2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

nerelerdesiniz bakalım erkenden yattınız mı arkadaslar?
ececik gülsuya soralım gelince kartları tekrar..
bende sizinle gaza geliyorum valla;yazılarınızı okuyup soru çözüyorum..eşimle 1.dünya savasından basladık;inkılaplara kadar 159 soru çözüverdik..yoruldum baya..dinleneyim..inkılapları,dış politikayı bitircem..arkadasın soru bankası çünkü..bir an evvel bitsinde vereyim..okuldada cografyalardan çözmüştüm dün bir iki test..

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım misafirler var yatılı, akşama kadar yemek, temizlik vs.uğraştım. biraz önce 100 tarih çözdüm o kadar.
umarım çalışıyorsunuzdur.
hepinizi öpüyorum.

ben geldim arkadaşlar yengem yemeğe çağırdı oraya gittik gitmeden önce de fuara gittik inanın çalışmakda zorlanıyorum böyle olunca gitmesem ayıp oluyor öğlen kurtuluş savaşı kongrelere çalıştım videosunu izledim şimdi bi duş aldım başlayacam tarihe devam 1-2 saat çalışırım artıkececikk kuzumm benim beni mi merak ettin çok saol
çalışma kartları gülşah tatlışım özdil yayınlarının küçük not defteri şeklin de çok güzel ama özet yerine...
ecesu sen nasılsın bebişimm tarih mi çalışıyosun...

bende iyiyim gülsucum
bugün hiç çalışamamıştım tarih çalışıyorum
daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum
sürekli başımı öne eğdiğim için boynum çok ağrıyor
onun için tedavi görüyordum zaten son 1 aydır ağrılarım iyice arttı
3 gündür kültür medeniyetin özetini çıkartıyordum nihayet bitti
osmanlının kuruluşundan itibaren tekrar edip yatıcam

valla merak ettim,bu kadar özletme kendini siz yokken benimde çalışasım gelmiyo bu sıralaryerimseniben

ececik, canım sen şimdi kaytarmışsın ama yarın fazlasıyla telafi edersin

inşllh canım hattaa uyuyamam şimdi çalışırım 3-4 e kadar içime sinmedi:umursamaz:canımm ya kendine dikkat et gerçekten insanın boynu çok ağrıyor dik durmaya çalış dicem ama bende beceremiyorum onuopuyorumnanaktan

herkes yatmışmı,ecesu hala çalışıyomusun bende 1.dünya savaşını tekrar edip 40 tanede soru çözdüm yatıyorum ii gecelerr mirmirmirmir

nerden aldın cnm bu tarih kartlarını ve kaça aldın

korkma aklına şeyi getir çok acırsa dişçinin elini ısırabilirim diye o zaman ben içim içim gülüp kasmıyorum kendimi

kızlarr merhaba ben dün aksam yemekten sonra dınleneyım dıe bı yattım sabah telefonun alarmıyla uyandm dersaneden yenı geldım

kımse de benı sormamıs zatenmafoldumben

kuzucuk hg başakcıım
insanlık hali demek yorgun düşmüş bünyen ben de tr test çözüodum akşam da mat çalışcam

h.bulduk dalıncım kızlar ben de dersaneden geldım dırek basladm calısmay cunku cıkısta arkadsa gttım. denklemler testı çözdm 25 soruluk sımdı de türkceden ses olaylarını bıtrcem kıtaptan.

dersanesı olmayanlar gezmede galıba

ececık tatlım hosgeldın ben de gelen gıden varmı dıe bakmak ıcın grdım

pıkocum kayboldun nerlerdesın. gülsahcım gülsucum gezmeye mı gttınız bakayım kocacıklarınızla

dalincimm dişim mecbur çekilecekmiş haftaya kaldı korkudan elletmedim haftaya senin taktiği uygularımkaydirigubbakcemile3 başağım sormaz olurmuyum dün kaç kere girdim kimse yok,siz yokken benimde çalışasım gelmedii kaytardım bende gece yarısı başladım 3 e kadar çalıştım sonradan içime sinmedideopuyorumnanaktan

merhaba kızlar;nasılsınızz?kartlara bi bakıcam bende gülsucum..
bugün iyice çalışmaya koşullanmıştım ama misafirlerim vardı
sagolsunlar..az önce gittiler..
birazdan çalışmaya baslıcamm
basak nasıl gitti dersane??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…