2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikolata bu anayasa ne manyak bir ders yaa;sinir oluyorum..ki ben sosyal biligler okurken vatandaslık dersi almıştım(
sen nasıl baş ediyorsun?

edemiyorumkaydirigubbakcemile3özellikle hukukun temel kavramları çok gıcık. kaç defa okudum bugün biraz bakayım dedim sanki ilk defa okuyorumeyvahedigeldismilehiç aklımda kalmıyor çok karışık, napcaz bilmiyorum, yasama, yürütme, yargı biraz daha güncel olduğu için zevkli tabi.tabi çok da değil:kedi:

iyiyim gülşahcım ayy vatandaşlığı hiç sevmiyorum onu en sona bıraktım inşllh çalışırken eğlenceli olur yoksa hiçç beceremiyorum

kızlarr merhaba ben bugun erken kalktım 9dan 11 e kadar calsıtım sonra dısarı cıktım aydından arkadsım geldı de yenı geldım eve bı dusa gırıp sonra calıscam 1saat sonra falan

canlarım ben dustan cıktım ay nasıl agırlk çöktu gözlerım kapanıyor yatarsam sabah kalkıcakmısım gıbı bı his var içimde onun için hıc yatmıyım dıyorum

baslamadn sıze bakayım dedım
bugun dogan hocadan son esıtszlk vıdeosunu ızledıım bırazcık kaldı onu bııtrcem sonra yontemden öğretmen niteliklerı ve öğretım arac ve gereclerı calıscam kıtaptan sonra sorularına bakcam

öff daha bırsuru calıscak konu var cografya sıfır tarıh desen öyle kaldı öffff:gitme:

slm kızlarr bende tarihten konuları tekrar ettim 70 tane daha soru çözdümm şimdi ne çalışsamm karar veremedim

kızlar ben de yontemden konu calısyorum off uykum da geldı gelıın de dedıkodu yapalımkaydirigubbakcemile3
siz napıyosunuz canlarım
gülsucum sınemadan gelmedınz galıba
gülsahcım pıkocum ececık ecesu napıyosunz
özge murat kayboldun nerelrdesın

selam kızlarr;basakçım bende 128 rehberlik çözdüm;eksik olan konularımı aklıma yazdım bakalım tekrar ederim bir ara;ezel seyrediyorum şimdi..

Kızlar ya ben evde çalışıyorum sınava dersaneye falan gitmiyorum siz şu an nerdesiniz konulardan ne kadarını bitirdiniz yazarmısınız mümkünse... Geç başladım ben çalışmaya çokmu gerideyim anlamış olurum birazda gaz vermiş olursunuz bana ... opuyorumnanaktan Hangi derslerden neriye kadar geldiniz ?

geldimmm evet ececik ivediğe gittik çok komikti ohhh herkess ne güzel çalışmış bende birazdan mat çalışacam....

merhaba kızlar
coğrafya çalışıyorum
nüfus ve yerleşme
çok temnpom düştü isteğimden birşey kaybetmedim ama vakit bulamıyorum
sadece geceleri artık ne kadar olur böyle bilemiyorumlmaz:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

ben de bı yarım saat önce uyandım yatakta paragraftan 15 soru çözdm sonra kalktım kahvaltı yapıp yontem ve teknıklerden model ve yaklasımları calıscam sonra da matematıkten kıtaptan basıt esıtsıklerı bıtrcem dogan hocadan bıyrdm sıra ihtıyac kıtabında bunlarla aksam olur heralde bugun evdeyım yanı

kızlar hadı uyanın artık dersın basına gecınn hadıııkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar...
merak edenler için söyleyeyim hamile değilmişim çok rahatladım..
üzerimden bir yük kalktı vallahi..olsaydı da artık hayırlısı diyecektim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…