2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fotoscum ya ben de bugün verimli çalışamadım.sabah ezandan sonra uyumuycaktım sözde,6.30 da kalktım 1 saat matematik çalışıp bir yattım 10 a kadar uyumuşumakannehirsürünerek kalktım yataktan. 1 saat daha matematik çalıştım sonrasında hep temizlik yaptım. halı sildim vs....yarın annemle babamın bir arkadaşı yatıya gelicekmiş.
şimdide duşa giricem, hazır girmeden spor yapayım diyorumkaydirigubbakcemile2

yova yazmayı unuttum, geometriden çok zor sorular çıkmıyor sınavda. o yüzden moralini bozacak kaynaklara bakmanı tavsiye etmem. bize hocamız üçgenleri çok iyi kavrayın tüm soruları yaparsınız demişti.

başakcım, ececim napyosunuz kızlar:hulya:çalışabildiniz mi bugün

başak hayırlı olsun şimdiden..çok güzel çalışırsın inşallah..
ben bugün hiç çalışmadım..sabah erkenden dr a gittik..kıza tahlil yapılmasını istedim..
öğelden sonrada pasta yaptım eşimin doğum günü bugün..
o bitti etrafı topladım,saçımı boyadım zamnın dolmasını bekliyorum yıkayacağım..
siz neler yapıyorsunuz bakalım..

hilalcim geçmiş olsun bebişin nesi var.
bu arda eşinle sana mutlu seneler dilerima.s.

başak canım işi bırakmışsın sende benim gibi hayırlısı olsun benimde bırakalı 10 gün oluyor.şimdilik gayet iyi ama biraz tembellik oldu bende 10 gündür konsantre olup çalışamadım sinir bozucu nasıl toplayacağım ??

merhaba kızlar;yazılarınızı okudum tek tek;başakçım dün giremedim msn e net gidip geldi çok..bende uyudum hemen..aslında zor bir zamanmış keşke yanında oluo sohbet edebilseydik..
karar verdin sanırım bırakıyorsun..
aslında maddi manevi çalışmaya ihtiyacın yoksa en dogru karar bu..bizim okulda yeni mezun türkçeci arkadasta bıraktı hatta bana danıştı bende bırak dedim
benim durumum biliyosunuz farklı;evde durdugumda geçmişi hatırlıyorum ve yalnızken çok bunalıyorum..benim için maddi ve manevi çalışmak en iyi fikir..ama bu durmda olmasam asla çalışmazdım.çünkü basakçım biz işini yapan insanlarız.baska ücretlilere bakıyorum çocukları boş bırakıp kendi derslerini düşünüyorlar.ben bunu yapamıyorum çünkü o çocuklar da bana muhtaç..okulda hemen hemen hiç vaktim olmuyor.yinede ruhsal olarak iyileşmem kpssden daha önemli..
ama sen gerçekten en iyisini seçmişsin..
şimdi siz bol bol çalışacakken gündüz beni geçeçeksiniz amakafamçokkarıştı
nasıl yetişçem ben size söyleyin bakalımakannehir
diğer arkadaslar nasılsınız??

ohhh herkes burda yinee...yemek hazırlıcam şimdi eşimle;azcık sohbet edelim bari demi??
basakçım yok öyle bi zorunluluk yaaa;deli mi ne bu adam??

kızlar ben bugün bayaa çalıştım inş unutmam çalıştıklarımı tarihten gerileme ve dağılma konu sonu sorularını çözüdm baya yanlışım çıktı bi kere okuyup çözmüştüm sık tekrarlara-la düzelir diye umuyprum
eğitimdende yöntem tekniklere devam öff ne çoklar yaa

başakcım hayırlı olsun canım evde daha rahat çalışırsın eminim
gülşahcım sen de inş bu sene atanırsın canım bu sene kadrolar da bol olucak inş ; kafan başka şeylere takıldığınd ordan uzaklaşmak oyalanıcak bişeyler bulmak en iyisi sana da okulda çocuklarla vakit geçirmek iyi geliyo akşam yaptığın çalışmalarlada başarılı olucaana inanıyorum canım opuyorumnanaktan

saol pikom...kızın bişeyi yoktuda herşeyi yedirmeme rağmen kilo almıyordu..ama bişey çıkmadı..çok hareketli olduğu için yakıyor görünüyor şuan..

canımm bende çok sordum dra eden kilo almıyo bi sürü vitamin aldım kullanamadım sevmedi kızım balık yağı içti bi tek daha yeni yemeside güzel yinede almıyo kilo 20 aylıkdaha yeni 12 kilo olcak inş ama hareketli olduüundan bu böyle eğer halsizlik bi gerilik filan yoksa davranışlarında kilo alımı çok takılacak bi durum değil

suus teşekkür ederim arkadasım..elimden geleni yapıcam yine;gerisi nasip;
neticede kaç yıldır emek veriyorum Allah görüyor..hepimizin emeklerinin karşılığını versin Rabbim..

tatlım tesekkur ederım. hemen hemen yanı seyı calısyoruz tarıhten ben de onları calıstm ve yontem teknkıkten soru çözuyorum baya cok dıyodum ama ınsan bol soru çözunce soruyu okumadan basındakı cumleden yada tek bı kelımeden hangısı oldgunu anlıyo ınsan ben baya soru çözdm o konudan 2 gunde

cnm benım destegın için cok sağol ben sana güvenıyorum bebşim ben senı beklerım cok ılerlemem oldumu fıstık

yetısrsın canm benım bızde ucmayız kı hem benım bı cokkkkk konum
eksık

ben bugün hiç çalışamadım. arkadaşım geldi biraz önce gitti. çalışmaya başlayacağım şimdi.
bu akşam çok çalışmam gerekiyor. yarında bir arkadaşa gidicem.

offf tarihten sıkıldım bir hafta içinde tarihi bitirmem lazım. memlekete gittiğimizde tarih çalışamam.
matematikten kümeler ve olasılık kaldı, türkçeden de konuların yarısındayım. izindeyken matematik ve geometri çözücem sadece. döndükten sonrada coğrafya ve vatandaşlık var. nisana kadar vatandaşlık hariç diğer dersleri bitirebilir miyim acaba?kafamçokkarıştı

gülsucum ev işlerini bazen yapmıyorum. kendimi bıraktım iyice ona rağmen yorgun hissediyorum kendimi.erken yatıp erken kalkmayı deneyeceğim bakalım.

ecesu kansızlık olabilir tatlım ben vitamin içmiştim geçen yıl megady iyi geldi ama tabi kilo almıştım
bende öğlen çalıştım akşamüstü eşimle çıktık kahvemi de içtim birazdan başlıyacam grafiğe devam
18 mat daha çözdüm bide tarih kartlarından 1. dünya savaşını okudum
ececik geçmiş olsunn pikooo aşkol benle hiç konuşmuyosun tatlışşş...
gülşah tatlış sen nasılsın beni eklemişin ama gelmedi ....

gülsucum,pikocum saolun kızlar cumartesi dişçiye gitmek şart oldu çok korkuyorum ama gitmem lazımm artık 1 senedir böyle bu dişbilmiyorumkismilebende 160 tane soru çözdüm matematiktenhihoyyyt

kızlar ben matemetikten 85 soru çözdüm şimdi tarihten kurtuluş savaşını oturtmaya çalışıcam, çorba oldu da birazeyvahedigeldismile
uffff kıslar ya bugün temizlik yaptım ya pestilim çıktı resmen, hiç halim yok, evli olupta sınava hazırlananları tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile3

gülsucum fıstıkım hiç pas vermez olur muyum, çözümlü matematik arıyordun ya baktım bugün. ekol hocanın sitesinde var ama az soru var her konudan bi bak istersen ekolhoca.com dan. çok zor çalışıyorum bugün,çok halsizimmafoldumben

gülşahcım merak etme yetişirsin bize, şahsen ben çok hızlı ilerleyemiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar ben üzüm çekirdeği tozu alıcam. önceden içiyordum arada, cidden okuduklarım daha kalıcı oluyordu. bitmiş bi ara çıkıp alayım.size de tavsiye ederim.belki tarihe faydası oluraklinialirimsmile

ececim bende 85 matematik çözdüm ama çok bunaldım.üslü ifadelerden çözdüm ya çok kolay geliyor bu konu bana:sm_cool:sanki soruları hemencik çözünce bir şey öğrenmiyormuşum gibi geldi ya. bana da yaranılmıyo, çözsem şikayet, çözemesem şikayet:dilcikar:

kızlar ben de yalnızca dogan hocadan bıtane video izledım smıdı de dızı ızlıcem busefer basım catlıo dızı ızlerken bısey calısmıcam matematık falan çözuyordum ya.

kızlarr müjde dogan hoca oran orantıyı eklemıs tabı benım oraya gelmeme daha cok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…