2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşlar yeni kalktım başağım bildin kahvaltı yapacam benim çalışma gece biliyosunuz herkes ne güzel çalışmış ben bi plan yaptım kafam da bakalım uyabilecekmiyim...canıma deysin sen de süper çalışıyosun inklaptan dış politikadan çok çıkıyor demek bende tarih kısmını bitirdim inklabı 1 ay için de bitirmek istiyorum data soru bankası bitsin arkadaşta ihtiyacın ki var onun fotokopisini çektircem ama hemen almıyım hilal senin taktiği uygulayım sonra alacam...

gülsucum hosgeldın tatlım gunaydın eeccık canıkom sana da gunayıdn

ben de kahvaltı yaptım bırazdan dıs polıtıkaya devam etcem gülsucum sizin orda hava ınsallh dısarı cıkılmıcak kadar sogukturkaydirigubbakcemile3

günaydın hilalcimmm kolay gelsin sanada
saol canım sanadaopuyorumnanaktan

valla canım ben son 2 ay sadece soru çözeceğim için şimdi yapmıyorum fazla...yapsamda netten buluyorum onları yapıyorum elimdeki kaynakları tüketmiyorum..önce konu iyice oturmalı bende..
arkadaşım 93 almıştı 2008 de..ona sordum tarihi nasıl çalıştın diye..önce konuyu oturttum ama hiç ara vermedim..ara verirsen herşeyi unutursun çok nankör birders dedi..
konuları iyice oturttuktan sonra da durmadan müsvettelere yazdım dedi..öyle çok akılda kalıyor dedi..bide arkasından soruları çözmüş işte..tarihten 3 yanlış yapmış..inşallah bende o kıvama gelirim.

yok o ne yapar eder çıkar..soğukta olsa sarınır bürünür atar kendini yollara kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

gülsucum bak hilal ne dıyo senı yavas yavas tanıdık galıba fıstıkımm

ay ben sıze cok alıstım kızlar ya ınsallh ılerde bulusma sansımız olur

gülsucum bak hilal ne dıyo senı yavas yavas tanıdık galıba fıstıkımm

ay ben sıze cok alıstım kızlar ya ınsallh ılerde bulusma sansımız olur

başka aslında seninle buluşabilirz belki..eşim denizlili ya..gerçi o köyünden ama mutlaka denizliye gider gezeriz 1-2 gün..belki denk gelir buluşabiliriz..

ececik sana da günaydın canım
kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. ben ders çalışmaya başlamadım daha temizlik yapıyorum. kaç gündür eve bakmıyorum. eşim tiramisu istedi onu da yapıcam sonra başlıcam.

başakçım, ececik gülsu bugün dışarıya kesin çıkacak pastasını bile dünden yapmıştı. sempatiksalakcinni

hialcım aynı anda gülsuya aynı seyı yazmısız alınmıyosrsun demı dıe ama gülsu bısı demıyo küstunmu gülsucumbilmiyorumkismile

ayy keşke gidicek bi tanıdık olsada bende çıksaydım off hep evdeyimmm yaşlandım sanırımsempatiksalakcinnimafoldumben

ayy hiaicim tatlım cok mutlu olurum haberleselım oldumu nezman gelmeyı düşünuyorsunuz hangı köyunden

eşimin izin zamanı belli değil canım planda yapamıyoruz..diğer hakimlerle anlaşması lazım birileri mutlaka nöbetçi olarak kalmalı..o yüzden kafamıza göre tatile çıkamıyoruz..
tavsın köyünden..yarım saat denizliye..

ececık tatlım gel hadı sen de mısafır edeyım senı herzamn kapım acık sızlere

hilalcim izin zamanınıda tekar konusrz burdan tatlım

başak bizde tercih yapıcaz bu yıl tayinciyiz. eşim denizliyi istiyor. merkez olursa yazalım diyorum bende. çameline gitmiştim de merkeze çok uzak olduğu için beğenmemiştim. belli olmaz bizde geliriz belki denizli'ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…