2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pıkocumm fıstıkım hosgeldın bende bıraz once aklımdan geçirmştım nezaman döncek kı dıe gıderken baya planlar yapmıstın ınsan gerceklestremeyınce üzülüyor demı tatlım

nasıl gectu tatlın bakalım neler yaptın kızlar ben tarıhı bıraktım 2 test mat çözdm yemekten kakltım smdı

bırazdan da dogan hocadan son rasyonel sayılar vıdeosunu izliyım sonrada tarıhten iç polıtıkayı okucam

geldiimm sizi yaramazlarr ben yokken beni nasıl da çekiştirmişler çıktım valla hava soğuktu ama arabayla gittim kızmadım bebişkolar mantı yedim kuzular canınız istemesin güzeldi var ya yine hediyeye kondum ama ne güzel çalışmışınızz tatlışlar hilal başak,ececik süpersiniz piko da gelmiş hoşgeldin tatlış piko bende yemek yiyim başlıycam hemen başakk bi sen varsın neyapıyosun esmer kuzuuu...

bosverrr canın isterken gez tatlım benım hıc evden cıkasım gelmıyo yaslandım galıba

bıgın gelırz hepbırlklte göturursun bızı de mantı yemege

aktancım hosgeldın ben sana cevap yazmıstım hosgeldın aramıza
canım burda herkes kendıne gore bı palan yapıp calsıyor senın bölum ne

napıyosunuz kızlar ben saat 2 den beri geometri bakıyorum üçgende uzunluk alan vs.sadece 1 saat ara verdim ve hiç kalkmadım sonunda bitti 65 tanede soru çözdüm şimdi elimde 9 test var onları çözücemkaydirigubbakcemile2

iyi yapmışsın valla ne güzel,bende yarın gezicem akşama kadar bu sıralar kendime hiç zaman ayırmadımkaydirigubbakcemile5

ayyy ececimm sorma yahu yeni işe başladım ya adaptasyon fln derken
içimden de gelmedi buaralar hiç çalışamıyorum
ondan uğrayamıyorum bu aralar topiğe
ee sen nasıılsın şekerim :)

[/B][/COLOR]

canlarım ben de dogan hocadakı rasyonel sayılarıu bıtrıp 9da ara verdm tv ızledım

ay benm ders calısrken hıc uykum gelmıo tv izlerken uykum gelıyor

ama kendıme gelıp tarıh calıscam

özgecım hosgeldn nasılsn.ececık tatlım aferın sannnnaaaa

merhaba arkadaşlar
başak ecesu eccecik teşekkür ederim kızlar
eccecik bu arada kız değil erkek benimkisi çok düşüncelidir oğluşum benim
akşama kadar yattıktan sonra kendime geldim
çalışamıyorum diye içim hiç rahat değil
yarın başlıyacam çalışmalara

bu gece iyice dinlen fatoş. yarın telafi edersin artık.

arkadaşlar ihtiyacın konu anlatımlı tarih kitabını beğenmedim. çok eksiği var. eğer çalışan varsa sadece ona bağlı kalmasın.

evet çalışamayacağım zaten bugün sağol ecesu
ama bu kötü oldu şimdi bende ihtiyaçtan çalışıyorum tarihtende pek çakmam daha doğrusu çakmazdım
neden beyenmedin eksikmi

evet çalışamayacağım zaten bugün sağol ecesu
ama bu kötü oldu şimdi bende ihtiyaçtan çalışıyorum tarihtende pek çakmam daha doğrusu çakmazdım
neden beyenmedin eksikmi

evet eksiği var canım. ben data, güvender bi de ihtiyaçtan çalışıyorum. data ve güvendere göre ihtiyaç bazı şeyleri hiç anlatmamış yüzeysel geçmiş.Türk islam devletlerinde dini hayatı başlık olarak bile almamış. mesela, türk islam devletlerinde sufilikte (tasavvuf) gelişmiş ve sufiliğe bağlı olarak bir sürü tarikat ortaya çıkmış. bence önemli bunlar. ayrıca devletlerin gelir kaynaklarını anlatmamış. öşür, haraç ve cizye vergisinden bahsetmemiş. başka şeylerde var eksik olan. yardımcı bir kaynak daha alsan tarihten iyi olur canım.

arkadaşlar bu arada 1000 tane tarih sorusu var elimde isteyen olursa gönderebilirim maille.

hıım bu kötü oldu
bencede önemli hiç bir yeri atlamamak lazım bir set daha almayı düşünüyorum zaten
ordanda eksikleri tamamlarım artık
uyardığın iyi oldu pek anlamıyorum tarihten dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…