2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr napıyosunuz ben dnette öylee oyalanıyorum ölçme degerlendrme de porblemler var onlara bakcam da nette konu anlatımı gıbı bıısı varmı dıe baktım bulamdım öffff

merhaba kızlar
ben bugün hiç çalışamadım pazar günleri genelde dışarı çıkıyorum
birazdan gidecem
akşama inş coğ.bitirmeyi düşünüyorum
çok güzel gidiyoruz tebrik ediyorum hepimizi:hooray:

kızlarr napıyosunuz ben dnette öylee oyalanıyorum ölçme degerlendrme de porblemler var onlara bakcam da nette konu anlatımı gıbı bıısı varmı dıe baktım bulamdım öffff

canım senin için baktımda nete matematik.cafe diye bir site var orda var videolu anlatımalkisalkisalkis

eccecıkı canım dönmedın mı dahakaydirigubbakcemile
gülsucum nereledesın lmaz:
pıkocumm sen nerlerdesınlmaz:

ben de yattım bıraz dınlendm sıkıldım artık tarıhten smdı 3 4 tane kıtabı yığdım önume ölçme degerlendırmeden istatıstıklere bakıcam

selam arkadaslar;soranlar olmuş geçmiş sayfaları okudum biraz..annemdeydik ve baya yogunduk hiç giremedim..
umarım iyisinizdir baya iyi çalıştınız takip ettiğim kadarıyla..
tatilde çalışmayı hedeflemiştim ama olmadı maalesef..kardeşim biraz matematik gösterdi;mayısta okulları tatile gircekmiş;devam ederiz abla dedi ve anlatırken bi hayli kızdı sisteme..konular zor neden size branşınız dışında soru soruluyor diye..
şu sayfaya bakana kadar inanın hiç heves yoktu içimde;evime geldik dün;iş güç derken çalışmak istemiyorum diyordum eşime..
ama bir iki saat bakmaya karar verdim..dergilerime bakayım konu çalışmıyorum ne zamandır..
2 saat sonra tekkrar görüşürüz kızlar..umarım geldigimde buralarda olursunuz

gülşahcım nasılsın, nasıl gidiyo çalışmalar.

ben de coğrafyadan 110 soru çözdüm, fiziki özellikleri tekrar ettim.tabi gölleri fkan ezberlemedim,nasıl olsa hemen unutuyorum, ilerde ezberliycemkaydirigubbakcemile3ama bu ferformans az, akşama kadar boşum, bekarım, bebişim yok, annem başımda:kedi:

kızlarrr müjdeee delikafaduldendogan hoca oran orantıyı hazırlamıs bı kac gune koyarım siteye yazmıs cuma günühihoyyyt

problemlerı de hazırmaya baslamıs en cok problemlere sevındımmzemuszemus

çok sevindim ya süperr:sm_cool:ben de en çok problemlere sevindim. coğrafyadan 110 soru çözdüm.birazdan matematikten okek- obeb e bakmayı düşünüyorum.doğan hocayı izlerken aldığım notları tekrar edicem.bir de dershane defterimi.

lmaz:

tatlım benım hosgeldın kızarımm hhaaaa pes etmek yokk
en azından aksamları 2 saat bak lütfen tatlımvereliniortak
canım ben egıtım bılımlerıne hıc bakmıyorum yaa tarıhe basldm dıe kaldı hepsı
ölcmeden istatıstıksellere bakayım dıe basldım bıraz once

m nolcak hıc bılmıyorum

aynen canım problemlere cok sevındım ben daha baslamdım problemlere zaten dersanede yenı bıttı rasyonel sayılar

öff ben hıc cografya bakmıyorumm

ben geldiimm napıyosunuz arkidaşlar 1buçuk saat tarih çalıştım dışarı çıktım şimdi başlıyorum tekrar tarihe iyi çalışmalar görüşürüzz....

ohhh kızlar burdaymış:sm_cool:
önce dergimi açtım kızlar baktım uyukluyorum;test çözmeye karar verdim;yaprak testlerim vardı açtım cografyayı;bölgelerden 106 soru çözdüm;10 yanlışım var..iyi dedim kendi kendime
başakçım ölçmeyle aran nasıleyvahedigeldismile
tarihe baya agırlık verdin anlaşılan.Allah kolaylık versin..tarih tamam oldu dedigin anda unutuluyor;anayasa kadar gıcık olamam ama hiçbir derse valla..hiç bakmadım bu sene ona..geçen yıl bilgileri çoktan uçtu gerçibilmiyorumkismile

merhaba hanimlar baslik actim ama burdada sorayim dedim ben ogretmenlik mezunuyum kpss calisiyorum gecen senede girmistim acaba biz ogretmenlikten baska bitercih yapamazmiyiz ogretmenlik olmasa bile bi memuriyet olsun istiyorum hamileyim bebek dogunca hic calisamam son sansim bu..
acaba bilgisi olan varmi hanimlar sevgiler herkese iyi calismalar Allah yardimcimiz olsun

memurluk olabiliyor tabi..yine puanları yüksek ama..bir de öğretmenliğe geçis zor oluyormuş dediklerine göre

başağım geldim canım yemek yedim şimdi tarihe başlıycam.gezdim annecime eşime hediyeler aldım kendimede bi tane siyah bitanede pembiş babet aldımmkaydirigubbakcemile2

ececik ne güzel alışveriş yapmışsın;güle güle kullan aldıklarını..bende yıkandım bi güzel;saçlarımı düzleştirdim(yeni aldım düzleştiricimi)
ardından ojelerimi sürdüm kırmızı kırmızı;bir de amcamın kızı tırnak süsü vermişti;onlarla süsledim..yarın okul açılıyor malum;onun için hazırlık yapıcam biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…