- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.321
eccecık cnm nasılsın
pıkocum matematıkten soru sormusun yapayım dıe basına gectım ama çözmusler arkadaslar pikocum senb sabaha karsımı kalktın bıdaha yatmadınmı gercekten erken kalkınca daha dınc oluyo insan
canım 1.soru c şıkkı diyorum.2.soru e şıkkı olacak yani hepsi. diğerlerini biliyosun zaten anlemlarını,naib divan müfettişi demek gereken yerlere kontrol için gönderiliyo
merhaba arkadaşlar ben yine 12 de kalktım birazdan temizlik yapacaz akşamada misafir gelecek anca erken giderlerse çalışabilirimm grafik çalışacam hala bitiremedim bi bitse kümeler işlem olasılık sonra çok üzerinde durmadığım fazla sevmediğim okek obebe geçecem inşallah....
ececik bebişim dişin mi ağrıyor geçmiş olsun tatlışım çok zor olur diş ağrısı benim de bir dolgum var...
başağım tatlışım sen ne yaptın bebişim geç yattın uykunu alamadın erken kalkınca tööhhh kuzucum
piko süpersin yani ne güzel çalışmışın ya bu ara benim verim düştü çarşambada misafir gelecel şu misafirleri bi atlatsamm....boshayallersmile
evet bende söylemiyorum o yüzden.ilk defa hazırlanıyorum ben ama evlendiğimden beri kpss ye girmicenmi..girdinmi..sorularından bıktım..bir kere laf olsun diye girdim hiç çalışmadan..sınav açıklandı konu komşu akraba ya dert oldu kaç aldın da kaç aldın...
bu sefer annem bbam biliyor..bide yakın bulduğum arkadaşlarım..yani halimden anlayacak olanlar..kimseye söylemeyeceğim..
aslında annem burda olmaktan memnun..kızı çok seviyor herşeyiyle o ilgileniyor..ama anne babasıda yaşlı olunca aklından da onlar çıkmıyor..anneannemi dedemi severim ama kıskanıyorum galiba..sonuçta bende uzaktayım ve tek çocuğum..işte annem 1 ay diye geldi ama diğerleri gelmeyecekmisin diye baskı yapıyorlar..benim kızım 11 aylık canım..sende matematikçiymişsin bende matematikçiyim..kaydirigubbakcemile5 branşımı çok seviyorum ama önünü kapadılar iyice..doğru düzgün alım yapılmıyor.. o yüzden öğretmenlikten vazgeçtim ben memurluğa çalışıyorum
bitanem teşekkür ederimm oh ne güzel yemeğede çıkmışsın afiyet olsun.bende öğleden beri kalkmadan tarih baktım kurtuluş savaşına kadar tekrar edip 50 tanede soru çözdümkaydirigubbakcemile2ececık tatlım benım gecmiş olsun şekerım ıhmal etme gt dişçiye
ben de okulldayım 2.35de cıkıcam ama cıkısta arkadsım yemege göturcekmıs benı hayır dıyemedım
merhaba arkadaşlar
ben de tarih çalıştım şimdide soru çözüyorum. yarın osmanlıya geçicem.
özet çıkardığım için çok uzun sürüyor.
benim 2 tanecik sorum var ama bakabilir misiniz?
1-Aşağıdakilerden hangisi gazneli ordusuna ait birlikler arasında gösterilemez?
a)eyalet askerleri b) gulam askerleri c) donanma askerleri d)gönüllü birlikler e) ücretli askerler
2- Anadolu Selçuklu Devletindeki
1.müstevfi 2.tuğrai 3. naib görevlilerinden hangisi Büyük Divanın üyesi olduğu söylenebilir?
a) yalnız 2 b) yalnız 3 c) 1 ve 2 d) 1 ve 3 e) 1,2 ve 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?