2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ecesu canım bende dünden beri tekrar düzenli çalışmaya başladım biara hiç bakamıyordum şimdi toparladım kendimi
sanırım hepimizde ara ara sıkılmalar oluyor önemli olan o araları fazla uzatmadan toparlamamız gerek
berry sende kendini frenle sınavı kazanınca bolbol girersin nete şimdi ders çalışma zamanı

buarada bende kendimi çok gaza gelmiş gördüm:))))

dalincim tatile gitme fikri güzelmiş. temmuza kadar küçük bir fil yavrusu olmazsam iyidir. offf ders çalışırken sürekli abur cubur yiyorum. kilolu değilim ama 2 kilo aldım daha da almam inşallah.

evdeyken kızım olur .kızım okuldayken kapatamam alerjik astımı var okulla haberleşmem gerekebilir diye

ay kıyamam ben o minişe allah şifa versin kader ortağıma bende de 15 yıldır o illetten var temelli kapatma telefonu sadece başka odaya kapat hani ders çalıştığın ortamdan uzaklaştır üşenirsin o zaman aklına geldiğinde hatta o odanın kapısına şey yaz telefonu yerine bırak çalışma odasına götrüme!!!! diye yanında götürürsen de kızının kumbarasına 1 tl at o şekilde öp minik cadıyı bnm için olur mu

merhaba kızlar iyiki varsınız
şöle bir göz attımda insanın okuyunca motive olmaması imkansızopuyorunanaktanopuyorumnmanaktan
ohcanımadeysin hayırlısı olsun canım bizde heyecanlanmıştıkkaydirigubbakcemile3
berry yapma çok güzel çalışıyordun hazirana kadar dişini sık
dalin süper fikir tatile çooook ihtiyacım varhihoyyyt
amaaa ben çalışamıyorum temizlikle geçti tüm günüm cam halı ne varsa
mahfoldum yarında tüm gün sürer artık
bir kaç gün daha dişimi sıkayım evlerde temiz kalkar kalkmaz başlıyacam derse

70 küme sorusu yaptım şimdi biraz daha yapacam sizin yazdıklarınızı okudum ne güzel şeyler yazmışınız ve herkes ne güzel çalışıyor biraz önce site çıkmadı çok üzüldüm bend eçok alıştımm sizlereee....

kızlarr nasılsınız..
ececik,ecesu,başak,gülsu,pikolata,fotş,berry,bengi...hepini iyisiniz inşallah..ben bugün hiç çalışmadım çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum inanaın..temzlikte lazım ama.dip köşe her yeri yaptık.
neyse yemekten sonra oturacağım ve coğrafya çözeceğim..
sonra tarih çözmeyi planlıyorum
coğrafya yakında bitecek gibi duruyor.vatandaşlık ve geometriye başlayacağım..
geometriyi de fazla bilmem aslında..unutuyorum formülleri çok haşır neşir olmadığıma..

selam arkadaslarıma;size bakmadan yemek bile yiyemiyorum yaa ama:))
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla;isimleri ohcanımadeysin gibi tek tek sayamıyorum çünkü hafızam çok zayıf.
yakamoz adlı bir arkadas yazmış sanırım;konularda nerdesiniz diye;tam olarak konuları bilmiyorum ben,karışık karışık çözüyorum testleri.geç kaldıgını düşünme çünkü son 2 ayda çalışan ve kazananlar var..
hele bir de bizim topiğimize takılırsan iyice motive olursun..
kızlart bende okulda çok yoruluyorum;bugünde 7 saat dersim vardı..biruniler;ilkeler kafamda dönüyor sürekli..ne çalışacagım konusunda henüz bir fikrim yok..9.dergilerime bakabilirim belki..
başakçım yazdıgın güzel sözlerden ötürü teşekkür ederim..bende sizlere çok değer veriyorum..

:1hug:
canım benım hosgeldın :1hug:sımdı yemegını yersın dınlenırsın sonra kendıne gelırsın tatlışım.

gülsahcım ben de yontem teknıklerden model ve yaklasımları calıstım
nekadar cok onlarya 20ye yakın.sorularını da çözdm ıhtıyactan.tabı daha o konuyla ılgılı bıkactane daha kıtabım var ve bırsuru soru var dahaakannehir

zannedersem yontem teknıgı bıtrdım sositosositosınıf yonetımı yontem teknıkle beraber ya kıtapta. bı o kaldı.

smdı de matematıkten ihtıyactan basıtesıtsılklerı calıstım sorularını çözuyorum.soruları çözerken hep dogan hocanın yontemlerını kullanarak çözüyorumzemuszemus

çok teşekkürler tam cadı nerden anladın bir lafları var duysan 6 yaşında ama çok olgun ve bilmiş.

1000 maşallah de kız kimseye söyleme böyle ve yaşını 2 yaş büyük söyle tamam mı cnm
Bu arada tüm bebişlerinizi öpüyorum hepsine 1000 kere maşallah diom teyzesinin paşaları ve prensesleri onlaropuyorumnanaktan

slm güzllerrr ben mondrosu kongreleri bitirdimm tbmm dönemine kadar geldimm,50 tane soru çözdüm şimdide diğer kitaplardan tekrar edicemm ardında sorularını çözerim

canlarım ben de mat test çözuyorm
dizim baslıcak smdı dızı ızlerken de çözerım öptum kızlar 10bucuk gıbı gelırım

Teşekkür ederim canım önerilerin için ben sormuştum konulardan nerdesniz diye, ben baya gerideyim size göre :kedi: çalışmayı hızlandırmam lazım sanırım artık bende bu topikteyim motivasyona ihtiyacı oluyo insanın bu dönemlerde ne güzel günde 200 300 soru çözüp bi sürü konu çalışanlar var onları okuyunca kendimi çok tembel hissettim kafamçokkarıştı sabah akşam ders çalışmam lazım benim vallahi sempatiksalakcinni

Ayy kızlar bana kötü şeyler söyleyin ya kazanamazsan şöle olur falan gibi belki kendime gelir derse otururum yada kızın bana kaydirigubbakcemile3 çalışıyodum bu ara iyice yavaşladım ya üfff opuyorumnanaktan biri ilhamı çağırsın gitti gelmek bilmiyo sempatiksalakcinni

ben de çok seviyoyuuuuumopuyorumnanaktano kadar alıştım ki buraya, normalde bilgisayarı açmam ama sırf buraya yorum yazmak için günde bir kaç kez internete giriyorumsırnaşık şey bağılılık yaptıdelikafaduldensevgilim kıskanıyo valla, amma giriyosun şu kadınlar klübüne ne var orda anlamıyorum diyo:roflol:
akşam ömre bedel var ama izlemiycem sanırsam.

ecesu sorma ben de kilo aldım, normalde kıtlıktan çıkmış gibi yerdim ve zayıfımdır. herkes nasıl bu kadar yeyip nasıl kilo almıyorsun derdi ama itiraf ediyorum 2 kilo almışım:kedi:ye,iç, otur, çalış...tek yaptığım bu:sinifsinif yüzden spor yapıyorum arada.

hilalcim nasılsın? oh ne güzel temizlikte bitti. sorma geometriye başlayamıyorum bir türlü,iyice birikti konular gözümde büyüyor.:bbo:halbuki standart sapmadan dolayı en çok puan getiren dersmiş.çünkü az soru çıkıyor diye çoğu kişi geometriyi önemsemiyormuş, hocamız öyle söyledi.bizim sınıfın yarısı geometri dersine girmiyor bile.

fotoscum temizliği bitirip hemen aramıza dön, ben de ev temiz olmadan ders çalışamıyorum çok huzursuz olurum.

berry, dalin kızlar çabuk ders başınalmaz:gevşemek yok, sınavdan sonra keşke çalışsaydım demektense şimdi biraz dişimizi sıkmalıyız. konuları zorunluluk olarak görmeyerek çalışınca zevkli oluyo. mesela tarih ve coğrafyayı bu şekilde çalışıyorum. ne güzel genel kültür oluyo diye düşünüyorum, bunları zaten bilmem gerek sınav için değil...diyorum. inanın atananların bizden fazlası yok, tek artıları biraz daha fedakarlık edip çalışmalarıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…