2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

basakçım ödevime bakamadım çünkü internetimiz kotalı;kota sorunumuzu halledince matematige bakıcam söz..şimdi konu çalışmıştım yaa soruları çözmeye baslıcam..
eşime yemek yapma görevini devretmeye gayret edicem..atanmamı istiyorsa seve seve kabul etmeli:)))
görüşürüz az sonra..

pıkocum ne guzel calısmıssın
tamam gülsahcım halledınce aksatmak yok ama
gülsucum basladın mı cografyaya
ben de bıraz yattım yatmadan bı 117 soru çözdm egıtımden
smdı napsam ne etsem bılmıyorum hıc

saol hilal iyiyim daha başlayamadım çalışmaya başağımla konuşuyorum birasdan başlıycaz sen nasılsın bayağ güzel çalışmışın bende program yaptım uyabilirsem...

canlarım napıyosunz
ben de dogan hocadan esıtsızlık vıdeosunun bırının ızledım bır ıkı test yontem testı çözup tekrar 2.esıtszlk vıdeosunu ızlıcem

merhaba kızlar;eğitim çalıştım ve 200 sorucuk çözdüm;gelişim,program gliştirme ve yöntemlerden..
çalıştığım halde program gliştirmem berbat..arada moralim düşüyor ama eşim ısrarla konu çalışma sorudan git diyor..
size bakmaya geldim;hemen test çözmeye dönücem;gülsu;basak siz neler yapıyosunuz??

tatlım benım ben de yöntem teknıkten soru çözuyordum yedııklımden yedııklımın yontem teknıklerını bıtrdım bı denk gelemıyoruz hepımız.çene çalsakkaydirigubbakcemile3

bırazcık nette oyalanıp dogan hocaya gerı doncem esıtszlıgın
2. vıdeosuna

ay program gelştrmeden ben cok korkuyorum ya aslında denemerde de o kadar kotu yapmıyorum ama bastan baslamma lazım özlelllıkle program ve ölçmeyı

canım benımm benim sana guvenım sonsuz bu sene senı yolıcaz

ohh herkes ne güzel çalışmış bizde kutlamadık sevgili mevgili günü eşime tatil olmasaydı evde olurdum ama ii oldu annemde sıkılmıştı yazık kadıncaz gezip geldik tabii yolda boş durmadım coğrafya fiziki özellikleri tekrar ettim tarihten de 30 soru çözdüm,şimdi oturdum biraz tarihten test çözüp konu çalışıcam

canlarım napıyosunuz herkes calısıyo galıba masalh masallh

ben de bıturlu matematıge gecemdım.takıldım su yontem sorularına nıhayet bıttı
bı 5 dakıkaya baslıyorum video ızlemeye bı de neolursa olsun 1test paragraf çözcem mutlakaaaa

merhaba arkadaşlar
bi kaç gündür uğrayamadım çünki çalışamadımklava:
gezmekten evde kendinden geçti muhtemelen yarın bütün günüm temizlikle geçerdelikafadulden
okumadım sizlerin çalıştığını umuyorum
şimdi tarih çalışacam bir selam vereyim dedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ececikk tatlış saol coğrafyayı dinledim yarın devam edecem kümelere geçtin mi güvenderde yok nedense kümler grafiği de almamış neden acaba sen ne yaptın neler çalıştın ayy kuzum benim çok uykum geldii herkesler yatmışşş

uyudunuzmu kızlar ben akşamdan berii tarihten kurtuluş savaşına kadar olan konulardan 230 tane soru çözdüm,daha soru var ama çok uykum geldi ii gecelerr herkeseyerimseniben

canım bende yeni konuya geçecektim ama geçmedim tekrar olsun diye soru çözdüm tarihten kümelere bakmadım canım farketmedim güvenderde varmı yokmu ama benim güvender 2006 yılınınki boshayallersmile

günaydın arkadaşlar,
haftasonu boynumun ağrısından çok fazla çalışamadım.
sadece 100 e yakın soru çözdüm tarihten.
bugünde erkenden uyandım ders çalışmaya başlıyorum.

canlarım günaydınnopuyorumnanaktan
dün nette sorun vardı gece gıremedım szle konustuktan sonra 10 paragraf çözup yattım
kalktım basalıyorum calısmaya öğlen dısarı cıkcam arkadsım gelcek de
annem kahvaltımı hazırlayıncaya kadr baslıyım yontem ve teknıklerden sınıf dısı öğretım teknıklerını calısacm yöntem dersını kıtaptan bıtrmeyı hedeflıyorum

günaydın başak

218 tane tarih sorusu çözdüm bugün. ama çok uykum var yaaa :bbo:
tarihten özet çıkarmaya başlayayım bakalım

günaydın canlar...ne güzel çalışıyorsunuz..
yaa ben kaç gündür giriyorum ama kendimde muhabbet edecek gücü bulamıyordum..
kızlar benim günüm 13 gün geçtiohaoldumsmilebilmiyorumkismile
hamileysem diye 3-4 gündür düşünüp duruyorum..bugün test alacağım..inşallah düzensizlikten kaynaklanıyordur..
çünkü doğumdan sonraki ilk adeti 7 ay sonra olmuştum..8. aydaki 15 gün gecikmişti..
kpss ye karar vermeden önce arası çok az olsun istiyordum..yani şuan hamile olsam çok sevinirdim.ama bi hedef çizdim kendime..2 aydır çalışıyorum..ve planda yaptım..derdim işim gücüm kpss düşünmek oldu..
rabbim hayırlısını bilir ama garip oldum..bu düşünce beni bi garip yaptı.
ooyy oyyyyyyyyyyyyy

inşallah hamilesindirrr canımmdelikafaduldendelikafadulden

inşallah hamilesindirrr canımmdelikafaduldendelikafadulden

canım ben hiç bir heyecan hissetmiyorum biliyormusun.bütün planlarımı kpss ye yönelik yaptım..hadi işim garanti olsun 2. yi sonra düşünürüm dedim.
biliyorsun ben aranıza geç katıldım aralıkta geldim..
o zamana kadar düşüncem araları az olmasıydı..nisan gibi2. çocuk için çalışmalara başlamak istiyordum..eğer olursa araları 2 yaş olurdu.
ama şimdiii çok garip hissediyorum kendimi..tam gaza gelmiş çalışıyordum..çalışma fikrini kafama sokmuştum iyice..
nasip kısmet bakalım..herşeyde vardır bir hayır..biz bilmiyoruz sadece..

günaydın arkadaşlar daha yenı uyandım hastayım ve karnım ağrıyor hayırlısı hilal canım nasıl istiyosan öyle olsun
birazdan coğrafya başlıycam bugün yarın coğrafya günüm
yine kimsecikler yok herkes çalışıyorr kahvaltımı bitirip bende başlıyım iyi çalışmalar görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…