2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar yaa;eve gel;yemek hazırla ve ye;yıkan paklan;dizi izle..
derse vaktim kalmıyor amaeyvahedigeldismile
dünde çalışmadım;bugünde..ne olcak halim bilmiyorum..az kaldı aslında..haftasonu gelen giden olmazsa sıkı çalışmam lazım valla..baska türlü olmayacakbilmiyorumkismile

ben geldimm 96 tarih sorusu çözdüm bi de deneme yapıyım dedimm aa 10 soru tarihten gerisi inklap tarihi inkılapa çok çalışmak lazım bide çamaşır astım bide çamaşır topladım şimdide ütü yapacam ev işleri deli ediyor ders çalışırken offf

sırnaşık şeysırnaşık şeyayy ben unuttummu acaba o konuyu birara da üslü köklüyü kontrol edeyim bazılarında takılıyorumbilmiyorumkismilebende 40 tane daha çözdüm matematikten karışık problem sorularından bugün 240 oldu sanırımsositososito

canım ya bende üşendim ütü yapmmam lazım benimde:kedi:bende geçen deneme yapayım dedim aylardır çalıştığım tarihten 4-5 soru gerisi inkilapakannehirasıl tarih osmanlıdan sonra zorohaoldumsmile

ben de evi çok boşladım yarında eşime hediye almaya gidicem ama dün akşam mattan 80 soru çözdüm.bu akşamda matematiğe devam ediyorum bakalım.40 soru olmuştur bi 40 daha çözüm biraz anayasa okuyup yatarım hepinize kolay gelsin

iyi geceler kızlar
hiç kimseler kalmamış
uyudunuzmu çalşıyormusunuz bakiim
osm kültür ve uygarlık çalışıyorum offfff çok sıkıcı geldi bilmediğim çok tanım var zorlanıyorum
bitsin pelin hocadanda dinleyecem pekiştirmek için

fatoşçum ben de osmanlılarda kültür uygarlıktayım.
özet çıkarıyorum 2 gündür bitiremedim.
vergileri bitirdim şimdi eğitim öğretime geçicem.

[/COLOR]
benn geldımm ecceık ne guzel calısyosun sen oyle
ben de dızı ızledım gıtttııı sattlerrrrrmafoldumben

çalıştım valla canım bugün kaydirigubbakcemile2hiç kalkmadım dünün acısını çıkardım.köklü ve üslü ifadelerden de 96 soru çözdüm çok uykum geldi mirmirmirmirama açılırsa birazda tarih çözerim

tarihçi kızlarrr ne güzel çalışıyosunuz iii geceler canlarım yatakta uykum açılırsa bende çözeyim azcık tarihhihoyyyt

oo burdaymışsınız kızlar
ecesu aynı yerdeymişizolumunekankayizsmile
ama ben özet çıkarmadığım için daha çabuk ilerliyorum
az kaldı ama bitiremiyecem bugün çok sıkıldım sanki çok karıştı kafamda yarın bitince bide video izlerim artık

46 mat daha çözdüm grafik problemleri bitti çok şükür ama şu uzayan ağaçları yapamadım yafu bi o tipleri yapamıyorum çözümlü örnek bulacam şimdi neja kirpi hocaya bakıyım onda vardı galiba bugün fena çalışmadım kendimce yarın ki planım kümelere geçmek kısmet olursa ama yarın hasta olcak gibiyim karnım ağrımasa bari
ececik süpersin hadi iyi çalışıyosun
fatoş o konuyu ben de hiç sevmedim yafuu bi sürü ezber var benim ezberim hiç iyi deil hemen unutuyorum

ayy bişey soracam artık coğrafyaya da sıkı sıkı başlamalımıyım hafta da kaç gün coğrafya çalışıyosunuz ben mat bitince başlayım diye düşünüyorum ama nasıl yapıyım sizcee

gülsu çok haklısın
ezber olayı çok kötü oluyor tamam hepsini öğrendim diyorum biraz zaman geçsin hiçbişey kalmıyor aklımda
zaten sınavda tek korkum tarih diğer dersler pek düşündürmüyor beni

ececik maşallah sana...
gülsucum özet çıkartırsan daha çok akılda kalıyor
osmanlıdan önceki konuları özet çıkardığım için ezberledim
ezberlemek için öyle defalarca tekrar etmedim
özetleri bitti bir kere defterimden okudum arada bir eski sayfaları açıyorumda unutmamışım
kültür ve uygarlıktan 3 tane soru çıkıyormuş az değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…