2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

erdems hosgeldın canım bölumun ne
ececık tatlım napıyosun neler calıstın bakayım. cantanı güle gule kullan fıstık

canım benim teşekkür ederimbayanssulusmiletrablusgarp,1.ve 2. balkan savaşlarına çalıştım geometriden 1 test çözdüm,türkçeden ses bilgisine çalışıp 1 test çözdüm ara verdim şimdi ama uykum geldi sankimirmirmirmirsen neler yaptın canım

iyi geceler kızlar
ya ben evde hiç çalışamıyorum kızımlauğraşmaktan pzt ten itibaren bu hafta eğitimden yönten teknikleri bitirip tarihten de biraz ilerlemeyi hedefliyorum çok yawaşım ben yaa
bide benim takımtım illaaaa ilk konudan başlııcam karışık filan çalışamıyorum tarihi en baştan aldım türk islam devl fian ilerleyemiyorumtekrar yapiimm filan derken nasıl bitecek onulr bilmem
ama tarihten palme yayıncılğın bi kitabı var elimde not çıkarmaya filan gerek yok çok özet güzel anlatmış
pikolata doğru yapıyosun ama 0 ı da dahil ediceksin 139 çıkıyo o zamanda cevap yanlıştır canım

slm kıslar bende tatilde hiç bişey yapamadım yaa aksine hiç güel deildi off ya bitirmem gereken konular vardı ama hepsi kaldı annemin beli cok rahatsız sürekli agrı cekiyor duramıyor yerinde hiç fıtık var evin tüm işi bende birde misafir falan gelio annem sürekli öyle çalışamaıyorum yaa ne olacak böyle bilmiyorum moralim çok bozuk çook oturup aglamak isyityorum yaa :sinifsinif:

başakçıım matçıyım ben
o kadar başlardayım ki daha
nasıl yaparımda ilerlerim bilmiyorum
mor salkım geçmiş olsun canım o durumdada çalışmak zor gerçekten ya biz erkekler gibi değiliz evde bi sürü yük oluyo omzumuzda hangi birini bırakıkp çalışcaksın eşim bazen evdede çalış diyo ama oyalasın bakalım kızı günlerce dayanabilcekmi mutfakta 5 dk ya tahamülleri yokk
hayırlısı vallakurumlararası umudum olsa bekliicem bisene daha off yaa herşey karnlık
neyse kızlar ben yatar iyi geceler

suus çok haklısın
valla evli olup üstüne bide çocuk varsa çalışmalar dahada zor oluyor
mor salkım geçmiş olsun
pelin hocadan kurulmayı izledim çok güzel anlatıyor
şimdi coğ. tür.iklim bitki ört. çalışıyorum tarihten sonra iyi geldi
başak eccecik ne yapıyorsunuz bakiim
uyudunuzmu?

yine kimsecikler yok bende pelinden 2 video izledim okuma kısmı yarın inşallah 46 mat çözdüm grafik problemlerinden bugün de çok verimsiz hafta sonları daha az çalışabiliyorum duş aldım yatıyorum tatlışlar iyi geceler...

günaydın kızlaropuyorumnanaktan ben kalktım bişiler atıstırıp baslıcam calısmaya pelın hocadan gerılemeyı ızledım dün şimdide kıtaptan okucam ben bı data bı ıhtıyactan okuyorum

bugun daggılma ve parcalanmaya da bakmayı düşünuyorum tabı aralarda sorularda çözerım bı de bugun egıtımden ölçe calsımayı düşünuyorum istatısksel islemlere dersanye gtmemıstım onları işlamısler de

canlarım pazar keyfimi yapıyorsunuz bakayım ben de kıtaptan gerılemeyı okudum ve 17 ve 18yy dan 100 soru çözdum

smdı bıraz müzık dınlıyorumhihoyyyt

canımm burdayımm dün gece uyuyamadım yine sabah 5 e kadar tarih çalıştımda geç kalktım şimdi kahvaltı yaptım çay içiyorum bi bakayım diye girdim eşim kaptı bilgisayarı,bende elinden aldım küstü şimdi:dilcikar:kaydirigubbakcemile3milli mücadele hazırlığa kadar geldim bugünde tekrar ederim aynı yere kadar video izlerim sen napıyon bitanem tarih günü bugün sanırımolumunekankayizsmile

günaydın kızlar, benim için gün yeni başlıyor dakaydirigubbakcemile3
başakcım, ececim günaydın. maşallah tarihten ne güzel ilerliyorsunuz:hooray:
ben de 11 de kalktım hala açılamadım, napıyosunuz bakayım dedim.kendime gelip coğrafya çalışmam lazım

pıkocum ve ececcık tatlım günaydın nasılsn pıkocum kendıe gelebıldınmı

eccecık canım masaalh 5 e kadar tarıh mı calsıtın ben de su frnasızh ıhtılalı cografı kesıfler vıdeosuna bakıyorum dagıılma ve parcalnmaya gecmem belkı

bıraz egıtım calısmayı düşünuyorum

cnm ya açılamadım daha, bak tarihten korkuyordun ne güzel ilerlettin:hooray:konuların çoğu bitti ne güzel.
birazdan ders başı yapcam ne çalışsam bilmiyorum.

pıkocum baslayınca ılerlıyomus da konuları calıstıktan sonra soruları çözuyorum ama ıste gerı dönup tekrar etcek zamna kalmıcak sankı

sen de maematık çöz ben karar veremyınce matematık çözuyorum.sen bitrdın mı bakyım dogan hoadan deftere yazdgn calısmalarılmaz:

kızlarrr müjdeee delikafaduldendogan hoca oran orantıyı hazırlamıs bı kac gune koyarım siteye yazmıs cuma günühihoyyyt

problemlerı de hazırmaya baslamıs en cok problemlere sevındımmzemuszemus

kızlarrr müjdeee delikafaduldendogan hoca oran orantıyı hazırlamıs bı kac gune koyarım siteye yazmıs cuma günühihoyyyt

problemlerı de hazırmaya baslamıs en cok problemlere sevındımmzemuszemus

aaa çok sevindimmm ben çoktan bakmıyordum oraya süper anlatıyo valla çok sevindim problemlere baştan başlarım ekleyincehihoyyytalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…