2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

dün gece 50 matematik 100 tanede coğrafya çözdüm birazdan dersaneye gidicemdönüşte matematik çalışıcam ve de vatandaşlık

fıstıklar günaydın ben de okuldayım ama zannedersem bırakmayı düşünuyorum surda cok az zaman kaldı cok yorulmuyorum ama eve gıdıp dınlenıp calısıncaya kadar aksam 7 oluyor ama evde olsam kalktıktan sonra yatıncaya kadar calısırım

bıde bızım dersane sınavları türkıye genelı hafta içi oluo hafta sonuolmuo 2.donem sıklasır ve süreklı yenı müdür de ızın vermez

aslında kararsızım zaten işe baslarken de 2,donem bırakırım dıe baslamıstım ama 2.donem baslayınca bu kararımdan vazgecmıstım. ama düşündum de bırakırsam full ders calsırım ve dersaneye daha fazla gıdeırm. bıde yenı gelen müdür cok gıcık mesai saatlerım hakkında da yorum yaptı gunde 6 saat azmıs gerekrse aksam 8 e 9 akadar kalırsın dedı o öyle söyleyınce benım karar bırden degıstı

kızlar yardımcı olun napıyım cok kararsızım

başakcım san bir arkadaşımdan bahsetmiştim 93 almıştı diye..bid eğitim bilimlerindendi yani gy gk değildi sadece..
oda o yıl ilk dönem ücretli öğretmenlik yaptı
2.dönem full çalıştı.
1. dönem doğru düzgün çalışamamıştı
aslına bakarsan neredeyse bütün derslere 2. dönem başladı ve 93 aldı...ben bırak derim..boşa kendini yorma.tabi paraya az da olsa ihtiyacın yoksabilmiyorumkismile

başakcım ben bir sene dersanede çalıştım sınava 2 ay kala bırakmıştım çalışamadım hiç olmadı ikinci sene şubat ayında ders çalışmaya başladım gündüz full çalışıyodum akşam eşimle tekrar edip birlikte soru çözüyoduk 90 almıştım o sene
bence bırak canım işi evde kafan daha rahat olur sadece sınava odaklanırsın araya başka şeyler girince verimli olmuyo çalışma
ben de iş yerinde çalışıyorum sözde ama kırk kere ara verip aynı yerleri okuyorumm ertesi gün yine aynı hiç ilerleyemiyorum eşimde bi an önce konu çalışmayı bitir soru çözümüne geç çözerken öğrenirsin diyo bilmiyorum

haklısın canım araya baska seyler gırınce kopukluk oluyor canım benım cok tesekkur ederım fikirlerın için

bende bugün coğrafya ingilizce çalışacağım..
dün coğrafya tarih testleri çözdüm ama neyden ne kadar çzödüm hesaplamamışım

ya sabah sabha kız bana iş çıkardı..annem salonda kalıyor..orta sehpanın üstünde kremi duryordu..geneldede kapısını kapalı tutarız yoksa benim kitapların hepsini yere indiriyor..neyse biz kahvaltı yaparken bu dolaşıyordu..oraya girmiş..koca kremi nasıl açtıysa heryere boca etmiş..üstü başı halılar ağız,gözler saçlar koltuk aklınıza ne gelirse her yer bembeyaz krem..dondum kaldım gçrünce...annem çocuğun üstünü değiştirip yıkarken bende halıları koltukları yıkadım..bir zarar olsun yeterki yaaa

ecesuu canım tayin konusunda haklısın ya..bende eşimin memlektine yakın yeri istemiyorum..ona haksızlık olmasın diye bizim memleketede yakın yer istemiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun ama inşallah düşmez oralar..

pikolatam senin düğününmü olacak kızzz...ne güzel şimdiden mutluluklar dilerim

günaydın kızlarr dün gece yatmadan 50 tane karışım problemi çözdüm şimdi kahvaltı yapıcam ardından temizlik vs.bakalım ne zaman oturabilicemÇok üzgünüm çoook

merhaba arkadaşlar,
dün gece yükselme dönemini bitiremedim. şimdi onu bitirmeye çalışıyorum.
sonrada osmanlılarda kültür medeniyete geçicem.

canıma deysin tayin konusunda haklıyız canım ama aynı şehirde oturanlar napıyor diye avutuyorum kendimi. tatlım ayrıca dün verdiğin link çok güzel ne ararsan var çok teşekkür ederim.

başakçım işten ayrılırsan derse daha fazla vakit ayırırsın. yine de hayırlısı neyse o olsun canım.

ececik kolay gelsin canım.

kzılar napıyosunuz nıe kımse gelmıyo artık ben de okulda yontem ve teknıklerden 173 soru çözmusum
bırazdan cıkcam gecen senekı rehber öğrtemnın yanına ugrıcam su işi bırakma işini bıde onunla konuscam buyuk ihtımal bırakcam ama ve bıan önce karra vermem lazım kı bian önce bırakıp ful ders calısayım kı bıraktgıma deysın

slm kızlar başakcım hayırlısı olsun,ben yorgunluktan ölüyorum temizlik yaptım bi güzelde yıkandımkaydirigubbakcemile3saçlarımı kurutayımda başlarım inşllhohaoldumsmile

kızlarr napıyosunuz ben tarıhten dagılma dönemını izliyorum 2 vıdeo bırı bıttı dıgerıne gecıyorum

nerelrdesnz bakayım ecceık fıstık cokmu yoruldun sen

pikocum gülsucum gülsahcım nerdesınızbilmiyorumkismile

başak bencede bırakman en güzeli ful çalışmaya verirsin kendini
ben bugün hiç çalışmadım arkadaşıma gittim
yıllardır görmediğim üni.den bir arkadaşımda vardı çok güzel bir gün geçirdim
ama ders öyle içime işlemiş ki çalışmadığım için içim hiç rahat değil:umursamaz:
birazdan yemek yiyip başlayacam
oğlumda okula gidiyor öğlen süper çalışma ortamı oluyorŞeniz

fatosbrn yarın konusmayı düşünuyorum bakalım ne dıcekler
olsun canım yatıncaya kadar güzel calısırsn ınsan vicdan azabı cekıo demı calısmayınca

işte geldim kızlar çok yoruldum bugünarkadaştan irem yayınlarının çözümlü soru bankasını aldım bilmiyorum zor mu burdan biriniz zorluyor demiştiniz ama çalışmalarım yavaşladı hızlandırmam lazım problemleri bitirince gevşettim misafir falan filan moralim bozuldu yani ..
başağım bence ayrıl tatlım hem çalışıp hem ders çalışmak zor bak bi işten bahsetmiştim ya bende vazgeçtim ya o işi seçicektim hafta sonu da çalışıcam ya da kpss ye...
sizler naptınız arkadaşlar ne güzel çalışıyosunuzz

ayy nasıl uykum var arkadaşlar yaa..zorr çalıştım
bugün çok korktum,annemle dışarı çıkacaktık bi komşuya uğrayayım dedim hastayım demişti..
kapıyı açtı nasılsın dedim çok kötü gribim okuldan yeni geldim dedi.sonra kalbim çarpıyor dedi ve üstüme yıkıldı..ben ne olduğumu şaşırdım..kadına bağırıyorum abla abla iyimisin,yüzüne vuruyorum..nefes alışı değişti..gözler yuvalarından fırladı..apartmanda yatıyor.hemen içeri koştum su aldım kafasından aşağı döktüm..
nasıl ödüm koptu ya hemen kendine gelemedi..kalp krizi geçiridyse öldüyse diye mahvoldum..çok zor kendine geldi..içeri yatırdım..iyice açılana kadar yanında durdum..ama hala etkisinden kurtulamadım yaa .

hilalcim ya geçmiş olsun valla ii yine halletmişsin olayı o panikle:gitme:bende 50 tane problem çözdüm dizi izliyorum bi taraftanda çözerimkaydirigubbakcemile

ececık sen de mı dızı ılzıyorsun
pikocum nerelere kayboldun
kızlar bende tarıhten vıdeo izledım bıde dogan hocadan denklemler videosunu izledım
smdı bıraz ara vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…