2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kaç gündür giremiyorum tempom düştü ama matematiğe başladım ilk konulardan soru çözüyorum ve tarih off 20 . Yüzyıl ve 19. Yüzyılın özetini çıkarıcam çok uykuluyum ne yapıcammafoldumben

[/COLOR]
teşekkür ederim canım ohh ne güzell süslenmişiz düzleştirici bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi diyebayanssulusmile

ececik kaç aydır bende düşünüyordum philips aldım en sonunda xl olandan..kalın plakalı;netten aldım hemde piyasa fiyatı 135 130 ben 104 e aldım..gayet güzell

ayyy inannnmıyoruuumm
ilk defa hepimiz buradayız kızlaaar :)
yani nerdeyse hepimiz
ben bugün 1 saat tarih özeti çıkardım
artık az da olsa düzenli çalışmaya başlıyorum
derdim tasam kalmadı çooookk şükür :))
herr şey yolunda

ooo kızlar herkes burdaopuyorumnanaktan

ececim hayırlı olsun cicişlerin.
gülşahcım benim arkadaşımın annesi kuaför, saçıma çok fön çekiyordum. bana kuaförden fön makinası satın al, rica et getirtirler demişti. piyasada satılmıyormuş.süper fön çekiyo. çoğu arkadaşımın saşına fön çekerim, hayran kalırlar.marifet ben de değil makinada tabibayanssulusmiledüzlertiricilerde pratik oluyo ve gürültü yapmıyo.
özgecim nerelerdesin,çalışabiliyo musun?
başakcım tarihi bi hallet üzerinden yük kalkıcak, unutsan bile dönünce insan hatırlıyor hemen.ilki kadar vakit almıyor.

ben de sporumu yaptım şimdi duşa gircem, çok terliyim kızlar kaçıyorum ben.
doğan hocanın okek obeb notlarını tekrar ettim. birazdan tarih çalışıcam.
kızlar ya siz fiziki coğrafyadan ovaları, dağları...ezberlediniz mi?ben çoğunu ezberlemedim ama soruların çoğunu yapım bugün. sizce ezbelemeli mi?

yok pikocum çalışamıodum
ama başlıycam çalışmaya
bugün başladım ufaktan, küçük küçük :))
hadi kızlar kaçtım ben de öptüm hepiniziiiiii

ne yapıyosunuz arkadaşlar herkez var ececik gülşah güle güle kullanın tamam çalışmak lazım ama hayattan da kopmamak lazım yoksa moralsiz çalışılmıyor bence...
bende tarihten 20.yüzyıl ve 1. dünya savaşını okudum soru çözecem birazdan...
bery senide bebiş uyutmuyor galiba hep uykusuzusn...

piko ben daha ikinci konudayım coğrafya dan ilk konuyu da pek yapamıyorum önce daha iyiydim coğrafyadan unutmuşum herşeyi...

gülşahcım teşekkür ederim canım bende bakayım o zaman senin dediğine pikom,gülsıum başağım saloun kızlar

canlarım merhaba özgecım hosgeldın ay ben de biraz olcme calıstım sonra tarıhten 17. ve 18.yy ıkı yaprak test vardı onları çözdm oje sürerkeen de 20 paragraf sorusu çözdm ojlerım kurusun saclarımı düzlestrcem ben de gülşahcım aklıma getırdın ayy yarın sabah 7de kalıcam okul baslıyorrrrrrrrr:gitme:

pıkocum bı bıtıreyım ınsallh dönerım basa bıtrdınmı obebı canım

iyi geceler kızlar
akşam pelin hocadan yükselme dinledim
dünden yarım kalan iklim bitki ört.bitirdim 40 soru çözdüm 20 soru daha var onu çözüyorum

60 soru yaptım tarihten bi gömlek bi pantolon ütüledim arkadaşlar ii miisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben de tarih çalıştım şimdide soru çözüyorum. yarın osmanlıya geçicem.
özet çıkardığım için çok uzun sürüyor.

benim 2 tanecik sorum var ama bakabilir misiniz?

1-Aşağıdakilerden hangisi gazneli ordusuna ait birlikler arasında gösterilemez?
a)eyalet askerleri b) gulam askerleri c) donanma askerleri d)gönüllü birlikler e) ücretli askerler

2- Anadolu Selçuklu Devletindeki
1.müstevfi 2.tuğrai 3. naib görevlilerinden hangisi Büyük Divanın üyesi olduğu söylenebilir?

a) yalnız 2 b) yalnız 3 c) 1 ve 2 d) 1 ve 3 e) 1,2 ve 3

ecesu cnmm valla ben o konuları calsımadım srounu cevaplayamıcam

gülsucum aferınn sana bı ütü yapsan bıle yeter ütü yapmayı kımse pek sevmez ya

bende yatıcam bırazdan saclarımı düzlestrdm oje surdum ama hıc uykum yokk off

off kızlar ihtiyacın kitaplarından çalışmayacağım. kafa karıştırıcı soruları var. konu anlatımı da tam değil.

ecesu bak şimdi yapamadım bu soruları unutmuşum ama çok ayrıntı deilmi bu kadar ayrıntı çıkmıyor bence...
saol başağım yeterdeil mi ama bende nefret ederim ütüden ayrıca bütün ev işlerinden...
bende 24 mat sorusu yaptım 15 daha tarih sorusu yaptım konu çalışınca tarihten mata zaman az kalıyor işte ozaman da moralim bozuluyor
neyse yatıyorum iyi geceler...

günaydın kızlarr...
ben her zaman katılamıyorum çünkü bulantılarım mani olabiilyor..çalışmalarım fena değil gibi ama bilmiyırum bende..

matematik;yarıda
tarih;3 te 2 bitti.
coğrafya ;bitti
anayasa;sıfır
geometri;yarıda
türkçe;yarıda

kızlar sizce nasıl kötümü durumum?

ilk soru bence C şıkkı.çünkü donanma sadece Anadolu Selçuklularında var diye hatırlıyorum, 2. soruya cevap veremiycem, unutmuşum ya:gitme:azda olsa sallayım dedim, o kadarcık bile kalmamış aklımdakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…