2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet tatlım cunku matematıkte baya konu eksıgım var dersaneden onde gıtmeye calısyorum ve mat soru bankalarım baya cok onlar kalsın ıstemıyorum ve hergun mat e mutlaka bakmaya calısyorum

smıdı de yontemden çözuyorum ay yedııklım baya zor
sen de baya calısmısıın guzelım

selam arkadaşlar ya ben bu aralar fazla uğrayamadım.
bugün moralim ozuldu.annem perşembe günü gidiyor..3 hafta dolmuş olacak..aslında birhafta daha kalacaktı ama kaynım gelecekmiş cuma günü..o yüzden perşembeden gidiyor..
neden derseniz eşim tarafı annemin burada olduğunu bilmiyor söylemedik çünkü kayınvalidem çok kıskanıyor..annemi ikna edemedim..kızım 1 hafta önce sonra ne fark edecek dedi..

bende bugün tarihten inkılapa tekrar başladım.başlıca şeyleri biliyorum ama ayrıntı bilmiyorum.bide kronoloji çalışmam lazım..

nerdesiniz arkadaşlar aşkolun kimse yok ben de tarih çalıştım ve biraz problem çözdüm yarın yeni konuya geçecem inşallah ve gidiyorum tarihten test çözecemm tööhh delimiyim ben kendi kendime konuşuyorum yaramazlar nerdesiniz
aaabaşak erkenden niye yatıyosun tatlışşşş
piko üzülme bana da yapıyor eşim alacağn puan şu ne çalışıp duruyosun diye beni kızdırıyor
coğrafyaya başlıycam yarın inşallah başak da başlıycak program yapıcaz yeni başlıycaklar bize katılmak isteyenler varsa buyrun tatlışlar alırızz sizide...

pikocum sıkma canını motive etmek için demiştir,hilalcim üzüldüm annenin gitmesine kötü bi durum olmuş,hepiniz güzel çalışmışsınız valla benim günüm hiç verimli olmadı matematikten grafik problemlerine çalıştım o kadar şimdide biraz tarih bakıcambilmiyorumkismile

kızlar nerelerdesiniz kimsecilker yokboshayallersmile
sırf size bakayım diye her gün internete giriyorum:)
sözde sabah 6.30 dan sonra uyumayacak olan ben horul horul uyuyorumkaydirigubbakcemile3bugün 9 da kalktım coğrafyadan iklime çalışıyorum. sonra matematikten üslü ifadelerden soru çözücem.bir de türkçeden soru çözeyim diyorum çok boşladım.

dalincim ben genelde konuyu bitirince oturtmak için tüm soruları çözmeye çalışıyorum. fakat tarihten sorum çok fazla o yüzden sona bırakıyorum bazılarını, özellikle matematikten tüm sorulara bakmaya çalışıyorum.mesela üslü ifadeleri ihtiyaçtan bitirdim, bugün yargıdan bitiricem, güvenderdeki soruları da çözücem.

hilalcim Allah kavuştursun gurbetlik çok zor, gene gelir annen üzülme.ben de çok bağlıyımdir anneme hatta sırf annemden ayrılmamak için evlilik tarihini geriye atıyorum, ben de senin gibi annemden uzak olucağım;çok zor olsa gerek.

başakcım ben de hergün matematiğe bakmak zorundayım malesef. beni tek kurtaracak olan matematik:)

gülsucum ya ne kadar geç yatıyosun ben dayanamıyorum saat 12 den sonra gidiyorum:)önceden 2 ya kadar çalışırdım daha verimli oluyordu, hiç ses olmuyor ne güzel.bir de karanlıkta sanki kafam daha çok basıyor benim, akşamları falan daha verimli çalışıyorumkaydirigubbakcemile3şuan mayışığım. bende coğrafyadan yeni konuya geçtim, iklime. sen hangisine bakıcaksın bugün?

gülşahcım ya ben de hiç sevmiyorum anayasayı üstelik çok fazla soru da yok elimde. hemen unutuyorum öğrendiklerimi. tarih bile daha çok aklımda kalıyorkaydirigubbakcemile3bir de dershanede karman çorman işliyoruz. hukukun temel kavramları bitti anayasayı atlayıp uluslar arası kuruluşlara geçtik.

berry ece maşallah kızlar siz de gececisiniz, şimdi anlaşıldı neden forumda kimse yok, herkes geç yatmış dün gecekaydirigubbakcemile3

kızlar, ekvatordan kutuplara gidildikçe yer çekimi artar mı azalır mı?
kafam karıştı ya deftere 2 farklı not almışım.

merhaba arkadaslar;gece 2ye dogru yattım..dergilerimi çalıştım..bugünde devam edicem ama çamaşırlarım makinada bitmesini bekliyorum.
birde mat.videosuna baslıcam;basak'a söz verdim..
pikolata nasılsın??gece uyumamış topiğimiz valla kızlar..çok azimliyiz sahiden
ohcanımadeysin annenin gitmesine üzüldüm;insan alışıyor sahiden yaakayınvalidenin kıskanmasına anlama veremedim yaa..
berry senin branşın neydi canım??

herkes ya uyuyor yada eşleriyle beraber gezmeye gitti demiii:asigim:kaydirigubbakcemile3bende tarihten soru çözüyorum birazdan çıkıcam gezip gelicem haftasonu çalışamıyorum gündüzleriii :gitme:neyse akşama telafi ederimyerimseniben

valla canım biz gitmedik bir yere..sevgililer günü kutlaması yapmayanlardanız..
açığımı kapatmak için çalışıcam bugün bol bol..cılkım çıkana kadar..arada mola verip buraya yazıyorum..birde üst komşum yeni taşındı;kahve içmeye çağırdı..bir ara çıkayım da ayıp olmasın..
hadi gelin kızlar,nerelerdesinizopuyorumnanaktan

kızlarr ben geldım ay cok yorucu bigundu yoruldum ayol zemuszemusdersane cok yoruyor.canlarım benım masallh gece yarılarına kadar calsıanlar var aferın sızeeevereliniortak

gülsahcım ödevını yaptın mı bakayımCADIARZU

gülsucum basladın mı coğrafyaya.ay bızım yenı cografyacı geldı iğrenc anlatıyor

kızlar ben hemen calsımam galıba.

buarada hafta içi derslerımı de ayarladım.dershanede hızlandırlmıs kurslar baslıyor ona katılcam bastan baslıcaklar.tarıh ve ölçme degerlendrmeye grcem.ggecen sene o dersnede calıstıgım için bıraz ayrıcalıklıyımzemuszemus

matematıkten de sımdı devam eden kursun haftaıcı derslerıne de kattılcam hoca kacırma derslerımı dedı.
bıde stajer matematıkcıyle problemlere baslıcaz.problemler pek sevmıyorum da

ve bı plan yapıp kendım egıtım konularını bıtrmem gerekıyor sagolsun gülsahcım planlama konuusnda bana yardımcı olcak

ıYı Kı VARSINIZ KIZLAR::1hug:

kızlar ben hemn calısmam dınlenırım dedım ama öğrenme psıkoljısınden 4 yaprak test verdı hoca onları bıtrıvereyım dedım 60 soru çözdm smdıde de bı test yontemden soru çözeyım sonra uyuyayım

sz napıysunuz fıstıklar kımler calsıyo kımler gezıyorr
lmaz:

kızlar bugün çok verimli geçtidelikafadulden
coğrafyadan iklimi bitirdim ve 115 soru çözdüm.
matematikten üslü ifadelerden 50 soru çözdüm.
şimdi ara verdim yemek yiyeceğim, akşama ne çalışsam bilemiyorum.

navb cevap için teşekkür ederim, bölümün neydi?

başakcım ben bugün gezmeyenlerdenim. ne güzel dershane tekrar yapıyor bizde pek yapmıyorlar tam gaz çalışırsın, sorma bugün gaza gelmeye başladımalkisalkisalkisçok şükür ya hiç çalışma isteğim gelmeyecek diye korkmuştum.

gülşahcım bayılırım kahveyeofff hergün büyük bir fincan içiyorum hatta bazen kaşığın ucuyla azıcık alıp yiyorum:tomato:taze çekilmiş ve kavrulmuş missss gibi türk kahvesi, canımı çektirdin yapıp içeyimkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar yeni eve geldik başlıycam birazdan akşam da ütü yapmam lazım az ama neyseki
coğrafyadan ilk iki konuyu çalışmıştım pki tatlış ama pek iyi yapamıyorum 1. konudan bidaha başlıycam
matan da kümelere başlıycam sen nasılsın
gülşah çalışıyorsun galiba
başağım da yok piko ikimiz varız ece de yok

gülsum nasılsın hayatım..bu aralar pek görüşemedik seninle..
bizde bugün dışarı çıktı..sahile indik..kız çok mutlu oldu..hava acaip sıcaktı..tabi bende şöförlük çalışmalarıma devam ediyorum..
şimdi çalışmaya başlayacağım..bugün çoook çalışmama lzım..

ececikkk süper çalışıyorsun canım yaa..bravo sana.
piko sende öyle..
ayy annem gitmeden program yapmalıyım..sabah 6 da yada 6.30 ta kalkıp bi daha uyumamalıyım yoksa çalışamam..kızın gündüz uykuları çok azaldı çünkü..çalışamam annem yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…