- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.301
kızlar ya şu tarz soruları nasıl çözücem, hep takılıyorum:
1) 363 sayısının kaç tane asal olmayan tam böleni vardır.(363= 11 .3 .3)
cevap:10
2) 8 basamaklı 63 000 000 sayısının asal olmayan tam bölenlerinin toplamı kaçtır?
cevap: - 17.
aslında kolay gibi ama çözemiyorum:sinifsinif:
günaydın kızlar işe geldim fakat henüz çalışmaya başlayamadım haftasonu nete de giremeyince önce buralara bakıyorum
siz çok iyi gidiyosunuz yova valla maşallah bende senin kalan kısımlar kadar çalışmışmıdır anca((
pikolata birinci soruyu 363 ü çarpanlarına ayırıp 3 üzeri 2 * 11 şeklinde yazıyoruz ya pozitif bölen sayısı asal çarpanlarının üstlerinin bir fazlasının çarpımına eşittri yanii 3*2= 6 tam bölen demiş bu kadar da negatif bölenleri var 12 tane olur asal olmayan dediğine göre asalları çıkarırız 3 ve 11 ik tane cevap 10
kızlar ya şu tarz soruları nasıl çözücem, hep takılıyorum:
1) 363 sayısının kaç tane asal olmayan tam böleni vardır.(363= 11 .3 .3)
cevap:10
2) 8 basamaklı 63 000 000 sayısının asal olmayan tam bölenlerinin toplamı kaçtır?
cevap: - 17.
aslında kolay gibi ama çözemiyorum:sinifsinif:
merhaba arkadaşlar
ben de tarih çalıştım şimdide soru çözüyorum. yarın osmanlıya geçicem.
özet çıkardığım için çok uzun sürüyor.
benim 2 tanecik sorum var ama bakabilir misiniz?
1-Aşağıdakilerden hangisi gazneli ordusuna ait birlikler arasında gösterilemez?
a)eyalet askerleri b) gulam askerleri c) donanma askerleri d)gönüllü birlikler e) ücretli askerler
2- Anadolu Selçuklu Devletindeki
1.müstevfi 2.tuğrai 3. naib görevlilerinden hangisi Büyük Divanın üyesi olduğu söylenebilir?
a) yalnız 2 b) yalnız 3 c) 1 ve 2 d) 1 ve 3 e) 1,2 ve 3
ohcanım değsin insan sevilmediğin hissediyo böyle zananlarda anlıyorum seni canım annemde öyle gelri 3 gün sonra ben gidicem demeye başlar yaa torunun var beni özlemiyosan onudamı özlemiyosun kal gelince deriz yokkk ik oğlu daha kıymetli
bende kimseye söylemedim 3 gün kayınvalidemler burdaydı hiç açmadık kpss konusunu soruyolarda soruyolar sonra öğrt geçtinmi geçcenmi sonav nasıl bilmem ne zaten stresi yetiyo çalışamıyorum
senin çocuğun kaç yaşında kalıverse bi kaç ay onun yükü olmaz sana da çalışırsın ne güzel Allah kolaylık versin ben evde olsam hiç çalışamazdım
ecesu81,ohcanımadeğsin moral oldunuz çok sağolun...
sizede kolaylıklar diliyorum canlarım..a.s.
yok göndermeyeceğim zaten..1 ay kalacak..en azından coğrafyayıda bitireyim öyle gitsin bari...ingilizcenin biteceği yok nasılsa..kaydirigubbakcemile3suuscum çok teşekkür ederim,çok saolopuyorumnanaktan
ececim googla doğan ulu yazıp aratma yap, ilk çıkan site. üyelik istiyor. mail adresine mesaj geliyor sonra sitede aktif olabiliyosun.
hilalcim üzme kendini, aslında haklısın anneni yanında istemekte. inşallah gitmez, kalır biraz daha. ısrar et gönderme anneniyerimseniben
günaydın..sanada iyi açlışmalar kolay gelsingünaydın kızlarr maş.herkes çok iyi çalışıyor.ben biraz geciktim.şimdi kahvaltı yapıcam sonra tarihten dağılma-gerileme çalışmayı düşünüyorum.
ben daha kahvaltı yapmadım dün gece erken yattım ama hala uykum var gibi.20 lik dişim ağrıyor dişlede kalmayıp yanak,boyun baş,çene hepsini ağrıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?