- 30 Ocak 2009
- 219
- 8
- 116
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
canım herseyde bır hayır var neden olumsuzsun böleMerhabalar herkese,
Biraz daha kimse bişey yazmazsa, konumuz forumum 2. sayfasına düşecek..
Bu yüzden yazıyorum :))
Bu arada transferimin 11. günü...Adet oluyor gibiyim ...Endişeliyim çok..Sanırım olmadı...
Yarın kan testim var ...Pazar günü KPSS sınavım var...Hepsi sıraya girdi ....
bernacım kötü düşünmek yok canım lütfen.
zaten hamilelik belirtileriyle aynı adet belirtileri
hatta kanaması olanlar bile hamile oldugunu ögreniyor ertesi gün.
yarın ikimiz için büyük gün.
benim yumurtalarım ikinci kalite tutma şansım çok az.
ama yinede umudumu yitirmedim.
inşallah pozitif olacak sonuçlar.bugün cuma çok dua et.
esracım senı bende dort gozle beklıyorm
sen suan hangı asamadasın
epeydır gıremedım ben senı merak edıyorum
eslermızın sorunları aynı dıye hatırlıyorum
kac sperm cıktı yapıldımı yakında
rahım fılmı cekılcektın enson cekıldımı
ben 1+2ay olmustur gırmeyelı canım
herkese merhabalar
kaç gündür fırsat bulup yazamadım,ama hepsini okudum. dualarım sizlerle... bugün sonuç alacaklar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
benim tedavim de devam ediyor. yarın yumurtalarım toplanacak inş. 6 tanecik yumurtam oldu. benim ne yazıkki çok fazla olmuyor. inş. kaliteleri iyidir diyorum. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip edecek inş.
Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....
Çok üzgünüm..Yorgunum..Biraz dinlenmem lazım
herkese merhabalar
kaç gündür fırsat bulup yazamadım,ama hepsini okudum. dualarım sizlerle... bugün sonuç alacaklar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
benim tedavim de devam ediyor. yarın yumurtalarım toplanacak inş. 6 tanecik yumurtam oldu. benim ne yazıkki çok fazla olmuyor. inş. kaliteleri iyidir diyorum. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip edecek inş.
Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....
Çok üzgünüm..Yorgunum..Biraz dinlenmem lazım
arkadaşlar bu arada bugün muayene ve kan alımı için merkezime gittim,yumoşlarım toplanma kıvamına gelmiş çatlatma iğnesini verdiler ve aldım bakalım tel bekliyorum saat ve zaman için.bide kızlar ya :44::44:önceki tedavimde çatlatma iğnesini merkeze gidip koldan yaptırtmışlardı ama bu sefer göbekten kendiniz yapacaksınız dediler şaşırdım,varmı aranızda göbişten yapan.
lıcıvcıvım hayırlı olsun canım tedavın onemlı olan 5 10 2o deıl saglıklı 1 tanecık yumurta :)
canını sıkma melegını transfer ederler o zamn haftaya ınş sıkı sıkıda tutunur
cok opuldun
arkadaşlar bu arada bugün muayene ve kan alımı için merkezime gittim,yumoşlarım toplanma kıvamına gelmiş çatlatma iğnesini verdiler ve aldım bakalım tel bekliyorum saat ve zaman için.bide kızlar ya :44::44:önceki tedavimde çatlatma iğnesini merkeze gidip koldan yaptırtmışlardı ama bu sefer göbekten kendiniz yapacaksınız dediler şaşırdım,varmı aranızda göbişten yapan.
arkadaşlar size merkezinizde cep telefonu ve netten uzak durmanızı söylediler mi çoğu merkez söylemiyor. benim merkezim uzak durmamı söyledi. bu sebeple çok fazla giremiyorum ara sıra kaçamak yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?