- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.421
fıstıklar günaydın ben de okuldayım ama zannedersem bırakmayı düşünuyorum surda cok az zaman kaldı cok yorulmuyorum ama eve gıdıp dınlenıp calısıncaya kadar aksam 7 oluyor ama evde olsam kalktıktan sonra yatıncaya kadar calısırım
bıde bızım dersane sınavları türkıye genelı hafta içi oluo hafta sonuolmuo 2.donem sıklasır ve süreklı yenı müdür de ızın vermez
aslında kararsızım zaten işe baslarken de 2,donem bırakırım dıe baslamıstım ama 2.donem baslayınca bu kararımdan vazgecmıstım. ama düşündum de bırakırsam full ders calsırım ve dersaneye daha fazla gıdeırm. bıde yenı gelen müdür cok gıcık mesai saatlerım hakkında da yorum yaptı gunde 6 saat azmıs gerekrse aksam 8 e 9 akadar kalırsın dedı o öyle söyleyınce benım karar bırden degıstı
kızlar yardımcı olun napıyım cok kararsızım
başakcım ben bir sene dersanede çalıştım sınava 2 ay kala bırakmıştım çalışamadım hiç olmadı ikinci sene şubat ayında ders çalışmaya başladım gündüz full çalışıyodum akşam eşimle tekrar edip birlikte soru çözüyoduk 90 almıştım o sene
bence bırak canım işi evde kafan daha rahat olur sadece sınava odaklanırsın araya başka şeyler girince verimli olmuyo çalışma
ben de iş yerinde çalışıyorum sözde ama kırk kere ara verip aynı yerleri okuyorumm ertesi gün yine aynı hiç ilerleyemiyorum eşimde bi an önce konu çalışmayı bitir soru çözümüne geç çözerken öğrenirsin diyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?