2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar
dün akşam ilk defa evde soru çözdüm
piaget 60 soru filan çok iyi değil ama yaa unutmuşum yada yediiklimin soruları çok mu zor acaba yoksa artık böylemi çıkıyo sorular anlamadım çok çalışmam lazım çokkkkk :gitme:

dönem başı ya illa gıcıklık yapar şu müdürler de inşallah çabuk biter misafirliği canım sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar,

nasılsınız? ben dün sadece türkçeden 1 konu çalışabildim. 45 tanede soru çözdüm. biraz canım sıkkın bugünlerde. ders çalışamıyorum kafam başka şeylere takılıyor.

günaydın canlarım..

ecesu kafanı başka şeylere takma canım,bir kez daha çalışmamak için buna çok çalışmalıyım diyerek kendini motive et...

allah hepimize gayret kuvvet versin,zihin açıklığı versin emeklerimizi zayi etmesin
..:Saruboceq:

slm kızlarr bende dün gece içime sinmedi problemlerden 2 test çözüp uyudum.bugün daha bi halt ettiğim yokalsanaalsanasmileecem canım hayırdır neden sıkkın canın umarım önemli bişey değildiropuyorumnanaktan

canlarım ya biz bulunduğumuz yerden tayin olucaz. tercihlerimizi yapıyoruz. eşimle tercihler konusunda anlaşamıyoruz. ben memleketlerimize yakın yerler istemiyorum. daha önce bunun sıkıntısını çektim. o yüzden istemiyorum. kafam ona takılıyor. uykularım kaçıyor valla. 2 yıldırda doğudayız iyice bunaldım zaten. ben batıya gittiğimizde aradığımız herşeyi bulabileceğimiz bir yer istiyorum. inanır mısınız burda bir paket maya için 10 gün bekledim ben. batıdada sırf memleketlerimize yakın olsun diye kötü bir yer tercih etmesini istemiyorum.

coğrafya bittizemuszemusbu hafta tekrara başladım.türkçede bitti sayılır artık tarih matematik ve vatandaşlığa yoğunlaşacağımkaydirigubbakcemile2

saol başacımkaydirigubbakcemile5okula gittim bugün düzeltilecek yerler varmış. yeniden düzenleyip çıktısını alıcam. yarım tüm öğlen okula gel git yapıcam. sana da çok geçmiş olsun. yoruluyoruz ya ondan oluyo bence. bir de senin okul da var, tam koşuşturmaca.benim de şuan yüzüm yanıyo, hiç halim yok. sınıfta da herkes grip:gitme:ödüm kopuyo bana da bulaştırcaklar diye. 2 bardak havuç suyu içtimbirazdan da yeşil çay içicem. beslenmemize çok dikkat etmeliyiz.

ececim hakkınızda hayırlısı olsun, haklısın insan kafasını bir şeye takınca ders çalışamıyor, aynı huy bende de var:sinifsinif:

fotoscum kafamdan karışık hareketler yapıyorum. plates ve fitness karışık. genelde basen ve popo bölgesine yönelik. kulaklığı takıp müzük açıyorum biraz dans edip her hareketten 20 şer defa yapıyorum. o an aklıma ne gelirsekaydirigubbakcemile3yaz sonu düğünüm var da, sıkılaşmam lazımbayanssulusmile

suus yediiklim yayınlarının çok iyi olduğunu duymuştum ama sorularının zorluğu kolaylığı hakkında bir fikrim yok.

pikolata hıım yaza evleniyorsun demek şimdiden mutluluklar dilerim
kpss için en uygun zaman
harikasın bide ben başlasam şu spora süper olacak
ecesu sıkma canını inşallah ortak bir karara varırsınız kafana takma derse odaklan sen herşey olacağına varır
paragraf çalışıyorum bitmek üzere ama çok sıkıldım sorularıda çözsemde kurtulsam

hakkınızda hayırlısı olsun ecesu inşallah istediğin gibi bi yere çıkar tayininiz daimi kalıcaksınız her şeyini düşünmek lazım

yediiklimden çalışarak atanmıştım 2006 yılında ama iki senedir farklı sanırım soru tipleri filan yaprak testleri bayaa ağır geldi bana belki önce daha kolay testler çözmem gerekiyodu
bugün düşünme tekniklerini okudum ve tarihten duraklam gerilemeyle kültür medeniyeti okuyarak soru çözdüm yine çok kötü ne zaman düzelecek bilmiyorum kafamçokkarıştı

pikolata, fatoş, suus iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

pikolata allah tamamına erdirsin. ben de şimdiden mutluluklar diliyorum.

suus canım daimi kalmayacağız, en fazla 5 yıl (belki o kadar bile kalmayız) ve 5 yıldan sonra tekrar doğuya gelicez. bir batı bir doğu eşim emekli olana kadar böyle.

neyse arkadaşlar ders çalışmaya başladım. kafama takarsam mayısa kadar gider yoksa .hayırlısı dicem artık.

türkçeden cümlenin anlamı ve yorumunu okudum. 65 soru çözdüm.
şimdide tarih çalışacağım. osmanlıya geçtim kuruluş döneminden başlayacağım.

Son düzenleme:
canlarım merhabalar canım yedıkılım ıyıdr ve soruları zorlar

pıkocuk evlenıymısın kızz

canlarım ben bugun okulda öğretım yontem ve teknıklerden teknıklerı okudum ve kıtaptakı testlerı çözdm 67 soru çözdm

müdür sınırlerımı bozdu yenı gelen mudur calısma saatlerımı sordu 8buuk 2.35 dedım haftada 30 saat calıyo gorunuyorm ve yonetmelık de boyle oo 5 saaat olmaz gerekırse aksma 8 9 a kadar kalırsın dedı gerekırse tabı kalırım hocam dedım delı mı neee valla öyle üzerıme gelırse bırakıverırım valla

kızlar ben smıd evdeyım uyucam bıraz aksam calısırım öptm hepınız

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
başakcım ya inşallah o saate kadar çalışmazsın, müdür çoşmuşkaydirigubbakcemile3iyi uykular

arkadaşlar aranıza yeni katıldım çalışmaya başlıcam bu sınava am sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba çokmu geç başlıyorum ben diye endişelendim dün gece program yaptı ve uygulamaya başlıcam ama geçmi kalmışım ben ya

pıkocum muüdür kafayı yemış bence

ben de uyandım tarıhten vıdeo ızlkıcem ondan önce teknıklerden 2testım var onu çözcem ömre bedel var ızlesemmı kı

pıkocum muüdür kafayı yemış bence

ben de uyandım tarıhten vıdeo ızlkıcem ondan önce teknıklerden 2testım var onu çözcem ömre bedel var ızlesemmı kı

hiç sorma ben tüm akşam tezimle uğraşıcam, yarın da.bugün tek soru dahi çözmedim.aslında ömre bedel i izlemeyi de çok istiyorum ama izleyemem:sinifsinif:bence televizyonun karşısında test çözkaydirigubbakcemile3

ececim nasılsın, ya ben bugün hiç çalışamadım:umursamaz:içim çok huzursuz. sen naptın.

mutlulukla, bence iyi bir plan yaparsan geç kalmış sayılmazsın. tabi sadece genel kültür- yetenekten gireceksen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…