2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

esra evet benimkide aralık olucak sanırım artık insallah bi aksilik cıkmazsa

ebruli Allahım hakkımızda hayırlı olanı eylesin,moral bozukluğunu çok iyi tahmin edebiliyorum ama dünyanın sonu değil ne yapalım,yıkılmamaya çalış bi sonraki tedavinde bebişinin tutunduğunu hayal et.kib

saol canım.hep hakkımda hayırlısını istemiştim zaten.demekki hayırlısı böyleymiş.inşallah bidahakine.Allah olmayan herkese versin.

dün sabah yumurtalar toplandı ama hala aramadılar.. kaç tanesi döllendi ne oldu çok merak ediyorum. sizlerde nasıl olmuştu, ne zaman blgi veriyorlar?

Ebrulicim ,aynı hislerle yaşıyoruz şu an biliyorum.Üzgünüm ikimiz içinde..Ben adet oldum bile .. Dr P.tesi gel , yüzyüze konuşalım dedi ama gidemedim , işlerim yoğun..Zaten hazır değilim konuyu uzun konuşmaya. Kimseyle de konuşamıyorum, konu açılınca ağlamaktan..
Savaştan çıkmış gibiyim .Burada yazıp, diğer arkadaşarında moralini bozmak istemiyorum..Takip ediyorum ama hepinizi, inşallah herşey yolunda gider, mutlu sona ulaşırsınız ..

Ebruli ve berna Allahım ne veriyorsa hayırlısını versin..Vardır O'nun bir bildiği..Allahım sabrınızı bol versinn..Çok güç bir durum..İnşallah bundan sonra güler yüzünüz tez vakittee..

Berna ve Ebruli ikinize de geçmiş olsun. Bende Temmuzda negatif sonuç almış birisi olarak ikinizi de çok iyi anlıyorum. Hala üzerimden stresini atamadım. yeniden başlamak istiyorum ama hem maddi hem manevi olarak bir türlü başlayamadık. O kadar ümitliydimki 2. yi düşünmek bile istemiyordum ama olmadı. Allah yardımcımız olsun umarım bundan sonra kimse negatif sonuç almasın.

saol esracım.inşallah seninki pozitif olur.hayırlı haberlerini burdan okurum.
ıjnşşşşşş rabbım hepımıze yasatsın bu gusellıklerı
dün sabah yumurtalar toplandı ama hala aramadılar.. kaç tanesi döllendi ne oldu çok merak ediyorum. sizlerde nasıl olmuştu, ne zaman blgi veriyorlar?

ararlar canım telas yapma

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı 10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..

merhaba arkadaşlar acaba içinizde umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlar varmı ben süleyman beyle ilk defa yarın tanışıcam nasıl bir doktor oluğunu merak eiyorum bilgilendirebilecek olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

canım merkezlerle ılgılı topıkler var umut tup bebekte yaptıranları hepsı orda ıstersen ordakı arkadslara sor yardımcı olaacaklardır snaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…