2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ya sabah dershanem vardı,ilk derse girip sonra saat 10.30 dan akşam 5 e kadar tezim için bi o yana bir bu yana koşturdum. 2 kez okula gittim.çok şükür tamamen bitti sadece diplama almaya gidicem.zemuszemusakşamda komşuya çıktım o yüzden bugün hiç çalışamadım nete de giremedim:kedi:

başakcım bana sorarsan işi bırak derim. çok azimlisin, gerçekten bu forum açıldığından beri seni çok taktir ediyorum, hiç yılmıyorsun. işten çıkarsan tüm gün sana kalıcak ve daha verimli çalışacağını düşünüyorum.bir de senin eğitim bilimleri var.okulun stresi, o kadar konu...o kadar yoğunlık kolay mı, stres etme kendini, sadece sınava yoğunlaş.

hilacim ne kadar maceralı bir gün geçirmişsin, bebişin yaptıkları, komşunun başına gelenler falan:hulya:aynısını ablamın kızı yapmıştı. bir kutu vazelini kardeşinin kafasına sıvamışkaydirigubbakcemile3yıka yıka çıkmıyordu.

kızlar bugün çok yorgunum erken yatıcam. sabah gene 6.30 kalkıcam, yatmamayı düşünüyorum tekrar, gün içerisinde 1 saat uyurum. tabi dayanabilirsem, uykuya bayılıyorum ya:1rolleyes:

pıkocumm kolay gelsın tatlım bugun cok yorulmusuun calısma dınlen bıraz ayy yanlız diploma işin kalmıs bak gecmıs olsun dıyım üstunden büyük yuk kalkmıstr

tesekkur ederım cnm benım fikirlerın için yarın konuscam müdür yardımcısıyla

kızlar yaa ben dizi izledim bu akşam hiç çalışamadımm,yaprak dökümü unutulmaz derken gece yarısı oldu:kedi:alsanaalsanasmilesizler napıyosunuz

günaydın canlarım dün dizi günuydu galıba az calıstınız demıı sizi gidi sizilmaz:

ben de birazdan müdür yardımcısıyla konuscam kesın kararlıyım bırakıyorum

günaydın fıstıklarrrrrrrr...

pikolata başak,ecesu,suus,ohcanıma değsin,ececik,fatosh,gülsu...

hepinize aferin bence..azimlisin vallaha maşallah..

dediğim gibi mide bulantılarımdan ben pek iştirak edemiyorum foruma ama son 2 gündür azaldı,inşallah tekrar geri gelmess....

kızlar hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz yazarmısınız? PEGEMDEN çalışan varmı aranızda,yahu geometirisi çok ağır geldi bana..kpss de hiç o kadar ağır soru görmedimki ben geo da..öle oluncada çalışamıyorum moralim bozuluyor..ne yapsam bilmiyorum..klava:

kzılar daha uyuyormusunuzlmaz:
yovacım günaydın bah bulantılarında yokmus buarayı iyi degerlendır bende pegemın egıtım bılımlerı var geosunu bılmıyorm hıc
kızlar ben de müdür yardımcılarıyal görustum benı destekledıler bu dünyada bencil olmak gerekıyor bunun için kararına saygı duyuyoruz dedıler.ama gtmen bizi cok üzdü dedıler ay bend e cok kötu oldum
öğleden sonrada müdüre soylıcem
ecesu tatlım gunaydın
bende yavas yavas yonten teknıkten soru çözuyorumdaha 33 tanecık çözdm

başakcım bence çok doğru bir karar vermişsin..şimdi sana bu itici bir rol de oynar..yani şimdi şöyle düşünürsün,ben kpss için işi bıraktım rahat davranma lüksüm yok çok çalışmam lazım dersin..hadi bakalım canım...

günaydın arkadaşlar,

başak hayırlı olsun canım. en iyisini yaptın bence.

kendimi çok yorgun hissediyorum. ders çalışmaya başladığımdan beri böyleyim.
sabah kalkıyorum hiç uyumamış gibi oluyorum. niye böyle oluyorum ki? mafoldumben

ecesu birazcık gec kalkıyosun artık önceden daha erken kalkıyordun sankı.insan gec kalkınca daha yorgun uyanıyo ve hıc uyumamıs gıbı hıssedıyor bence oyuzden tesekkurederım cnm bende ıyı bı karra verdgmı düişünuyorm

yovacaım cok haklısın daha fazla üzerıne düşerım artık derslerın

günaydın rakadaşlarr ben de 10 buçukta kalktım ama tamirci geldi daha başlayamadım kahvaltı yapmadan size bakıyım dedim
başağım iyi yapmışın bebişim inşallah zamanını güzel değerlendirirsin
ecesu ev işi ve çalışmak bi arada inan zor oluyor ondan yoruluyosundur bazen bazı işleri sallayıver kuzucum ütü gibi ben öyle yapıyorum yoksa çok yoruluyorum
blks ve ozka82 sizde hoşgeldiniz yeni katıldınız galiba ilk defa gördüm...

günaydın ececık nasılsın tatlım mutlu gördum senıopuyorumnanaktan

tatlışımmm benim aslında dişim ağrıyor ama düşününce daha çok ağrıyor sankiboshayallersmilebende daha şimdi oturabildim.hayırlı olsun canım artık evde bol bol çalışırsınnhihoyyyt

nerdesiniz kuzularr herkess harıl harıl çalışıyor anlaşılan bende mattan 68 tane grafik sorusu çözdümm ececik tatlışım sayınca daha eğlenceli oluyor
şimdide yemek yiycem sonra devam...

ben geldımmmm evdeyım dınlenmeden calsımaya baslıcam aksam dızı var cunku dogan hocadan denklemler vıdeosunun 3.yı ızlıcem

nerdesiniz kuzularr herkess harıl harıl çalışıyor anlaşılan bende mattan 68 tane grafik sorusu çözdümm ececik tatlışım sayınca daha eğlenceli oluyor
şimdide yemek yiycem sonra devam...

evet canım yaa eğlenceli oluyorr bende 50 tane problem çözdüm karışık çözüyorumkaydirigubbakcemile2

bu saat oldu daha başlayamadım
tam başladım arkadaşım geldi şimdi gitti
1 saat sonrada oğlum gelecek
onan sona yemek yapacam ye kaldır
offfffff geceye kaldı çalışmalar

başakcım ya inanmıyorum şimdi bıraktın mı işi,yarından itibaren evede misin yaniopuyorumnanaktanohhh iyi hadi hayırlısı olsun.çok iyi bir karar aldın inşallah çok güzel çalışıp birbirimizi gaza getiricezolumunekankayizsmile

ececim geçmiş olsun,opuyorumnanaktan diş ağrısı çok zordur.
yova sana da geçmiş olsunopuyorumnanaktaninşallah bir an önce bulantın geçer. ben tarihten yargı, ihtiyaç ve pi analitik yayınlarına bakıyorum. bitince ihtiyaçtan tekrar edicem.pi analitikten de sadece kurtuluş savaşı sonrasına bakıcam.
coğrafya ve anayasadan da aynı kaynaklara çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…