- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.461
hilalcim geçmiş olsun bebişin nesi var.
bu arda eşinle sana mutlu seneler dilerima.s.
başakcım ya inanmıyorum şimdi bıraktın mı işi,yarından itibaren evede misin yaniopuyorumnanaktanohhh iyi hadi hayırlısı olsun.çok iyi bir karar aldın inşallah çok güzel çalışıp birbirimizi gaza getiricezolumunekankayizsmile
ececim geçmiş olsun,opuyorumnanaktan diş ağrısı çok zordur.
yova sana da geçmiş olsunopuyorumnanaktaninşallah bir an önce bulantın geçer. ben tarihten yargı, ihtiyaç ve pi analitik yayınlarına bakıyorum. bitince ihtiyaçtan tekrar edicem.pi analitikten de sadece kurtuluş savaşı sonrasına bakıcam.
coğrafya ve anayasadan da aynı kaynaklara çalışıyorum.[/QUOT
evet sekerım bırakıyorum yarında gtcem ıste yerıne bırı gelınceye kadarcalısmak zorundasın dedı müdür öyle bı zorunlulugum yok yanı
saol pikom...kızın bişeyi yoktuda herşeyi yedirmeme rağmen kilo almıyordu..ama bişey çıkmadı..çok hareketli olduğu için yakıyor görünüyor şuan..
kızlar ben bugün bayaa çalıştım inş unutmam çalıştıklarımı tarihten gerileme ve dağılma konu sonu sorularını çözüdm baya yanlışım çıktı bi kere okuyup çözmüştüm sık tekrarlara-la düzelir diye umuyprum
eğitimdende yöntem tekniklere devam öff ne çoklar yaa
başakcım hayırlı olsun canım evde daha rahat çalışırsın eminim
gülşahcım sen de inş bu sene atanırsın canım bu sene kadrolar da bol olucak inş ; kafan başka şeylere takıldığınd ordan uzaklaşmak oyalanıcak bişeyler bulmak en iyisi sana da okulda çocuklarla vakit geçirmek iyi geliyo akşam yaptığın çalışmalarlada başarılı olucaana inanıyorum canım opuyorumnanaktan
canımm bende çok sordum [/B][/COLOR]dra eden kilo almıyo bi sürü vitamin aldım kullanamadım sevmedi kızım balık yağı içti bi tek daha yeni yemeside güzel yinede almıyo kilo 20 aylıkdaha yeni 12 kilo olcak inş ama hareketli olduüundan bu böyle eğer halsizlik bi gerilik filan yoksa davranışlarında kilo alımı çok takılacak bi durum değil
merhaba kızlar;yazılarınızı okudum tek tek;başakçım dün giremedim msn e net gidip geldi çok..bende uyudum hemen..aslında zor bir zamanmış keşke yanında oluo sohbet edebilseydik..
karar verdin sanırım bırakıyorsun..
aslında maddi manevi çalışmaya ihtiyacın yoksa en dogru karar bu..bizim okulda yeni mezun türkçeci arkadasta bıraktı hatta bana danıştı bende bırak dedim
benim durumum biliyosunuz farklı;evde durdugumda geçmişi hatırlıyorum ve yalnızken çok bunalıyorum..benim için maddi ve manevi çalışmak en iyi fikir..ama bu durmda olmasam asla çalışmazdım.çünkü basakçım biz işini yapan insanlarız.baska ücretlilere bakıyorum çocukları boş bırakıp kendi derslerini düşünüyorlar.ben bunu yapamıyorum çünkü o çocuklar da bana muhtaç..okulda hemen hemen hiç vaktim olmuyor.yinede ruhsal olarak iyileşmem kpssden daha önemli..
ama sen gerçekten en iyisini seçmişsin..
şimdi siz bol bol çalışacakken gündüz beni geçeçeksiniz amakafamçokkarıştı
nasıl yetişçem ben size söyleyin bakalımakannehir
diğer arkadaslar nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?