2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım benım hepınıze teker teker tesekkur ederımk desetgınız ve fikirlerınız için.ilköğretım okulundaydın cnm
suus yontemler nasıl gıdıo

şu an fena değil yediiklimden okuyup altlarını çiziyorum ve özet çıkarıyorum soru çözümün henüz başlamadım ama kokrtuğum gibi olmııcak sanki başak
çok fazla teknik var yaa karışabiliyo birbirine yinede eğitimde daha iyi hissediyorum ben kendimi tarih ve coğrafyayı düşününce
iki cumadır burda bi dersane deneme yapıcak onu arıyorum 26 sına ertelemişler en son inş her hafta ona girmeye başlııcam ihtiyaç kullanıyolarmış o zamana kadar biraz ilerlersem çok iyi olcak bi hafta eğitim bi hafta gk gy gircem ben sadece akşam oturumlarına katılabillcem için bol soru çözümüne geçmeden de ilerlemeyi görmem çok zor kendimdeki :uhm:

canm özet cıkarıyorsan cok ıyı öğrenırsın
onceden ben de özet cıkarıyodum sadece öğrenme ve gelişim psıkoljısını cıkarabıldım sonra bıraktım rtarıhten de baslamıstım bıraktım yetıstıremıcem deı

aynen ben de egıtım de bırazdaha ıyı hıssedıyorum kendımı tarıh cografya kötu
matematık idare eder. cografyaya bıraz baslamıstım sonra bıraktım tarıh calıyorum ama unuttum gerı dönmek sart

cnm senın bölum neydı

gülsucum nerelrdesın
tatlım benım de okulda son saatlerım cok zor oldu ayrılmak.aglaya aglaya bırakıyorum valla
canm benım cografya konusunda ben de karasızım bıraz baslamıstım ılk 2konuyu özetlemıstım sonra bıraktım ama hepsını de unuttum bırlkte plan yapalım mı

geldim tatlışlar anneşime uğradımm şimdi başlıycam çalışmaya yine siz ne yaptınız bir bakıyım deim başağım balım tamam birlikte plan yapalım çalışalım coğrfayadn şimdi de sen yoksun bebişim hatta kimse yok yalnızımmmm neyse herkes çalışıyor ben de başlayım
fatoşumm uzayan ağaçlar mattan grafik soruları var ağaç her sene uzayıp gidiyor mesela 10cm uzamış ekmişler seneler geçtikçe uzamış bi ağaç daha ekilmiş falan filan onlar işte kuzucum...
hadi görüşürüz....

ben bugün çalışamıyorum başım ağrıyo şimdi
bide yarın arkadaşlarım gelicek onlara neler yapııcama karar verdim tam kilo almışım derken sempatiksalakcinni
tarihten 100 soru çözdüm
eğitimden bi kaç teknik daha okudum o kadar
coğrafyaya bende bi başladım bıraktım tarihi bi bitirsem tüm konuları okumayı öyle başlııcam sanırım

heeeey bende coğrafyaya başlayacağım..kızlar coğrafyadan korkmayın..
en'leri ve ilk leri tek leri çıkartın öncelikle..
mesela en uzun 3. nehir..(ilk 4 tanesini yada 5 tanesini bilmemeiz yetermiş.)
beşeri coğrafya,ekonomik coğrafya ve bölgeleri bilmeliymişiz ençok..
ben beşeriye kadar okudum ve hepsi aklımda kaldı..fizikidende arkadaşımın tavsiye ettiği gibi en leri tek leri çıkartacağım öyle çalışacağım.
tarihten 100 soru çözdüm bende şimdilik
bide çeviri yaptım.
biraz kelime ezberi yapayım..öpüyorum hepiniziii.

canlarım ben geldımmmm daha yenı eve geldım cıksıta arkadsımın yanına gttıım
artık evdeyım öğretmen degıl öğrencıyım yuppyyyy

bende mutlak değer çalışıp 40 soru çözdüm ama şu mutlak değerdeki denklemli olanları pek anlamadımmm offfffffffff:gitme:

merhaba herkese
ben bugün arkadaşıma gitmiştim.
biraz önce geldim evde sıkılmıştım çok iyi oldu valla.
yine tarih çalışmaya başlayacağım şimdi.

masallh ececcık ne guzel calısıyorsun ben eve gec geldım smdı yemek yıcem bı yarım saate baslarım calsımaya aslında uykum da geldı öffff

başakcım hayırlı olsun canımmm
bende coğrafyadan 50 soru çözdüm.150 çözmüş oldum.
artık bu satten sonra sadece kelişme ezberleme yapacağım..

masallh ececcık ne guzel calısıyorsun ben eve gec geldım smdı yemek yıcem bı yarım saate baslarım calsımaya aslında uykum da geldı öffff

saol canım çalışmaya çalışıyorum ama anlamadığım yer oldumu bütün şevkim kırılıyo:gitme:bende matematikten 1 test çözdüm tarih bakayım barii,sen ne çalışıyosun canım bugünkaydirigubbakcemile5

ececikkk iyiyimm canımm sen nasılsınnn??neler yazmışsınız okuyordumm..çalışkan bir grup olduk biz valla..herr ne kadar ben kaytarsamda arada:))
sen nasılsınnn??

ececikkk iyiyimm canımm sen nasılsınnn??neler yazmışsınız okuyordumm..çalışkan bir grup olduk biz valla..herr ne kadar ben kaytarsamda arada:))
sen nasılsınnn??

iyiyim bitanem bende tarih bakıcaktım vazgeçtim bari grafik problemlerini bitireyim dedim.evet yaaa iyiki burdayızz yoksa ben çalışamazdımm ii oldu böylekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…