2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

arkadaşlar benimde bugün 11.günümdü sabaah tahlil verdik 82 çıktı. umarım katlar perşembeye. bi önceki denememde de 2. deegrde düşüş yaşadığım için tam sevinemiyorum dua edin ne olur gebeliğim sağlıklı gelişsin. alllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

hayırlı uğurluu olsuun canımmm bu defa kırdın sen şeytanın bacağınıı alllah önce keseni görmeyi,kalbini duymayı veee kucağına almayı nasip etsin inşallahh. hiiç korkma aynı şeyleri yaşamayacaksın inşallahhhh.. :))tebriik ediyorum ve çok öpüyorummm

hasretimsin inşallahhh canım değerin artarak devam edecek..Olumlu düşün canım. Allahım ne olursun dualarımızı kabul et. Hsretimsin arkadaşımızın yüzünü güldür, bebeğine kavuştur...AMİNNNNNN...

kızlar merhabaılk once allah kımsenın kucagını bos bırakmasın bende sızler gıbıyım 2 kere tup bebek denedım negatıftı ama gecen ay tesadufen mucıze bır adamla tanısımtım tesdufen dr um ısmaıl cepnı ekım sonlarında 3 start verdık ve neysekı 18 yumurtam tolandı 12 sı cok ıyı kalıte ve 2 tane transfer oldu transferın 8 cı cok sıddetlı agrım vardı kan testı yaptık 46.t cıktı ama ınanmadım daha sonra ıdrar yaptım 2 cı sılık cıktı 10 cu gun kan 94 cıktı bakalım busabah tekrar kan verdım ama buarada transfer gunumu saymadım ogun sagolsun hastane 4 saat mecburı yatırıyor bakalım ınsallah degerler guzel cıkar herkeze bol sabır dılıyorum

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş. sabriya canım seninki de hayırlı olsun sanırım senle aramızda 1 gün var.

hayırlı ugurlu olsun canım.degerinde çok güzel.inşallah sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim.darısı bizlerin başına.

cok sevindik ya bugun ust uste güzel haber aldık allah tamamına erdırsın

arkadaşlar ALLAH hepinizin dualarını kabul etsin.benimde 25 yumurtam oluştu.cuma günü yumurta toplamam var.benim daha öncede yazdıgım gibi dondurulmuşlarla olcak.2.adetimde yapılacak.oda aralık sonu oluyor.bide kıbrısda yaptırıyorum ya ben.çatlatma ignesi verdiler bana kendim göbekden vurcam ilginç geldi.iyide oldu.gece gece hastane falan aramıycam...arkadaşlar bana şans dileyin.umarım döllenme fazla ve kaliteli olur...

bol şanslar arkadaşım.umarım herşey yolunda gider.dualarım sizinle.

ne kadar çok yumurtan oluşmuş maşallah inşallah herşey yolunda ilerler dualarımız seninle..çok yumurta oluşması için bişey yaptınmı?ben yumurta gelişimi sürecindeyimde.

ne kadar çok yumurtan oluşmuş maşallah inşallah herşey yolunda ilerler dualarımız seninle..çok yumurta oluşması için bişey yaptınmı?ben yumurta gelişimi sürecindeyimde.

arkadaşım.bende tek yumurtalık var bide yani.ama pkolu oldugum için normal bu kadar yumurta olması.ilk yaptırdıgımdada bu kadar oluşmuştu.11 tanesi döllenmişti.umarım bundada fazla döllenir.bana 3 tane transfer olcak yaştan dolayı ama yasın küçükde olsa kıbrısda 3 tane koyuyolar.ben yumurta fazlalıgı için bişey yapmadım ama kalitesini artırmak için protein ve badem ceviz tarzı şeyler yedim.şu anda kalitesini bilmiyorum tabi cumadan sonra belli olcakk.gelişmeleri yazarımmm.

Ebruli26 naber ,nasılsın? var mı bi gelişme :)
Bende tık yok hala....
Progestan iğnemi vurdurduğum poliklinik gebelik testi yapıyomuş.Cumartesi sabah verirsem akşam 18 de alabilirmişim ama sonucu
Hala beklemedeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…