2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet gülsucum basladım calısmaya
ayy nekadar cok model ve yaklasım varmıs yontemden konuyu bıtrdım sorularının bırazını çözdm 72 tanw smdı cıkmıs sorularını çözcem ama tam oturmadı galıba bıraz karısık

ben de temizliğimi bitirdim. dün ani bir baskınla arkadaşım geldi. temizlikte yapmamıştım.bugün her yeri temizledim. şimdi tarihten gerileme dönemine çalışacağım.

çalışsam deli gibi şişko olcam dışarı çıkıp yürüsem huzrsuz oluyom atanayacan yine attın sokaklara diye suratımı sivilceler bastı aman offffffff keşke hep üni okusam hiç mezun olmasaydım diom en gzl günlerim di üni yıllarım:çok üzgünüm: okulumu arkadaşlarımı özledim ankarada hiç arkadaşım kalmadı çok yalnızcıkım içip içip sarhoş olmak istiyom ya ne biçim duygu içerisindeyim ben ya piskolojim ağır darbe aldı nedenseÇok üzgünüm çoook

kızlar ben buraya sizelere cok alıstım.olumlu anlamda bırbırımızı etkıledgmızı düşünuyorum.

ORTAK DUYGUYU VE HEDEFı PAYLAŞAN ıNSANLAR, GıDECEKLERI YERE DAHA ÇABUK VE DAHA KOLAY VARIRLAR.

AYNEN BıZDE BıRBıRıMıZE GÜVEN DUYARAK VE BıRBıRıMıZE DESTEK VEREREK YOL ALACAGIZ.

SıZı SEVıYORUM CANLARIM....

dalincım gercekten en güzel yıllarımız üni yıllarımız hıc bı derdı olmuyo ınsanın asıl dert okul bıtınce basllıyor

canım hepımız de aynı stresı yasıyoruz bak yukardada dedgm gıbı bırmbımıze destek olmalıyız pes etmek yokkklmaz:

kızlar kazandıımız paralarla ilk yaz tatilde beraber tatile çıkalım şöööölllleeeee zemuszemus

berry sen çok iyi gidiyordun hayırdır noldu sana?

bengisu nasılsın canım, çalışmalar nasıl gidiyor?

başakçım bu topic birbirimizi motive etmek için çok iyi oldu.
ben ders çalışmayınca çok huzursuz oluyorum.

bilmiyorum ecesu ne oldu bana internette diğer topiklerde gezinip vakit kaybediyorum kızın bana eşim bana telefon aldı wireless var evde cepten nete girip duruyorum şimdi matematik çalışıyorum ama internet işi beni kötü etkiledi ne önerirsiniz

telefonunu başka odaya kapat cnm unut onu eşine tembihle al şu telefonu benden de yani evde durmasın kesin ulaşılmaz bir yere koy öyle yap yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…