2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar
25 türkçe çözdüm
matdan doğal sayılarda bölmeyi çalıştım şimdi sorularını çözüyorum
akşamada osmanlıya başlıyacam
pikolata sağol canım
bir günlük bir şokun ardından şimdi iyiyim

aaa fotoscum da geldi ne güzel kalabalık oldukzemuszemus
başakcım seni çok iyi anlıyorum ben de o yüzden biraz baştan aldım. aslında 2. abdülhamitten başlasan yeter ama insanın içine sinmiyor gene de. nasıl rahat ediceksen öyle yap.başına geçince bir şekilde bitiyor konular, kurtuluş savaşına direk başlasan içinden hep tüh keşke baştan başlasaydım diyicektin o yüzden iyi yapmışsın.

kızlar ben kaçtım, yemek hazırlamaya başlamadan önce biraz matematik çalışayım. doğan hoca da video eklemiyo yamafoldumben
Allah hepinize zihin açıklığı versin.

kızlar valla ben kitap sırasına göre gidiyorum
kitabı hiç şaşmıyorum nasıl bir sıra varsa onu takip ediyorum
bide nasıl başlayım başa dönüyüm dersem zaten zor motive oluyorum hepten kopar
tarihten hiç temel yok bende kitabı bitirip tekrar farklı bir kitaptan tekrar etmeyi düşünüyorum
ikinci çalışmam verimli olacak bana göre ilki daha çok fikir sahibi olmak için gibi birşey
tabi bu sadece tarihten için geçerli

ecesu çoksaol tatlım yüzdeninde yarısını almışın orda takılmıştım anladım bende daha hiç başlamadım işlerim vardı şimdi başlıycam tarihe görüşürüz iyi çalışmalar arkadaşlar...

fıstıklar napıyosnuz bakalım

bende pelın hocadan osmanlı kurulusunu dınledm ay nıhayet pelın hoca bu dersınde kırmızıdan baska bısey gymıs ayy hep kırmızı gıyıyordukaydirigubbakcemile3

aa kimse yok ben daha başlayamadım çalışmaya yağğ arkadaşlar uğradı yeni kalktılar şimdi başlıyacam inşallah....

gülsucum kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

başakcım pelin hoca güzel anlatıyor mu? ben de matematikten temel kavramları biraz tekrar ettim.şimdi coğrafya bakıcam.

bi sorum olacak:

278 den küçük kaç çift sayı vardır?
cevap 137 diyo.

2.....276 dedim. ilk terim- son terim/ artış miktarı + 1 formülünden cevabı 138 buldum.
doğrumu kızlar, peki sıfırı ilave edicekmiyimCADIARZU

pıkocum guzel anlatıyor bana guzel geldı
canım 0 ı da alcaksın da ozmana nasıl 137 cıkcak ay cok kolay aslında nıe yapamıyoruzyaaa

slm kızlar herkes ders başında sanırım,bende gezdim geldim ama gidip gelirken boş durmadım tabi osmanlıya kadar tekrar yaptım.dün gecede uyumadan 100 tane türkçe çözdüm içime sinmemişti ii oldu şimdide geometriden test çözcem birazkaydirigubbakcemile2

ececık tatlım hosgeldın ne guzel gezdın geldın ay ben carsambadan berı dıasrı cımıyorumbilmiyorumkismile

aferın canım bos durmamıssın calsımıssın.

ay su osmanlıda ne cok savas yapmslar savaslar siyası olaylar cok onemlı olmadgı için üstuköru gecıyorum ezberlemıyoum dersaneedındekı hoca siyası olaylar üzerınde cok durmayın demıstı

kurulus donemınden basladım kurulus yukselmeyı bıtrdm smdıde duraklama videosu izlıcem kıtaptan da
okudumzemuszemus

başağım hoşbulduk bitanem oh ne güzel az kalmış osmanlının bitmesine bende pazartesi 1.dünya savaşından başlıycam inşlhkaydirigubbakcemile5

ben de kararsız kaldım 1.dunya savasından baslıcaktım sımdı ordan baslarsam ben bıdaha basa dönmem dıe ordan basladım artık

naptın bakalım anlat hadı. ben de canım sıkıldı müziği actım sositosositomat çözuyorum.ara verdım tarıhe

valla napayım canım annem soğuk diye gelmek istemedi içime pek sinmedi ama gezdim bişeyler alayım dedim 47 kiloyum kendime göre bi pantolon bulamadım dar paçaları deniyorum paçaya giriyorum poposu bol geliyo,poposu tam gelene ayağım girmiyo sinir oldum koskoca alışveriş merkezinde bişey bulamadım tek çanta aldım bitane:umursamaz:

canlarım ben geldim.sizlerden uzak kaldım biliyosunuz nedenleri özlemişim sizi...:) eve bağlattırdık ama pc çok iyi değil idareten bulduk geri sayfaları dönüp okuyamadım şimdi..görüşmeyeli neler yaptınız

merhaba kızlar
kimsecikler yok osm kuruluş çalışıyorum
başak gece gece çok güldürdün beni vallla doğru söylüyorsun ne çok savaş var ya

selam arkadaşlar ben topiği yeni keşfettim kaydirigubbakcemile3
bende kpss öğretmenlik için çalışıyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cümleten Allah zihin açıklığı versin... alkisalkisalkis

erdems hosgeldın canım bölumun ne
ececık tatlım napıyosun neler calıstın bakayım. cantanı güle gule kullan fıstık

erdems hoşgeldin
kızlar kuruluş ve yükselmeyi bitirdim
ama içime hiç sinmedi çok yüzeysel ele almış izleyecem şimdi
ama baktımda kpssde şuana kadar hiç kur.ve yükselmeden soru çıkmamış belki o yüzden yüzeysel almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…