- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....
Çok üzgünüm..Yorgunum..Biraz dinlenmem lazım
öle bırsey sölemedıler bnaad...cokta dıkkat edınce olası varsada olmuorarkadaşlar size merkezinizde cep telefonu ve netten uzak durmanızı söylediler mi çoğu merkez söylemiyor. benim merkezim uzak durmamı söyledi. bu sebeple çok fazla giremiyorum ara sıra kaçamak yapıyorum.
slm civcivcik benide merkezden arayıp bu gece 1de yapmamı söylediler ve yarın kan için çağırdılar,ptesi günüde yumurta toplama işlmi için sabah erken çağırdılar.Allahım yüzümüzü kara çıkarmasında mutluluğumuza kavuşalım.
yaa bu konuyu ben de merak ediyorum dr.lar hiç birşey demedi ama ailemden herkes uyarıyor. benim de kafam karışıyor. yarın sabah dr. a sorayım bari bakalım ne diyecek. yazarım size de...
bernacım üzülme desemde faydası olmaz biliyorum aynı şeyleri bende çok yaşadım çünkü.. ama unutma ki rabbim herşeyin hayırlısını bilir.. zamanı geldiğinde mutlaka nasip edecektir rabbim. kaçıncı denemendi senin?
Benim ilk denememdi. 5. gün transferiydi.Herşey ne kadar iyi olursa olsun, ya da kötü olursa olsun..Allah istemedikçe bişey olmuyo malesef....Bu çok garip bir duygu...Bayram tatili boyunca istirahat ettim. Embriyolarım benimle sandım.Ha tuttu, ha tutmuştur ümidiyle geçti günler..Halbuki onlar beni çoktan terketmiş..Allah kimseye yaşatmasın, ben son olayım inşallah bunu yaşayan....
slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavisi görüyorum ve ptesi günü yumurtalarım toplanacak,yanlız öğrenmek istediğim kafamı kurcalayan sorularım var,ilk denememde dr um bana yumurta toplama işleminden sonra progynex ampul vermişti ben kan tahlili gününe kadar onu kullanmıştım,ama okuyorumki vajinal jel ve bant kullanan arkadaşlarda var,sizce hangisi daha etkilidir sizler neler kullanıyorsunuz.
bu arada transfer edilmiş kan tahlilini bekleyen bütün arkadaşlarıma bol şans ve dolu göbişler diliyorum.
hakkında hayırlısı olsun canım ben ilk tedavimle hamile kaldım ama 16 haftalıkken kaybettim çok daha zordu o yüzden en hayırlı olan olsun inşallah. rabbim dilerse herşey olur bakarsın bu ay kendiliğinden hamile kalırsın.
canım bende iğneye transferden önce başladım tarnsferden sonraad vajinal jel ve bantları ekledik. tahlilim allaha şükür pozitif çıktı iğneyi bırakıp şimdi hapa başladım ama jele devam ediyorum ayrıca bantlar bende alerji yaptığı için onunda hapını kullanmaya başladım. allah hiçbirimizin kucağını boş çevirmesin.
Selam kızlar.kasım yolculugum dün aldıgım negatif sonuçla bitti.ilk deneme ilk hüsran.anlatılır gibi bi duygu degildi.çok aglayamadım içime attım.eşim için o üzülmesin diye.hayırlısı böyleymiş.BERNACIM İKİMİZ İÇİNDE ÇOK ÜZGÜNÜM.dün okadar yıkık döküktümki nete bile girmedim.öyle içimde bi boşluk oturdum tüm gün.adet olunca kontrole gidecegim.3 ay sonra tekrar deneyecegim.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?