- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
arkadaşlar benimde bugün 11.günümdü sabaah tahlil verdik 82 çıktı. umarım katlar perşembeye. bi önceki denememde de 2. deegrde düşüş yaşadığım için tam sevinemiyorum dua edin ne olur gebeliğim sağlıklı gelişsin. alllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
hayırlı ugurlu olsun canım.degerinde çok güzel.inşallah sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim.darısı bizlerin başına.arkadaşlar benimde bugün 11.günümdü sabaah tahlil verdik 82 çıktı. umarım katlar perşembeye. bi önceki denememde de 2. deegrde düşüş yaşadığım için tam sevinemiyorum dua edin ne olur gebeliğim sağlıklı gelişsin. alllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
hasretımsın cok sagol canım benım transferım 12 de oldu senın kacında ve kan degerlerın nasıldı
hayırlı ugurlu olsun canım.degerinde çok güzel.inşallah sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim.darısı bizlerin başına.
arkadaşlar benimde bugün 11.günümdü sabaah tahlil verdik 82 çıktı. umarım katlar perşembeye. bi önceki denememde de 2. deegrde düşüş yaşadığım için tam sevinemiyorum dua edin ne olur gebeliğim sağlıklı gelişsin. alllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
arkadaşlar ALLAH hepinizin dualarını kabul etsin.benimde 25 yumurtam oluştu.cuma günü yumurta toplamam var.benim daha öncede yazdıgım gibi dondurulmuşlarla olcak.2.adetimde yapılacak.oda aralık sonu oluyor.bide kıbrısda yaptırıyorum ya ben.çatlatma ignesi verdiler bana kendim göbekden vurcam ilginç geldi.iyide oldu.gece gece hastane falan aramıycam...arkadaşlar bana şans dileyin.umarım döllenme fazla ve kaliteli olur...
arkadaşlar ALLAH hepinizin dualarını kabul etsin.benimde 25 yumurtam oluştu.cuma günü yumurta toplamam var.benim daha öncede yazdıgım gibi dondurulmuşlarla olcak.2.adetimde yapılacak.oda aralık sonu oluyor.bide kıbrısda yaptırıyorum ya ben.çatlatma ignesi verdiler bana kendim göbekden vurcam ilginç geldi.iyide oldu.gece gece hastane falan aramıycam...arkadaşlar bana şans dileyin.umarım döllenme fazla ve kaliteli olur...
ne kadar çok yumurtan oluşmuş maşallahinşallah herşey yolunda ilerler dualarımız seninle..çok yumurta oluşması için bişey yaptınmı?ben yumurta gelişimi sürecindeyimde.
ne kadar çok yumurtan oluşmuş maşallahinşallah herşey yolunda ilerler dualarımız seninle..çok yumurta oluşması için bişey yaptınmı?ben yumurta gelişimi sürecindeyimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?