- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.161
iyi yapmışsın valla ne güzel,bende yarın gezicem akşama kadar bu sıralar kendime hiç zaman ayırmadımkaydirigubbakcemile5geldiimm sizi yaramazlarr ben yokken beni nasıl da çekiştirmişler çıktım valla hava soğuktu ama arabayla gittim kızmadım bebişkolar mantı yedim kuzular canınız istemesin güzeldi var ya yine hediyeye kondum ama ne güzel çalışmışınızz tatlışlar hilal başak,ececik süpersiniz piko da gelmiş hoşgeldin tatlış piko bende yemek yiyim başlıycam hemen başakk bi sen varsın neyapıyosun esmer kuzuuu...
ayyy ececimm sorma yahu yeni işe başladım ya adaptasyon fln derken
içimden de gelmedi buaralar hiç çalışamıyorum
ondan uğrayamıyorum bu aralar topiğe
ee sen nasıılsın şekerim :)ohh ne güzel hayırlı olsun canım yeni işin ,hoşgeldin olsun toparlarsın kısa zamanda.bende napayım öğlenden beri çalışıyorum valla geometriye şu üçgenler 2 gündür kalkmadım başından ama bitmek bilmiyokaydirigubbakcemile3
evet çalışamayacağım zaten bugün sağol ecesu
ama bu kötü oldu şimdi bende ihtiyaçtan çalışıyorum tarihtende pek çakmam daha doğrusu çakmazdım
neden beyenmedin eksikmi
burda yazıyoruz ama sınavda dikkat ederiz canım. bazen aceleden bende yanlış yazıyorum.ama soruma dikkat neden beğenmedin değil neden beyenmedinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?