- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.261
kızlarr napıyosunuz ben dnette öylee oyalanıyorum ölçme degerlendrme de porblemler var onlara bakcam da nette konu anlatımı gıbı bıısı varmı dıe baktım bulamdım öffff
tesekkur ederım fıstıkım ölçme degerlendırme mı
kızlarrr müjdeee delikafaduldendogan hoca oran orantıyı hazırlamıs bı kac gune koyarım siteye yazmıs cuma günühihoyyyt
problemlerı de hazırmaya baslamıs en cok problemlere sevındımmzemuszemus
selam arkadaslar;soranlar olmuş geçmiş sayfaları okudum biraz..annemdeydik ve baya yogunduk hiç giremedim..
umarım iyisinizdir baya iyi çalıştınız takip ettiğim kadarıyla..
tatilde çalışmayı hedeflemiştim ama olmadı maalesef..kardeşim biraz matematik gösterdi;mayısta okulları tatile gircekmiş;devam ederiz abla dedi ve anlatırken bi hayli kızdı sisteme..konular zor neden size branşınız dışında soru soruluyor diye..
şu sayfaya bakana kadar inanın hiç heves yoktu içimde;evime geldik dün;iş güç derken çalışmak istemiyorum diyordum eşime..
ama bir iki saat bakmaya karar verdim..dergilerime bakayım konu çalışmıyorum ne zamandır..
2 saat sonra tekkrar görüşürüz kızlar..umarım geldigimde buralarda olursunuz
m nolcak hıc bılmıyorumçok sevindim ya süperr:sm_cool:ben de en çok problemlere sevindim. coğrafyadan 110 soru çözdüm.birazdan matematikten okek- obeb e bakmayı düşünüyorum.doğan hocayı izlerken aldığım notları tekrar edicem.bir de ders
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?