2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

slm civcivcik benide merkezden arayıp bu gece 1de yapmamı söylediler ve yarın kan için çağırdılar,ptesi günüde yumurta toplama işlmi için sabah erken çağırdılar.Allahım yüzümüzü kara çıkarmasında mutluluğumuza kavuşalım.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıor haptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı

Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....
Çok üzgünüm..Yorgunum..Biraz dinlenmem lazım
((( ne kadar uzulme desemde kelımeler kıfayetsız kalıor malesef....rabbım sabır versın ınşşşş
arkadaşlar size merkezinizde cep telefonu ve netten uzak durmanızı söylediler mi çoğu merkez söylemiyor. benim merkezim uzak durmamı söyledi. bu sebeple çok fazla giremiyorum ara sıra kaçamak yapıyorum.
öle bırsey sölemedıler bnaad...cokta dıkkat edınce olası varsada olmuor
yumosların toplanıormus hade hayırlı olsun canım

merhaba kızlar ben debu ay tedavideyim. nisanda ilk tedavimle hamile kaldım ama 16 haftalıkken bebeğimin suyu bitti . 21 kasım adet tarihim umarım bu defa herşey yolunda gider hepimizin rabbim yardımcısı olsun

esra cım teşekkürler umarım kalitelidirler ve bol bol yumoşlarım vardırda yüzümüz güler bu tedavimizde,bu arada sanada uzun protokol uygulanıyo sanırım bu konuda bi bilgim yok yardımcı olamıycam üzgünüm.

benim dün bakıldı sadece 6 yumurta dedi doktorum pazartes randevu var bakalım hayırlısı olsun. geçen sefer de 6 idi hepsi olgundu 3ü döllenmişti. bu defa bakalım hayırlısı olsıun

Benim ilk denememdi. 5. gün transferiydi.Herşey ne kadar iyi olursa olsun, ya da kötü olursa olsun..Allah istemedikçe bişey olmuyo malesef....Bu çok garip bir duygu...Bayram tatili boyunca istirahat ettim. Embriyolarım benimle sandım.Ha tuttu, ha tutmuştur ümidiyle geçti günler..Halbuki onlar beni çoktan terketmiş..Allah kimseye yaşatmasın, ben son olayım inşallah bunu yaşayan....

hakkında hayırlısı olsun canım ben ilk tedavimle hamile kaldım ama 16 haftalıkken kaybettim çok daha zordu o yüzden en hayırlı olan olsun inşallah. rabbim dilerse herşey olur bakarsın bu ay kendiliğinden hamile kalırsın.

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavisi görüyorum ve ptesi günü yumurtalarım toplanacak,yanlız öğrenmek istediğim kafamı kurcalayan sorularım var,ilk denememde dr um bana yumurta toplama işleminden sonra progynex ampul vermişti ben kan tahlili gününe kadar onu kullanmıştım,ama okuyorumki vajinal jel ve bant kullanan arkadaşlarda var,sizce hangisi daha etkilidir sizler neler kullanıyorsunuz.
bu arada transfer edilmiş kan tahlilini bekleyen bütün arkadaşlarıma bol şans ve dolu göbişler diliyorum.

ılaclarımı yazıdmraya gıttıgımde orda bır hasta vardı tup bebk yaptıran
cok kalıtesız yumurtalarlan 2. gun taransferı yapılmıs
doktor umıt bıle vermemıs
hamıle oldugunun haberını verdı ben ordayken
yeterkı rabbım ıstesın yumurta kalıtesı sayısı taransefr gunu hıc onemlı deıl

canım bende iğneye transferden önce başladım tarnsferden sonraad vajinal jel ve bantları ekledik. tahlilim allaha şükür pozitif çıktı iğneyi bırakıp şimdi hapa başladım ama jele devam ediyorum ayrıca bantlar bende alerji yaptığı için onunda hapını kullanmaya başladım. allah hiçbirimizin kucağını boş çevirmesin.

canım gerçekten haklısın sonradan kaybetmek çok daah zordur. bende daah yeni pozitif sonuç aldım ama keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat edemiyeceğim inş herşey yolunda gider. bi önceki denememde pozitifti ama 2. testte degerim düşmeye başlamıştı ve öylece bitmişti.

slm kızlar hepinizin yazdıklarını baştan sona dikkatlice okudum ve herkez için herşeyin hayırlı olması niyet ettim.bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe salı günü umut tüp bebek merkezinde süleyan beyle randevum var inşallah hayırlısı olur sizler ile burda yazışmaya gün gün yaşadıklarımı paylaşmaya devam edeceğim hepinize iyi günler

arkadaşım ya bu konuyu çok kafama takıyorum,yani yumurta toplama işleminden sonra sana iğne verdiler transferden sonra sadece jel ve bant mı kullandın???iğneti ne zaman bıraktın?vajinal jeli sürekli kullandın yani öylemi?bende dr umdan istiycem iki jeli ve iğneyi, veya iğne ve bantı...

tüm tedavideki arkadaşlarıma rabbimden en hayırlısıyla pozitif sonuçlar diliyorum. bu yolda beraber yürüyoruz umarım bu yol 9 ay daha devam eder ve bebişlerimizle son bulur

Selam kızlar.kasım yolculugum dün aldıgım negatif sonuçla bitti.ilk deneme ilk hüsran.anlatılır gibi bi duygu degildi.çok aglayamadım içime attım.eşim için o üzülmesin diye.hayırlısı böyleymiş.BERNACIM İKİMİZ İÇİNDE ÇOK ÜZGÜNÜM.dün okadar yıkık döküktümki nete bile girmedim.öyle içimde bi boşluk oturdum tüm gün.adet olunca kontrole gidecegim.3 ay sonra tekrar deneyecegim.hepinizi öpüyorum.

herkese merhabalar,
bu sabah yumurtalarım toplandı. 6 tane yumurtam var. bakalım gelişmeler nasıl olacak?? esas macera bundan sonra diye düşünüyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun. ilk denemede aynı şeyi yaşamıştım.. gerçekten zor, haklısın...

Allah hayırlı zamanda hepimize nasip edecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…