2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

[ı]canım en rahat dönemdesin söyleyeyim..yattığı yerde kalıyor..benimki 11 aylık hatta yaşına girecek fıldır fıldır ve sürekli ilgi istiyor..keşke yeni doğmuş olsaydı diyorum..[/ı]
haklısın cnm belkıde herkes Öyle dıyor ama ŞaŞkınım ne yapacaĞımı nasıl yapacaĞımı bılemıyorum bu son Şansım

günaydınnn bende 10buçukta kalktım tatlışlar hemen başlıycam başağım erken kalkan yol alır maşallah
hilal gözün aydın tatlış herkese iyi çalışmlar çıkıyorum kümelere çalışacam...

kolay gelsin gülsucum.bizde temziliğe giriştik.halılar perdeler.camlar hepsi elden geçiyor..size bi bakayım dedim..iyi çalışmalar canım..

gülsucum günaydın haklısın erken kalkan yol alır ama ders calsırsa yol alır ben telefonda konusup netin basından kalkamazsam sadece yerım de sayarımmafoldumben

11 gıbı basladm calsımaya yöntem ve teknklerden öğrenme öğtrtme model ve yaklasımlarını callısyorum

hilacım gözunaydın

ıyı calsımalar kızlar öptm

kızlar dün giremedim,
başakcım,ececim nasılsınızolumunekankayizsmile
hilalcim hadi hayırlısı olsun.
dün matematikten 123
türkçeden 60
anayasadan 95 soru çözdüm.
şimdi dershaneden geldim biraz dinlenip ders başı yapacağım

yakamoz
biz tarihten osmanlı kültür uygarlık
coğrafyadan iklim
matematikten köklü sayılar
geometriden açıortay konusundayız.

kızlar şimdi üslü ifadelerden soru çözücem, sonra osmanlıda kültür ve uygarlık konusuna çalışıp test çözeyim diyorumkaydirigubbakcemile2
ama önce yemek hazırlamalıyım kendimecokacimcoook
sonra kahvemi içer geçerim dersimin başınahihoyyyt

pikocum tesekkur ederım tatlım ders calısyorum
dersneden gelınce ders calısmak cok zor oluyor bıraz dınlen calıs canm
özledım kız senı ben tarıh calsımıyorum kac gunudr

pikocum tesekkur ederım tatlım ders calısyorum
dersneden gelınce ders calısmak cok zor oluyor bıraz dınlen calıs canm
özledım kız senı ben tarıh calsımıyorum kac gunudr

ben de ösledimopuyorumnanaktanpek sık giremiyorum bu aralar, derslerin hepsi bir arada çok zor oluyor, tarihe baksam coğrafya kalıyor, matematiğe baksam geometri kalıyor. tempoyu arttırmamız lazım:lepi:
basit eşitsizlikleri çok güzel anlatmış doğan hoca. bir de mutlak değeri ekleseydi..bugün vaktim olura köklü ifadeleri izleyim diyorum.
akşamda dizi var uff

gülsucum nasılsın? uff dershaneden geldim ama şu internetin başından kalkıp dersin başına geçemiyorumkaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlışım 2 tane küme testi çözdüm kitaplarda az almış bu konunun testini güvender hiç almamış iremle datada da 1 tane nedense intten bakacm şimdi nihat taş da 4 tane test var onları yapacam annem yemeğe çağırdı gitmedim bütün öğlen gidiyor çıkınca
piko sen nasılsın bebişkoo ben dada geo ve vatandaşlık başlayamadım perşembe başlayacam inşallah başağım başladın herhalde çalışmaya
ben çıkıyorum iyi çalışmalar

tşk ederim pikocum iyiyim maşallahh ne güzel çalışmışsınn bende kahve yapıyorum kendime şimdi mondros sonrası kurulan cemiyetlere bakıyorum bende,başağım kolay gelsin tatlım,gülsucum bitirdin demek kümeleri soru çözüyosun maşallah ben daha geçmedim:sinifsinif:

slm kızlarr hilalcim hayırlısı olsun
bugün 10da uyandım tarih osmanlı gerileme 70 soru çözdüm sonra temizlik yaptım şimdi tekrar çalışmaya başlayacağım.hangi dersten başlasAm karar veremedim.

hangı diziyi izlıyorsun tatlım benım de dıızm var aksma da ömre bedel benım dızı.ama dizi izlerken calıscagım testlerı ayarldım mathihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…