2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyiyim bitanem dişim geçti biraz ama çok uykum var resmen gözlerim kapanıyo benimde.maşallah canım ne güzell soru çözmüşsün bende tarihe bakayım bari ev işlerini bitiriphihoyyyt

ayy canım yaa geçmiş olsun çok zor olur oo:teselli:[/QUOTE]

hilalcim teşekkür ederim canım evet çok zor oluyo korkudan gidemiyorum dişçiye çıkmadan çürümüş diş:gitme:şimdi geçti biraz ağrısı.canım benim gönderme anneni yazık dedenlerede ama biraz idare ediversinleropuyorumnanaktan

ecesu canım 1.sorunun cevabı yanlış heralde kitapta donanma osmanlıya türkler anadoluya yerleşmeye başladıktan sonra 3 tarafıda denizlerle çevrili olduğundan gelişiyor.oda anadolu selçuklu devletinden sonra malazgirtle yerleşmeye başlıyor,gaznelilerde donanma ordusu yok yani

merhaba arkadaşlar ben yine 12 de kalktım birazdan temizlik yapacaz akşamada misafir gelecek anca erken giderlerse çalışabilirimm grafik çalışacam hala bitiremedim bi bitse kümeler işlem olasılık sonra çok üzerinde durmadığım fazla sevmediğim okek obebe geçecem inşallah....
ececik bebişim dişin mi ağrıyor geçmiş olsun tatlışım çok zor olur diş ağrısı benim de bir dolgum var...
başağım tatlışım sen ne yaptın bebişim geç yattın uykunu alamadın erken kalkınca tööhhh kuzucum
piko süpersin yani ne güzel çalışmışın ya bu ara benim verim düştü çarşambada misafir gelecel şu misafirleri bi atlatsamm....boshayallersmile

canım 1.soru c şıkkı diyorum.2.soru e şıkkı olacak yani hepsi. diğerlerini biliyosun zaten anlemlarını,naib divan müfettişi demek gereken yerlere kontrol için gönderiliyo

cevabın için teşekkürler canım. naibin anlamı divan müfettişi ise hepsi doğru.
o zaman yine benim kitaplarda sorun var. bendeki naibin anlamına göre, hükümdarda, vezirde, müstevfi de, pervanevci de hepsi naib oluyor. ben o yüzden karıştırdım. ilk soruda şık yanlış olunca acaba bu da mı yanlış dedim?

ececik geçmiş olsun. diş ağrısı çok kötü az çekmedim bende. dişçiye gitsen iyi olur canım. çektirmedikçe ağrısı geçmez.

herkes çalışmaya başlamış ben daha ev işlerini bitiremedim. offf daha çamaşır katlayacağım, ütü yapıcam. bi de çocuk olsa hiç çalışamazdım herhalde. çocuğu olan arkadaşlar yine de iyi çalışıyorsunuz valla.alkisalkisalkis

ecem,gulsüm teşekkür ederim canlarım opuyorumnanaktanbende işlerimi bitirdim şimdi oturdum bakalım şu 1.dünya savaşını tekrar edeyim video izleyeyim:icecream:

gülsucum tatlım günaydın evet gec yattıgım için bıde bukadar erken kalkınca zor geldı güne adapte olamadımakannehir

hamaratım benım temızlıgını de yaparsın hazırlıgınıda yaparsın üstune üstelık dersıne bıle calısrsın sena.s

canım cok yorma kendını misafırler senhden önemlı mı

ececık tatlım benım gecmiş olsun şekerım ıhmal etme gt dişçiye
ben de okulldayım 2.35de cıkıcam ama cıkısta arkadsım yemege göturcekmıs benı hayır dıyemedım

canım soğuma öğretmenlikten bak ben memurluk tercihi yaptım şimdi nasıl geçicem diye uğraşıyorum derste çalışılmıyo bi kere başladıysan işe eee geçiş dersen çok zor hizmet sürem çok çok az henüz bide kurumun izin vermiyo çoğu zaman
neysee bak bu sene 1000 e yakın kadro verildi bu yaz daha fazla olucaanı düşünüyorum herkes öyle düşünüyo hem seçim yatırımı hemde onca sene birikenler var yeni mezunlar var bi oadkar da açık var kapatmaları lazım en azından yeni bakanın kanına girmeden başkaları bizim branşlara biraz yatırım yapııcanı düşünüyorum
ne güzel zümremi buldum çok sevindim yaww bende gaza gelip bi çalışsam sbah tan bri osmanlı kuruluş duraklama kültür uygarlıığ onlarda üstün körü soru çözüyorum bi sürü yanlışmı çıkıyo klava:

ececık tatlım benım gecmiş olsun şekerım ıhmal etme gt dişçiye
ben de okulldayım 2.35de cıkıcam ama cıkısta arkadsım yemege göturcekmıs benı hayır dıyemedım
bitanem teşekkür ederimm oh ne güzel yemeğede çıkmışsın afiyet olsun.bende öğleden beri kalkmadan tarih baktım kurtuluş savaşına kadar tekrar edip 50 tanede soru çözdümkaydirigubbakcemile2

açılın tarihçi geldisempatiksalakcinni
ilk soru c şıkkı evet;gaznelilerde donanma yok
ikinci soru hepsi divan üyesidir bildigim kadarıylamüstevfi mali işler;tugrai yazışmalar;naib sultanın yardımcısıdır..

merhaba bu arada kızlar;yemek yapıyorum az sonra yine yazıcam size;ne ço sayfa yazılmış tek tek okurum birazdanaklinialirimsmile

merhaba arkadaşlar
geometri çalıştım bugün üçdende açı kenar bağıntıları
25 soru çözdüm
yemekten sonra vatandaşlık zamanı
berry nerelerdesin pek uğramıyorsun
ececik geçmiş olsun canım diş ağrısıda kötü olur ihmal etme bari
canımadeysin üzüldüm canım benim annemde bana gelince çok kalamaz babaannem var benimde yakınında bide akılları evde kalıyor kalsada rahat etmiyor bir süre sonra off off niye ailelerimiz yakın değilki sankiiii bebişinde daha küçükmüş

canlarımm merhabalar ben dah smdı geldım eve arkadsımla daga cıktık heryer bembeyazdı karın üstunde pizza yedımkaydirigubbakcemile3

sz neler yaptınz fıstıklar gülşahcım nasılsın bebıs

basakçım merhaba;dağlarda ne işin vardı hayırdır;en sevdigim şeyi yemişsin pizzaaaaa
afiyet olsun canım..
şimdi yemek yicem ve ezel baslayana kadar bakabilirsem biraz soru çözücem..bugün okuldan ücretli bi arkadas ayrıldı;uşakta kursa yazılcak.. data yayınlarının kitabını almış yeni;onu verdi..gkgy..soruları hoşuma gitti.sagolsun...masraf etme boşuna alma çöz verirsin geri dedi..böyle şimdilik..
senin ilk gün nasldı okulda??

ezel var ve ben izleyemiyorum..atv çekmiyor..bütün apartman bi çanaktan izliyoruz..kendimizde takamıyoruz..
bizim sıranın kablosunda sorun varmış..duvarları falan kırıpta yeni kablo takmak lazımmış..artık bittikten sonra hemen netten izliyorum

slm kızlar napıyosunuz ben tarihten 40 soru çözdüm,biraz daha çözüp b aşka bişey çalışırım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…