- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.281
ececık güle gule gıy tatlım napıyosunuz kızlar gülşahcım ben sna özelden msj atmıstım
ececik ne güzel alışveriş yapmışsın;güle güle kullan aldıklarını..bende yıkandım bi güzel;saçlarımı düzleştirdim(yeni aldım düzleştiricimi)
ardından ojelerimi sürdüm kırmızı kırmızı;bir de amcamın kızı tırnak süsü vermişti;onlarla süsledim..yarın okul açılıyor malum;onun için hazırlık yapıcam biraz..
ooo kızlar herkes burda
ececim hayırlı olsun cicişlerin.
gülşahcım benim arkadaşımın annesi kuaför, saçıma çok fön çekiyordum. bana kuaförden fön makinası satın al, rica et getirtirler demişti. piyasada satılmıyormuş.süper fön çekiyo. çoğu arkadaşımın saşına fön çekerim, hayran kalırlar.marifet ben de değil makinada tabidüzlertiricilerde pratik oluyo ve gürültü yapmıyo.
özgecim nerelerdesin,çalışabiliyo musun?
başakcım tarihi bi hallet üzerinden yük kalkıcak, unutsan bile dönünce insan hatırlıyor hemen.ilki kadar vakit almıyor.
ben de sporumu yaptım şimdi duşa gircem, çok terliyim kızlar kaçıyorum ben.
doğan hocanın okek obeb notlarını tekrar ettim. birazdan tarih çalışıcam.
kızlar ya siz fiziki coğrafyadan ovaları, dağları...ezberlediniz mi?ben çoğunu ezberlemedim ama soruların çoğunu yapım bugün. sizce ezbelemeli mi?
merhaba arkadaşlar
ben de tarih çalıştım şimdide soru çözüyorum. yarın osmanlıya geçicem.
özet çıkardığım için çok uzun sürüyor.
benim 2 tanecik sorum var ama bakabilir misiniz?
1-Aşağıdakilerden hangisi gazneli ordusuna ait birlikler arasında gösterilemez?
a)eyalet askerleri b) gulam askerleri c) donanma askerleri d)gönüllü birlikler e) ücretli askerler
2- Anadolu Selçuklu Devletindeki
1.müstevfi 2.tuğrai 3. naib görevlilerinden hangisi Büyük Divanın üyesi olduğu söylenebilir?
a) yalnız 2 b) yalnız 3 c) 1 ve 2 d) 1 ve 3 e) 1,2 ve 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?