2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

oo ne güzel herkez burdaymışş
anaaam buluşmalar bile ayarlanıyor
banane bende gelecemkaydirigubbakcemile3
kızlaar çalışamıyoruum çok hastayım donuyorum
benim minik kuşum peşimde dolanıyor
anne canın ne istiyor sana getireyim diyor
ben 5 yaşındayım ancak dolaptan salatalık domates meyve getirebilirim diyor yada portakal ve sıkacağı getir sana sıkayım diyoor böceğim benim ya:asigim:
hiç kımıldayacak halim yok aslında baktım kuşum üzülüyor kalktım canlanmaya çalışıyorum

ececık tatlım gel hadı sen de mısafır edeyım senı herzamn kapım acık sızlere

hilalcim izin zamanınıda tekar konusrz burdan tatlım

canım benim gelirim valla şimdi balıkesirdeyiz ama ailem uşakta oturuyor denizli 1 saat bize amcamın kızıda orda oturuyor ama hiç gitmedim onlara denizliyede 3 kez falan geldim ilkinde çocuktum pamukkalede suya girmiştim ve dişim düşmüştükaydirigubbakcemile3

fatosbrn cokk gecmsıolsun canım ayy yerım ben senın o bebeğini yazık nasılda düşünuyor annesını

kızlar ben sevfm bu dıs polıtıkayı anlayabılıyoorum yuppyyyy yavas yavas tarıhı yapabılıyorum sankı

acaba dıs polıtıkadan sonra hangı konuyanel gecsem kı kongereler genelgelerden ck soru gelıo onamı gecsem kopukluk olurmu kı

geçmiş olsun canımm ayy o kızı yerim ben ya kızlara bayılıyorum canım nasılda düşünmüş senii tam sevmeliktir şimdi bende kız istiyorum yaa

bende kahvaltı yaptım,temizliğimide bitirdim yarın gezmeye gidicem bugün çok çalışmam lazım şimdi oturdum ve geometriye başladım 2 saate kadar üçgenleri bitiririm inşallah

evet canım dişim düştü gelip bulayım hemmm:roflol:canım ben doğan hocanın konularını çoktan bitirdim ama mutlak değer basit eşitsizlik ekok ebob sonradan birdaha bakıcam yeni konular yetişmeyebilirmiş eklemeye inşllh ekler,geometriden üçgen çeşitlerini bitirdim kenar ortay açıortay özelliklerine bakıyorum az kaldı bitircem birazdan bitaraftan da soru çözüyorumopuyorumnanaktan

kızlar dersmı calsıyorsunuz bakayım
bende dıs polıtıka vıdeosu izledım konuyu calsıtıktan sonra vıdeo ızlemek cok zevklı oluyor pelın hocaydı galıba ıyı anlatıyo baya

kızlar mrh.gecen gün yine sormuştum ama cevap veren olmadı.bu pelin hoca tarihten öss mi anlatıo sadece?kpss tarih bulamıyorum ben,baya baktım ama.yardımcı olursanız sevinirim

bende tarihten dış politikayı çalıştım ve 45 soru çözdüm..50 tanede karma soru çözdüm
şimdi pelin hocayı dinliyordum bende..
biri şu kadına desin kırmızıdan başka bişey giysin artık kusucaaaamm

kızlar mrh.gecen gün yine sormuştum ama cevap veren olmadı.bu pelin hoca tarihten öss mi anlatıo sadece?kpss tarih bulamıyorum ben,baya baktım ama.yardımcı olursanız sevinirim

ben öss olarak dinliyorum..konu olarak fark yokki zaten kpss sini bulamamıştım ama sorun değil..yüzeysel anlatıyor ama kilit noktalara dikkat çekiyor..onu dinledikten sonra konuya çalıştığınızda neden sonuç ilişkisini daha güzel kavrıyorsunuz.

mesela az önce bişey daha öğrendim..şu meşrutiyeti ilan ettiren genç osmanlı jön türkler varya,ben diyordum bunlar nasıl oluşmuş falan..şimdi öğrendim..
2. mahmut zamanında avrupaya öğrenci gönderiliyor ya..onlar yetişip osmanlıya geri dönüyorlarmış ve jön türkleri oluşturmuşlar..
o kadar kaynaktan çalıştım bunu hiç görmedim..

hilalcım hakkaten benım de dıkkatımı cektı aynı seyı ben düşündum kırmızı giyiyor sürekli

canım buarada senın burcun ne bız hep aynı seylerı düşünuyoruz benım basak canım

soru çok gelıyor dıe dıspolıtıkayamı calıstın tatlım

bende tarih çalışıyorum. özet çıkardığım için çok uzun sürüyor. uykum geldi yatsam uyuyacağım valla.

ben yayım başakcım :)))
dış politikaya çalıştım ama zaten son kalan konumdu..hiç bakmadığım bi kalmıştı..2 kere daha falan etraflıca okurum sonra baştan başlarım sırayla giderim..
yorum sorusu çok oluyor tarihte..bilgiden çok konuyla ilgili bağlantı kurmamız gerekiyor..ondan daha çooook fırın ekmek yemem lazım..

kızlar ben döndümbayanssulusmile
forum baya ilerlemiş, tüm yorumları okuyamadımkaydirigubbakcemile3
doğru dürüst çalışamadım yamafoldumbendaha az önce geldim, bi duş alıp biraz matematik bakayım diyorum. birazda tarih bakıcam.
uff insan evinden uzakta çalışamıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…