2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende buraya en son yazdığımdan beri sadece yemek arası verdim hala üçgenleri çalışıyorum 90 tane de soru çözdümzemuszemus

kızlar nerelerdesiniz ben 15 soru daha çözdüm bugünlük 105 geometri çözmüş oldum öğlenden beri çalışıyorum abarttım birazcık popom ağrımış oturmaktan.çok uykum geldi.yarın devam edicem ii geceler fıstıklar:bbo:

cümlenin anlamını bitirdim 20 soru çözdüm
daha soru var ama yarına bıraktım
yatıcam artık
yarın mat günü oleeeee
herkeze iyi geceler

geldim tatlışlarım doğum günüm 8.inde ama olsun çok saolun güzel dilekleriniz için hepiniz inşallah ...
mat çalıştım karışım problemlerini bitirdiim 70 soru çözdüm şimdi de tarih çalışcam biraz soru çözerim
başak fatoş üçümüz varız ne yapıyosunuz opuyorumnanaktan

yediiklim deneme sınavları getirmiş eşim ama denemeleri sonra yapacam moralim bozulur çok yanlışım çıkar şimdi
problemlerden bide grafik problemleri var yarın da ona geçerim inşallah...

ececikk tatlışımm acayip güzel çalışıyosun süpersin yanii 90 alacan gör bakk...nasıl sürekli yapabiliyosun kuzumm çok tebrik ederim...

günaydın arkadaşlar,
düh hiç çalışamadım. kahvaltı edip hemen başlıcam bugün.
maşallah hepiniz çok çalışmışsınız yine.

günaydııın....

ben hiç uyumuyorum nerdeyse..uyku denen şey yok oldu bende..öyle oluncada sabah erkenden kalkıp ders çalışmak zorunda kalıyorum..yapcak başka bişey olmuyor zaten:)

geometri canımı sıktı yaa...kitabımın ağır soruları var..oysaki sınavda o kadar ağır sorulmuyor..normalde geo ile aram iyidir ama moralim bosuldu bu kitaptan..oof of napsam bilmiyorum..
sizlerede maaşalalh valla..hadi kızlar zaman daralıyor ders başına herkes...
.

günaydın bayanlar...
dün sabahtan akşama kadar ingilizce çalıştım..akşamda tarih tekrarıyaptım..ben tarihi neredeyse bitirdim gibi..sadece oturtamadım çok tekrar lazım..defalarca okudum okudu artık bakmadan yazmaya çalışıyorum önemli yerleri..

dün çıkmış tarih denemelerinden çözdüm..
30 tarih sorusunun 21 tanesi inkılap tarihi
bu 21 taneninde 15-16 tanesi inkılaplar ve dış politika..
o konuları çok iyi bilmemeiz lazım..
7 yanlışım çıktı oda çoğu dış politikadan..daha oraya gelmemiştim..
tarihten en az 25 net yapmalıyım yaaaa..başka türlü olmaz valla..coğrafyayı ful yapmalıyım..
neyse ben şimdi kaçıyorum...
bu arada bakıyorumda hepniz süper çalışıyorsunuz..tam gaz devammmm

günaydın kızlar bakıyorumda herkes çalışabilmiş ne güzel ben çalışmadım akşam ya misafir vardı ev kalabılıktı bugünde öle olacak gibi gitti 2 gün off ya ((

günaydın kızlar
erkenden işlerimi bitirdim ders çalışayım diye ama inanılmaz bir kırgınlık var üzerimde
inşallah hasta olmam
biraz tembellik yapacam daha sonra başlarım derse

canlarım günaydın

telın alarmını 8bucuga kurdum alarmı ertleye erteleye 11 de kalktım offf cok sinir ooldum kendıme.ne güzel sız erken kalkmıssınz

hilalcim dıs ploıtıka ınkılap ve ılkelre okdar öenmlımıymıs yaa bende ılke ve ınkılapları bıtrdm tabı unutmadysam smdıde dıs polıtıkadayım

gülsucum sende uyuyosun galıba
hadı kalka artıkkkkkaydirigubbakcemile

valla önemliymiş..bende şaşırdım daha önce denemelere bakmaıştım hiç,çıkmış sorulara falan..hadi dedim nerdeyse çoğunu hallettim sayılır bi bakayım.
osmanlıdan önceki konulardan 1-2 tane var
osmanlıdan en fazla 4 tane..
dağılma döneminde 4 tane kadra
geri kalan hepsi inkılap tarihi..oda ağırlıklı inkılaplar ve dış politika..
oraları su gibi bilmeliyiz kızlar..
ben şimdi yine ingilizceden hikaye çevrir yapacağım bilmediğim kelimeleri ezberleyeceğim..

günaydın kızlarr ayy saati bende 8 e kurdum ama daha yeni kalkabildim:umursamaz:dün gece uyumadan da 40 türkçe çözdüm öyle uyumuştum,heryerim ağrıyoo aynı pozisyonda oturmaktan sanırımbu gün geometriye devam edicem kahvaltı yapayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…