2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

keske evde yokum deseydinkaydirigubbakcemile3
idare ederdı cnm dersane.
ay ben de bugun cıktıgımda bakcaktım o kartlara unuttum:gitme:
dün yoktum ya valla özlemışim sizi
ben de eve geldım bi mat25 soru çözdm denklemlerden .bıde turkceden ses bılgısıne calsıp sorularını bıtrdım 36 soru çözdm
ben hafta sonu pek verımlı calsamıyorum sankı

canım benım nasıl oldu dişin keske gıtmısken cektırıverseydın
smdı sen haftaya da gtmezsın bı bahane blurusnlmaz:

canım benım nasıl oldu dişin keske gıtmısken cektırıverseydın
smdı sen haftaya da gtmezsın bı bahane blurusnlmaz:

o kadar ağrıyorki mecbur çektiririm sanırım,aslında eşim için randevu almıştık gitmişken baktırdım istiyosan çekeriz dedi bende korkuyorum dedim o zaman kendini psikolojik hazırla dedi boshayallersmile

gülşahcım saolasın evet 20 lik dişler başa bela,gülsucum saol canım ohh ii yapmışsın bende yarın gezicemm,bende birazdan başlıycam çalışmayakaydirigubbakcemile5

kızlar ya 2 gündür doğru düzgün girmedim nete.
yatılı misafirlerimiz geldi, bugün gittiler.çok yoruldum temizlik, pasta vs.
bugün kaşama kadar gezdik anca 60 matematik 60 tarih sorusu çözdüm
moralim bozuldu ya tarihi hemen unutuyorum.yeni konu çalışmadığım için de hiç çalışmışım gibi gelmiyor, sanki olduğum yerde sayıyorummafoldumben
şimdi biraz spor yapıp duşa giricem.
siz nasılsınız kızlar, ececim, gülşahcım, gülsucum gününüz veeimli geçti miopuyorumnanaktan

tesekkur ederım canım benım gördgum kadaryla moralın bozuk tatlım oyle düşünnme pes etmek yokkkk

sen nasılsın çalışabiliyor musun? sevgilim de moralimi bozdu, neymiş arkadaşı 80 alıyomuş denemelrde ben çok sallıyomuşum bu sınavı:dilcikar:evet yavaşım ama napim hızlanıcam inşallah.
bu 2 gün misafirlerle uğraştık pek giremedim, dershane devam di mi, ne zaman bırakacağın belli mi, yeni öğretmen geç bulursa napıcaksın?

pıkocum bıraktım ben okulu calsımıyorum artık.hafta içi evdeyım hafta sonu da dersaneye devam işte

tatlım ya erkek arkadsın senı hırslandrmak için oyle demıstr senı düşündugu için kızma ona

kızlarr calısıyormusunuzz
ben de yoruldum birazcık ara vercem 65 mat 36 türkce çözdm ay matematık ne cok vakıt alıo
szler napıyosunuz canlarımCADIARZU
şöyle bı toplansak da çene çalsakkaydirigubbakcemile3

kızlar siz bi konu bitince tüm soruları birden mi çözüosunuz yoksa nasıl yapıosunuz yani tüm kaynakları

slm kızlarr ben hiç çalışamııyorruummm(( pazartesi başlıcam kendime söz verdim.yarında sevgililer günü çalışacağımı zannetmiyorum.bakalım eşimin sürprizi olacak mısüprizzzzz

kızlar siz bi konu bitince tüm soruları birden mi çözüosunuz yoksa nasıl yapıosunuz yani tüm kaynakları

dalincim ben kafama göre takılıyorum;dergiden çalıştıgımdan dergide olan soruları çözüyorum.soru bankasını sonlara bırakıyorum.çünkü konu okuyup çözünce güzel netler ama bi hafta sonra çözerken unutabiliyorum..
kızlar bende yarım kalan dergilerime baktım;biraz ölçme degerlendirme ve soruları ardından genel kültür dergisinden vatandaşlık(nefret ediyorum)yasama;cografya hayvancılık ve ormanlar,tarih 19yy olayları balkan savasları ve birinci dünya okudum ve sorularını çözdüm..şimdi biraz daha soru çözmeye döncem..eğitim 8.dergiye baslıcam.uykuma baglı;umarım hızla biter..
pikolata hoşgeldin ama ben gelene kadar gitmişsin bile;bazen eşlerimiz yada arkadaslarımız hırslandırmak adına böyle söyleyebiliyor..bende üzülüyorum hemen ama onlar biz sıkalım diye yapıyorlar..misafir gelmesi elinde olan bişey degil ki demi amaopuyorumnanaktan
ececik yirmilik diş zor yaa;benimde 4 yıldır çıkmaya çalışan iki dişim var ama çıkmıyor;üniversitede aldırmalıymışım ona da benim cesaretim yok maalesef..agrıyı tercih ediyorum..
hadi kızlar gelin sizde sohbet edelimalkisalkisalkis

başakçım çalıştın mı bakalım biraz??bir de matematiğe çok düşmüyo musun;sanki diğer derslerden daha öncelikli senin için matematik..bana mı öyle geldi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…