- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
hepımız ıcınhakkımızda hayırlısı olsun ınşşşşşş
ben bayramdan sonrakı adetımı beklıorum baslamak ıcın bır bakıma aralık yolcusuda oluorum uzun protkol olacak benımkı sızlerınkı?
vede yas sorunlarınızıda yazarsanız sevınırım
canım çok geçmiş olsun. ilk denemede aynı şeyi yaşamıştım.. gerçekten zor, haklısın...
Allah hayırlı zamanda hepimize nasip edecek inşallah..
Selam kızlar.kasım yolculugum dün aldıgım negatif sonuçla bitti.ilk deneme ilk hüsran.anlatılır gibi bi duygu degildi.çok aglayamadım içime attım.eşim için o üzülmesin diye.hayırlısı böyleymiş.BERNACIM İKİMİZ İÇİNDE ÇOK ÜZGÜNÜM.dün okadar yıkık döküktümki nete bile girmedim.öyle içimde bi boşluk oturdum tüm gün.adet olunca kontrole gidecegim.3 ay sonra tekrar deneyecegim.hepinizi öpüyorum.
esra evet benimkide aralık olucak sanırım artık insallah bi aksilik cıkmazsa
ebruli Allahım hakkımızda hayırlı olanı eylesin,moral bozukluğunu çok iyi tahmin edebiliyorum ama dünyanın sonu değil ne yapalım,yıkılmamaya çalış bi sonraki tedavinde bebişinin tutunduğunu hayal et.kib
ebrulı cok uzuldum canım rabbım hayırlısını versın ınşşşşş
Selam kızlar.kasım yolculugum dün aldıgım negatif sonuçla bitti.ilk deneme ilk hüsran.anlatılır gibi bi duygu degildi.çok aglayamadım içime attım.eşim için o üzülmesin diye.hayırlısı böyleymiş.BERNACIM İKİMİZ İÇİNDE ÇOK ÜZGÜNÜM.dün okadar yıkık döküktümki nete bile girmedim.öyle içimde bi boşluk oturdum tüm gün.adet olunca kontrole gidecegim.3 ay sonra tekrar deneyecegim.hepinizi öpüyorum.
dün sabah yumurtalar toplandı ama hala aramadılar.. kaç tanesi döllendi ne oldu çok merak ediyorum. sizlerde nasıl olmuştu, ne zaman blgi veriyorlar?
Ebrulicim ,aynı hislerle yaşıyoruz şu an biliyorum.Üzgünüm ikimiz içinde..Ben adet oldum bile .. Dr P.tesi gel , yüzyüze konuşalım dedi ama gidemedim , işlerim yoğun..Zaten hazır değilim konuyu uzun konuşmaya. Kimseyle de konuşamıyorum, konu açılınca ağlamaktan..
Savaştan çıkmış gibiyim .Burada yazıp, diğer arkadaşarında moralini bozmak istemiyorum..Takip ediyorum ama hepinizi, inşallah herşey yolunda gider, mutlu sona ulaşırsınız ..
ıjnşşşşşş rabbım hepımıze yasatsın bu gusellıklerısaol esracım.inşallah seninki pozitif olur.hayırlı haberlerini burdan okurum.
dün sabah yumurtalar toplandı ama hala aramadılar.. kaç tanesi döllendi ne oldu çok merak ediyorum. sizlerde nasıl olmuştu, ne zaman blgi veriyorlar?
tatlım allh kolaylık versın canım
ınş yumoslarının hepsı dollenırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?