2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsu, berry geçmiş olsunopuyorumnanaktan

hilalcim hakkında hayırlısı neyse o olsun.opuyorumnanaktanne güzel ikisi bir arada büyür gider.sonuçlardan bizi haberdar et. planında yokken böyle bir durum ortaya çıktığı için şuan kendini garip hissetmen normal. ne güzel hem çalışırsın hem bir yandan bebiş karnında büyürzemuszemusbir taşla iki kuş.

kızlar dün
50 matematik, 115 coğrafya, 70 türkçe, 38 tarih çözdüm.
bugünde 70 matematik çözdümzemuszemusama sorular çok kolay ne zaman 70 soru oldu anlayamadım.

size bir sorum var

Ix-2l . lx+5l = x-2 eşitliğini sağlayan x değerlerinin kümesi nedir?

iyiyim biraz daha tatlış coğrafya çalışıyodum da x-2 ve -x+2 olarak alıp eşitleyince - değerleri almayıp 2 yi almış neden acaba
matı bitiriyim obeb okek ve mutlak değere dönecem zaten...

haklısın canım hayırlısı olur inşllhh:Saruboceq:Şeniz

gülsucum geçmiş olsun.pikocum maşallah sana süper çalışmışsınn bende tarihten yeni konuyageçemedim kaç gündür tam otursun diye 1.dünya savaşını mondrosu falan çalışıyorumm 50 tanede soru çözdüm tarihten

gülsu berry geçmiş olsun
ohcanımadeysin test yapsaydın canım bende merak ettim şimdi
dün tarihten konu çalıştım 70 tane soru çözdüm
maalesef bugün hiç bakamadım temizlik yaptım
şimdide yemek yapacam offffff yine geceye kaldı çalışmalarsempatiksalakcinni

pikocum anlatayım sana:mutlak değerle mutlak değerin çarpımı asla negatif olamayacağından x-2büyük eşit 0 olmalı.yani xbüyük eşit 2 olur.x=2 denklemin bir kökü oldu bunu aldık.Ix-2I ifadesinde x 2 den büyük olduğu için içersi pozitiftir.Ix-2I.Ix+5I=x-2 den çarpım durumunda olduğu için x-2 ler birbirini götürür.bu durumda Ix+5I=1 ise x+5=1 yada x+5=-1 olur.burdan x=-4 ve x=-6 olur fakat başta demiştik ya xbüyük eşit 2 olduğundan bunları alamayız .sadece 2 yi alabiliriz. umarım anlatabildim çok zor burdan yazmak.ifadeleri yazamadım tam olaraka.s

canlarım napıyorsunuzzz
gülsucum geçmiş olsun
ohcanımadeysin merak ettim sonuç ne oldu hakkında hayırlısı olsun
bende gerileme dönemini dinledim soru çözdüm birde geriye dönüp i.öncesinden 1 test çözdüm unutmamak için

çok saolun arkadaşlar...ececik mutlak değerden o ayrıntıları unutmuşum saol sen yazınca hatırladım ama biliyodum onları unutcağğmı
bende coğrafya çalıştım 60 soru yaptım
akşam da sinemaya gitcez canım sıkıldı evde hasta hasta gelince mat çalışacam inşallah...
başağım nerelerdesin merak ettim
kimse yok arkadaşlar yemek mi yiyorsunuz aşkolun böyle yapmayın ara sıra uğrayın yanlız çalışmak zor oluyor...

ececim çok teşekkür ederim.
fotoscum hadi ders başı yap.
başakcım nerelerdesin çalışabildin mi bugün?

ben de 105 mat.çözdüm,60 türkçe çözdüm. şimdi spor yapıcam,saçıma maske yaptım, duştan sonra cildime de yapıcamboshayallersmile

süslüüü böcükkk seniiiiikaydirigubbakcemile3güzel çalışıyosun bu sıralar valla maşallah

başakkk nerdesinnn bugünn bi göründün birdaha yoksunn yoksa arkadaşındamı takıldın kaldın bakayımmmlmaz:gülsucum geçmiş olsunn hangi filme gidiyosun bakalım yoksa recep ivedikmikaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar;ben geldimmmm!!!nasılsınız??
eve girmek istemedim bugün hava çok güzeldi..eşimle yürüdük malum aybası borçlarımızı dagıttık..sonra da eve gelip yemek yaptık birlikte..yarının yemeklerini bile ayarladım;yarın okul nöbetçisiyim çünkü.çok yoruluyorum.
kızlar 20 şer denemem ve kalan derrgilerim geldi bugün kargoyla..çözmem gereken birsürü soru bankası var birde..
az önce bir gazetenin ihtiyaç soru bankalarını 29 kupona verdigini gördüm.onu da alcam..çeşitli kaynaklar iyi olur..size de haber vereyim dedim.almak isteyen olursa..

çok saol gülşahcımopuyorumnanaktanoh yarına yemeklerde hazır, ne güzel.

sorma ececim ya açayip gaza geldim bu günlerde.akşam anayasa çalışcam hiç istemiyorum amaakannehir

pikolata bu anayasa ne manyak bir ders yaa;sinir oluyorum..ki ben sosyal biligler okurken vatandaslık dersi almıştım(
sen nasıl baş ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…