2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım bnde ıhtıyactan calısyorum ama ek olarak datayı da takıp edıyroumm

napıyosunz bakalımm
ben tarih çalışıyorum başakçım.her kitabı okuyup özet çıkartıyorum o da bayağı uzun sürüyor. sen neler yapıyorsun? tarih çalışıcam demişsin başladın mı çalışmaya?

merhaba başak ben tembellik yapıyorum
gündüz olduğu kadar kötü değilim ama yinede başlamadım derse
boş boş geziniyorum sen ne yaptın nasıl gidiyor

kızlar bişey söyliyecem
ben sizin gibi yapmıyorum tek kaynaktan çalışıp bitirip diğer kaynağa geçmeyi düşünüyorum
hem tekrar olur hemde kitabın eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
tabi yetiştirebilirsem
baktımda sizler farklı kaynaklardan aynı anda çalışıyorsunuz
bitince sorumu çözeceksiniz aynı şekilde tekrarmı yapacaksınız

ben her konunun özetini çıkarttığım için defterimi okumam yeterli olacak. herşeyi yazıyorum çünkü. tekrar ederken de kendi yazım olduğu için sayfayı açmam yeterli oluyor. hemen aklıma geliyor. konunun özetini çıkartıp daha sonra farklı kaynaklardan konu sonundaki testleri çözüyorum. konuları bitirince de soru bankalarını alıcam.

hıım anladım
aslında en güzeli ama ben özet çıkaramıyorum anında sıkılıyorum
konular bitince güzel olur soru çözmeye daha çok vaktin kalır
tekrar olayıda cabası

hıım anladım
aslında en güzeli ama ben özet çıkaramıyorum anında sıkılıyorum
konular bitince güzel olur soru çözmeye daha çok vaktin kalır
tekrar olayıda cabası
inşallah vaktim kalır bitiremezsem diye korkuyorum.nisan sonuna kadar bütün dersleri bitirmiş olmam gerekiyor. bidaha konu çalışamam. mayısta evi toplamaya başlayacağım. tayinimiz çıkacak.

biter biter daha 3 ay var
ev toplamakta zor iş şimdiden kolay gelsin
son aylardada soru çözersen rahat olur
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

kızlar napıyosunuz ben şimdi bıraktım çalışmayı hem gözlerim hemde popom ağrıdı yaff:kedi:üçgenlerden 40 soru daha çözdüm daha yapmaya halim kalmadı başım çatladı valla öğlen 2 den beri başındayım çok yorgunum:bbo:

inşallah vaktim kalır bitiremezsem diye korkuyorum.nisan sonuna kadar bütün dersleri bitirmiş olmam gerekiyor. bidaha konu çalışamam. mayısta evi toplamaya başlayacağım. tayinimiz çıkacak.

canam ben de tarıhten özet cıkarıyordum 2kaynaktan süper oluyodu kendı bılgılerımle yazımı daha ıyı anlaıyodum sonra özetlerımı okuyodum sonra soru çözuyodum baktım ben yanlızca tarıh özetlerımı sınava kadar anca bıtrcem vazgectım

eğer yetiştiremeyecek gibi olursam ben de öyle yaparım canım.

ecceceık canım benım arada sözel çözsen sıkılmazsın hem beynın dınlemıs olur ben bı sozel bı sayısal calıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…