2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar tarihten sorum olucak:
1) Eskişehir Kütahya muharebeleri Mustafa Kemal öncülüğünde mi gerçekleşti? testte gerçekleşmemiştir diyor.
2) Doğu cephesinde hangileriyle sınır sorunundan kaynaklanan savaş durumu yaşanmıştır?
cevap: Ermenisten - Gürcistan'mış.Ermenistanı anladım, Gümrü ant. yaptık. peki Gürcistanla ne ara savaştık?
3)Aslıhanlar- Dumlupınar savaşı nedir? testte ilk defa karşıma çıktı, kitaplarda hiç bmyle bir şeyle karşılaşmamıştım.

bu arada bugün 52 matematik
20 coğrafya
45 tarih çözdüm.zemuszemusşimdi tarihten Osmanlı genel kültüre bakıcam.

merhaba pikolatacım;1.soru İsmet İnönü olacak;çünkü batı cephesi komutanı İsmet..M.Kemal o sırada Ankara'da.
2.soru Gürcistanla savaş yok dogru savaş durumu var.Batum sorunu yaşandığı için Kars Ant.yapıldı.Batum Gürcistana bırakıldı.
3.soru 2.İnönü savasından sonra yunan birliklerine karşı yapılan taarruzdur.Türk ordusunun uzun süredir taarruz edecek bir yapıda olmamasından dolayı bu taarruz başarısızlıkla sonuçlanmıştır(eşime cevaplattım:kedi:.
kızlar ben çalışamadım hiç;üst komşumuz geldi.şimdi çıktı.yarına girmezsem merak etmeyin..misafirim var akşama..

ben geldmmm fıstıklar dızımı ızlerken mat 40a yakın soru çözdm galıba.ay sankı cok az galıba bırazdaha mat çözup model ve yaklasımlardan tekrar soru çözcem sıkıldım mat den

öptum sızı kocamnnn

gülsucum nerelerdesın
gülsahcım calısmadan yatma yatmadaan bırazcık test çöz fııstıkım
ececık cnm sen napıyosun

slm kızlar nasılsınız ben genelgeleri kongreleri tekrar ettim 150 tanede soru çözdüm ama tam oturtamadım sanki kongrelerin maddelerini karıştırıyorum biraz sıkıldım coğrafya çalışıcam baştan başlayıphihoyyyt

kızlar nihayet 19. yüzyıl ıslahatlarına geldim. özet çıkartıp soru çözeceğim.
haftasonuna kadar tarihi bitirmem lazım.

dalincim çöz bence. ben öss için gittiğim dershane yıllarındaki testleri kitapları bile çıkarttım onlarada bakıyorum.

aaa gülsucum burdaymıs nerlere kayboldun kız
canlarım ben de 32 paragraf sorusu 60 da yontem ve teknıklerden model ve yaklasımlardan soru çözdm bıraktım calısmayı

ögleden berı calısyorum ama verımlı mı hıc bılmıyorum

sabah da11 bucukta dersnede tarıh dersım var hızlandrmıs kursun tarıh dersıne grcem.ıyı mı yaptım kötu mu hıc bılmıyorum hem bırsuru mat sorularım bırıktı hoca musaıtse onları sorarrım

sz napıyosunuz canlarım

geldim tatlışlar bitest çözüp öyle giriyim dedim kümeleri bitirdim çok zor sorular var nejat kirpide ama o öss okadar zor çıkmaz herhalde
şimdi coğrafya çalışacam ilk konu bitmiş olacak
herkes süper çalışıyor bu ara
bayanssulusmile ama ben ececiğin çalışmasına hayranım süperrr
başak ecesu sadece biz varız bebişkolar siz napıyosunuz ne çalışıyosunuz

maşallah başak çok çalışıyorsun valla.
defter gibi bir ajanda vardı ona özet çıkardım tanzimattayım daha 360 sayfalık ajanda bitti yazmaktan. bu gidişle ikincisi de bitecek sanırım.

gülsucum sen nasılsın?

ecesu sen de tarıhı baya ılerlettın masallh özet süper oluyor ama ıste benım daha egıtım derslerı var dıe bırakmıstım ben

evet canım sizin eğitimde olunca zor oluyordur.
osmanlıdan sonraki konular daha zevkli geliyor bana.
onları daha çabuk bitiricem inşallah.

Hoşbulduk canım ben bugün tembellik yaptım sadece :kedi: şimdi oturcam yemeği yiyim oturim dizi bitsin derse oturuyorum derken bu saat oldu biraz motive olaym diye topiğe girdim, yarın erkenden kalkıp devam edecem artık öğrenme psikolojisi çalışıyorum şimdilik kısa süre içinde biter sanırım, ya kızlar bişey soracam siz tüm dersleri beraber mi götürüyosunuz yoksa birini bitirip diğerinemi başladınız fisfisfis

merhaba kızlar
yakomoz hoşgeldin
dünden kalan 25 coğrafya çözdüm
matdan özel üçgenlere çalıştım 25 soru çözdüm
yapamadığım birkaç soru var onlara bakıp sonrada yatacam

iyiyim ecesu yuvarlanıp gidiyoz işteee boshayallersmile fatoş nasılsın ne çalışıyosun seni dinledim ve kendime program yaptım 3 er gün ayırdım konulara iyi oldu uyuyorum şimdi saol tatlış...

ben tüm dersleri birlikte çalışıyorum

program filan yaptınmı canım kendine nasıl çalışıyosun konu anlatım çalışıp- test çözme şeklindemi yoksa konuları bitirip sonra testleremi başlıyosun nasıl yapsam daha iyi olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…