kızlar nerelerdesiniz kimsecilker yokboshayallersmile
sırf size bakayım diye her gün internete giriyorum:)
sözde sabah 6.30 dan sonra uyumayacak olan ben horul horul uyuyorumkaydirigubbakcemile3bugün 9 da kalktım coğrafyadan iklime çalışıyorum. sonra matematikten üslü ifadelerden soru çözücem.bir de türkçeden soru çözeyim diyorum çok boşladım.
dalincim ben genelde konuyu bitirince oturtmak için tüm soruları çözmeye çalışıyorum. fakat tarihten sorum çok fazla o yüzden sona bırakıyorum bazılarını, özellikle matematikten tüm sorulara bakmaya çalışıyorum.mesela üslü ifadeleri ihtiyaçtan bitirdim, bugün yargıdan bitiricem, güvenderdeki soruları da çözücem.
hilalcim Allah kavuştursun gurbetlik çok zor, gene gelir annen üzülme.ben de çok bağlıyımdir anneme hatta sırf annemden ayrılmamak için evlilik tarihini geriye atıyorum, ben de senin gibi annemden uzak olucağım;çok zor olsa gerek.
başakcım ben de hergün matematiğe bakmak zorundayım malesef. beni tek kurtaracak olan matematik:)
gülsucum ya ne kadar geç yatıyosun ben dayanamıyorum saat 12 den sonra gidiyorum:)önceden 2 ya kadar çalışırdım daha verimli oluyordu, hiç ses olmuyor ne güzel.bir de karanlıkta sanki kafam daha çok basıyor benim, akşamları falan daha verimli çalışıyorumkaydirigubbakcemile3şuan mayışığım. bende coğrafyadan yeni konuya geçtim, iklime. sen hangisine bakıcaksın bugün?
gülşahcım ya ben de hiç sevmiyorum anayasayı
üstelik çok fazla soru da yok elimde. hemen unutuyorum öğrendiklerimi. tarih bile daha çok aklımda kalıyorkaydirigubbakcemile3bir de dershanede karman çorman işliyoruz. hukukun temel kavramları bitti anayasayı atlayıp uluslar arası kuruluşlara geçtik.
berry ece maşallah kızlar siz de gececisiniz, şimdi anlaşıldı neden forumda kimse yok, herkes geç yatmış dün gecekaydirigubbakcemile3