2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Mısır'da kurulan Türk islam devletleri kod : TEMA
T olunoğulları
E yyubiler
M emluklar
A kşitler..

şimdilik 3 tane yazdım. eğer talep gelirse ve size faydası olacaksa bir kaç paylaşımda daha bulunabilirim . herkese iyi çalışmalar...

pıkocum artık cok gec vıdeo degıl dızı ızledım ama ızlerekn 19 mat 60 da öğretım yontem ve teknıklerınden soru çözdm ay su bılgı yayınları ne zor
sz naptınız kızlar

mutlulukla hoşgeldin aramıza,kızlarr napıyosunuz bakalım ben işçi problemlerinden baya soru çözdüm başka da bişey bakmaadım:sinifsinif:

süpersin ya bende sadece 10 tana vardı. teşekkürler :asigim:

bişey değil canım..tek aklımda kalan sonvites obama bide lale devrinde yapılan yenilikleri hikayeyle anlatmışlar o aklımda kaldı..
ama o kadar fazlakodlama varki başım döndü bişey anlamadan kapattım..güzelce dersine göre ayırıp deftere yazacağım netten çok karışık geliyor bana..

kzılara harıl harıl dersmı calısyorsunuz ay ben su tarıh vıdeosunu bı ızleyemedım takıldı hep ben de dogan hocadan denklemler vıdeosunu izledım sımdı bıraktım arada da yontemden bı 30 soru dah çözdm bıraz nette takılıp yatarım herlade ama belı bı 30 soru daha çözerım yontemden

ayy napıyosun ecesu ikimiz kalmışız zorla 20 soru yaptım grafikten okadar çok yorgunum yatıcam güvender kümeleri ve grafik sorularını almamış gıcık oldum 2 kaynaktan yaptım başka biyerlerden soru bulmam lazım

tarih çalışıyorum canım. yavuz sultan selime geldim. yükselme dönemini bitirip yatıcam.
senin yarın misafirlerin de gelicek iyice dinlen.
ben sana elimdeki yaprak testlerdewn grafik sorularının fotolarını çekip göndereyim gülsucum.

aa seni görmedim fatoş 3 gündür çok az çalışabiliyorumm yaaaaaa çok moralim bozulduuuu iyi gidiyodumm mattan bi sürü soru çözüyodumm offf

ecesu yine de çok saol tatlım kendiliğinden söylemen hoşuma gitti ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…