- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Merhabalar,
hatırlarsanız Kasım yolculuğum 3 gün önce negatifle sonuçlandı.
Bu gün doktorumla görüştük, adetim bitince bi kontrolden sonra, dondurulmuş transferi yapıcaz.İstediğim ,hazır olduğum bi ay yapıcaz, hayırlısıyla..
Bilginiz olsun istedim ...
Herkese bol şans...İyi geceler .
Canım ikinci kalite embriyolarla bile hamile kalanlar var..Stres yapma.Bol bol dua et..Bende ediyorum canım sana merak etme. İnşallah 1.kalite olur. Neyseki embriyon var canım. 3tane azmı..Bak ne güzel döllenmişlerrr..Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana canımm..
Ebrulicim ,aynı hislerle yaşıyoruz şu an biliyorum.Üzgünüm ikimiz içinde..Ben adet oldum bile .. Dr P.tesi gel , yüzyüze konuşalım dedi ama gidemedim , işlerim yoğun..Zaten hazır değilim konuyu uzun konuşmaya. Kimseyle de konuşamıyorum, konu açılınca ağlamaktan..
Savaştan çıkmış gibiyim .Burada yazıp, diğer arkadaşarında moralini bozmak istemiyorum..Takip ediyorum ama hepinizi, inşallah herşey yolunda gider, mutlu sona ulaşırsınız ..
brnacım bende çok üzgünüm ikimiz için.bende adet oldum.aradım hastaneyi adt bitince muayene için çagırdılar.bende kimseyle konuşamıyorum.teselli duymak bile canımı acıtıyor.Allahtan annem yanımda yoksa kendimi eve kapatır durmadan aglardım.benim dondurulmuş yok.zaten yumurtam 2 taneydi.bende 3 ay sonra deneyecegim inşallah.
gulum gulum ne güzel yazmışsın valla okuyunca yazını içi:44:m ısındı,gerçektende 2.kalite ile hamiş kalan varmı,şuan için embriyolarım hakkında bi bilgim yok yarını bekliyorum bakalım hayırlı hbr ler olur inş..
gulum gulum seninde tedavinin hayırlısı olsun,inşallah hayırlısıyla hbrimi yarın alayım sizlerede iletirim.
hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına da alacağın bir tedavi olur. hamile kalmak da yeterli değil çünkü ilkinde hep hamile kalayım diye dua etmiştim yanlışl olmuş şimdi öyle etmiyorum kucağıma alayım hayırlısıyla diyorum. hepimiz için öyle olsun inşallahBende yarın başlıyorum tedaviye..Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
haberler pek iyi değil geçen sefer 6 yumurta idi ama 6sı olgundu şimdi 4 yumurta olgun sadece ve 3ü döllenmiş yarın transfer var hayırlısı olsun.
kızlar burada topiğe yazmıştım belkı hatırlarsınız benım 3 cu denememdı ve 8 gun 46 10 gun 94 12 gun 246 cıkmıştı bugun de dr randevum var ve keseyı görmeye gıdecegım benım dualarım sızlerle lutfen sızlerden de bana dua beklıyorum sımdıden allah hepımızın yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?