kızlar ya sabah dershanem vardı,ilk derse girip sonra saat 10.30 dan akşam 5 e kadar tezim için bi o yana bir bu yana koşturdum. 2 kez okula gittim.çok şükür tamamen bitti sadece diplama almaya gidicem.zemuszemusakşamda komşuya çıktım o yüzden bugün hiç çalışamadım nete de giremedim:kedi:
başakcım bana sorarsan işi bırak derim. çok azimlisin, gerçekten bu forum açıldığından beri seni çok taktir ediyorum, hiç yılmıyorsun. işten çıkarsan tüm gün sana kalıcak ve daha verimli çalışacağını düşünüyorum.bir de senin eğitim bilimleri var.okulun stresi, o kadar konu...o kadar yoğunlık kolay mı, stres etme kendini, sadece sınava yoğunlaş.
hilacim ne kadar maceralı bir gün geçirmişsin, bebişin yaptıkları, komşunun başına gelenler falan:hulya:aynısını ablamın kızı yapmıştı. bir kutu vazelini kardeşinin kafasına sıvamışkaydirigubbakcemile3yıka yıka çıkmıyordu.
kızlar bugün çok yorgunum erken yatıcam. sabah gene 6.30 kalkıcam, yatmamayı düşünüyorum tekrar, gün içerisinde 1 saat uyurum. tabi dayanabilirsem, uykuya bayılıyorum ya:1rolleyes: