- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.701
evdeyken kızım olur .kızım okuldayken kapatamam alerjik astımı var okulla haberleşmem gerekebilir diye
selam arkadaslarıma;size bakmadan yemek bile yiyemiyorum yaa ama:))
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla;isimleri ohcanımadeysin gibi tek tek sayamıyorum çünkü hafızam çok zayıf.
yakamoz adlı bir arkadas yazmış sanırım;konularda nerdesiniz diye;tam olarak konuları bilmiyorum ben,karışık karışık çözüyorum testleri.geç kaldıgını düşünme çünkü son 2 ayda çalışan ve kazananlar var..
hele bir de bizim topiğimize takılırsan iyice motive olursun..
kızlart bende okulda çok yoruluyorum;bugünde 7 saat dersim vardı..biruniler;ilkeler kafamda dönüyor sürekli..ne çalışacagım konusunda henüz bir fikrim yok..9.dergilerime bakabilirim belki..
başakçım yazdıgın güzel sözlerden ötürü teşekkür ederim..bende sizlere çok değer veriyorum..
çok teşekkürler tam cadı nerden anladın bir lafları var duysan 6 yaşında ama çok olgun ve bilmiş.
yakamoz
biz tarihten osmanlı kültür uygarlık
coğrafyadan iklim
matematikten köklü sayılar
geometriden açıortay konusundayız.
selam arkadaslarıma;size bakmadan yemek bile yiyemiyorum yaa ama:))
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla;isimleri ohcanımadeysin gibi tek tek sayamıyorum çünkü hafızam çok zayıf.
yakamoz adlı bir arkadas yazmış sanırım;konularda nerdesiniz diye;tam olarak konuları bilmiyorum ben,karışık karışık çözüyorum testleri.geç kaldıgını düşünme çünkü son 2 ayda çalışan ve kazananlar var..
hele bir de bizim topiğimize takılırsan iyice motive olursun..
kızlart bende okulda çok yoruluyorum;bugünde 7 saat dersim vardı..biruniler;ilkeler kafamda dönüyor sürekli..ne çalışacagım konusunda henüz bir fikrim yok..9.dergilerime bakabilirim belki..
başakçım yazdıgın güzel sözlerden ötürü teşekkür ederim..bende sizlere çok değer veriyorum..
kızlar ben buraya sizelere cok alıstım.olumlu anlamda bırbırımızı etkıledgmızı düşünuyorum.
ORTAK DUYGUYU VE HEDEFİ PAYLAŞAN İNSANLAR, GİDECEKLERI YERE DAHA ÇABUK VE DAHA KOLAY VARIRLAR.
AYNEN BİZDE BİRBİRİMİZE GÜVEN DUYARAK VE BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK YOL ALACAGIZ.
SİZİ SEVİYORUM CANLARIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?