2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsü ben hepsini sırayla gidiyorum
mat tarih coğ geo vat türkçe
biri bitince direk diğerine hiç sıra değişmiyor
bilmiyorum tabi doğrumu kafama göre öyle plan yaptım

bak şimdi diyelim ki yeni konuya başladım coğrafyadan yada tarihten bi kaptırıyorum akşam hep onu çalışıyorum sonra moralim bozuluyor mat çalışmadım diye bazen ayarlayamıyorum

gülsu olsun bence farketmez başka bir günde mata kaptırırsın ödeşirsiniizkaydirigubbakcemile3
valla bende kurulu saat gibi oldum mat bitti hadi tar o biti şu
hiç canım ne istiyorsa onu çalışmıyorum
dersciklerim arasında adaletsizlik olmasın üzülmesinler diye-tatlicadiarzu-

günaydın kzılar...berry31 maşallah ya iyi uyumamaışsın.bende 6.30 da kalktım ama 1 saat zor dayandım..sürtündüm 7.30 dayattım 8.30 da uyandım

yaa benim konu çaılşamsı olarak atrih bitti..ama ne kadar zamanda tekrar edeceğim onun planını yapamıyorum bir türlü..
bide coğrafyayı acil bitirmem lazım...ingilizceden 1 arpa boyu yol alamıyorum ona bozluyorum..coğrafyayıda bitirip sadece soru çözeceğim..
şöyleki;
ortalama 75 er tane tarih coğrafya,türkçe,matematik çözeyim hergün..1 tane cd izleyeyim ingilizceden..bide hikaye çevirip kelime ezberleyeyim diyrum o yüzden acill bitirmeliyim coğrafyayı..

berry bu arada kilo vermeye mi çalışıyorsun
bende istiyorum ama boğazımı tutamıyorum bu aralar..
leslie sansone yapıyorum haftada 3kere
bi kerede ebru şallıyla pilates..sen diyet falan uyguluyormusun..bu arada boyun kaç..52 kilo az değilmi

günaydın kızlarr ben tarihten 110 soru çözdüm,kahvaltı yapmadım daha yapayımda ne çalışırım karar veremedim

günaydın canlarım ayy bugun ayrılıyorum okuldan bukadar zor olcagını düşünmesmıstım sabahtan ber öğrencılerle aglasıyoruz hele 2.sınfları bi görsenız okdar kötu oldum kı

günaydın kızlar
yine tarih dinledim gerileme dönemi soru çözüyorum şimdi
ya ben bu konulardan bi de özet çıakrıp tekrar okursam iyi olcak gibi
bugün eğitimden yöntemleride bitiricem inş
haftasonu arkadaşlarım gelicek bu sıralar toplantılarımız hep bizde bende kilo aldım ramazanda vermiştim geri gelyo hepsi ya sporas gidicem yad aeve yapıcam bişeyler ama bende senin gibi ohcanımadeysin boğazımı tutamıyorum

canım yaa kıyamam o kadar değer veriyo ki bu küçük çocuklar öğretmenlerine
aklına gelir şimdi seni onlar ayrılsan da ama herşey daha güzel olucak canım bunu düşün

ahh ahh ben ne güzel yapıyordum yaa..
doğumdan sonra hemen spora yürüyüşe başladım..düzenlide beslenerek 20 kiloyu 4 ayda verdim..sonra taşınma tayin işi çıktı..buraya geldik yeni düzen kurma derken vakit geçti..koşu bandım bozuldu..onu yaptırmaya verdik..gelincede bir türlü başlayamadım vicdan azabı çekiyorum..koymaya hiç uygun bir yer çünkü..birazdan leslie sansone yapacağım.. bakalım..birkaç kilo daha verip incecik olmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…