2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet sadece onlardan giricem ben üniversite sınavına kısa bir sürede ve dershaneye gitmeden kendi yaptığım programla çalışıp kazanmıştım tabii üzerinden uzun zaman geçti aynı performansı sağlamak için motive gerekiyor sağol cnm sık sık bu sitede olucam bende çocuk ev işi ders çalışmadan arta kalan zamanlarda tabi

sekerler ben kalktıgımdan berı 42 soru çözdm ay ınasan konuyu öğrenınce çözdgu sorular çerez gıbı gelıyor
ızlerım belkı test çözerek kafam dagılırr

ay bende bı garıplık var buaralar smdı acayıp acıktım ama iştahım yok aslında ölüyorum aclıktan ya hala boyle ellerım kollarım cok cansız gıbı

gülsucum neralerdesın yollaymadınmı misafırlerı

pikolatacım ben de osmanlının kuruluşunu bitirdim.
yemek yaptım. yemekten sonra da yükselmeye geçicem.

başak canım tansiyonun düşüyordur senin.
ben de öyleyim. sürekli halsizlik var. benimki tansiyondan.

mutlulukla hoşgeldin canım. sana da kolay gelsin diyeyim.

kızlar bugün gülsu'da, hilal'de gelmedi merak ettim.
ececikk sen de bir girdin bidaha kayboldun. ders mi çalışıyorsunuz kızlar?

ay kızlar pilav yaptım. ocağın diğer gözüne almıştım altını açmamışım. bende pilav olsun diye bekliyorum. kafa kalmadı valla.

mutlulukla hoşgeldin bende senin gibi sayılırım
yaklaşık 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı
bence çok fazlada geç kalmış sayılmayız iyi bir tempoyla hepsi hallolur
yemek yaptım şimdide yiyecemcokacimcoook
sonrada şu paragraf sorularını bitirmeyi düşünüyorum

merhabaa gerdim tatlışlar ecesu başak beni merak etmenize sevindim 3buçuk gibi eve geldim çarşıdaydım yemek yiyiip başaldım 107 tarih sorusu yaptım yarın misafir gelcek pasta yapmalıyım ve yemek öğlen yapamam işte bunları bitirdikten sonra tekrar oturcam derse
bide iş olayı çıktı kararsızm ama başlarsam çok yorgun olurum çalışamam cumartesi de var işte öyle
başak ecesu fatoş sizler nasılsınız neler yaptınınz bebişkolar...

Kızlar nolur yardım edin ya
büyük harf yazarken ve büyük mü yazılır
yoksa küçük mü?

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI VE YÖNTEMı……………………………….
GAZETE, DERGı VB. ARASINDA DAĞITIM

BURADAKı BAĞLAÇLARI BÜYÜK MÜ YAZICAM:kedi:

selam arkadaslar;ece hakkında hayırlısı olun tayin yeriniz;mutlulukla hoşgeldin sende..
bende okuldan arkadasa gittim;bebeği olmuştu ama ben malum durumumdan ötürü gidemedim..hediyesini göndemiştim..bugün içime bir his geldi ve aniden gidip bebeği sevdim..ağlaştık öyle karşılıklı..az önce eve girdim..biraz daha iyiyim..
okulda tarih çözdüm bugün;bende hep genel kültüre taktım..eşimleyanlışlarıma bakarız ve bende biraz eitim çalışırım belki..gerçi nöbetçiydim okulda çok yorgunum ama bakıcaz artık.
basakçım müdürler böyle genelde;iyice dinlen..şekerli bişeyler ye..

pikolata büyük yazılır herhalde canım

oooo ne çok yazmışsınız ya..
dün gelemedim çalıştıktan sonra..100 tane tarih çözdüm
2 tane haikaye çevririsi yapıp kelime ezberledim..
başke ne yaptımmmm..heee bide 50 tane türkçe çözdüm

bugünde coğrafyaya başladım
50 tane soru çzödüm
fiziki coğrafya,türkiyenin iklimi,bitki örtüsünü çalıştım..yarın beşeri coğrafyaya başlayacağım
yaa buna tam olarak nasıl çalışacağız püf noktası varmı bu işin..

du bakayım neler yazmışsınız okuyayım..

doğru söylüyorsun fatoşbrn yeterki programı aksatmayalım bende bu msjlarınızla dahada şevkleniyorum çalışmak için birde burada herkez çok ilgili hoşuma gitti hepinize teşekkürler:lepi:

oh ne güzel herkes burdaopuyorumnanaktan
gülşahcım seni çokkk çok taktir ediyorum, yaşadıklarına rağmen hala hayata tutunup hedeflerinin peşinden koşuyorsunolumunekankayizsmileAllah sabrını arttırsın.

başakcım hadi videonu izle, olmadı diziyi internetten izlersin

kızlar genel kültürden bazı şeylerin aklımızda daha kolay kalması için kodlamışlar. size bir kaçtane yazacağım.mesela :

Egenin üretimde 1. olduğu tarım ürünleri kod: ZUHTİ

Z eytin
u züm
H aşhaş
T ütün
İ ncir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…