2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yattınızmı kızlarr ben 11 den berii coğrafya bakıyorum.dünyanın şeklinden başladım enlem,boylam,yerel saat hesaplaması coğrafi konum özel konum çalıştım 60 tane soru çözdüm daha soru var ama uykum geldii yarın devam edicem ii geceler canlarımmirmirmirmiryerimseniben

gülsucum ne demek canım inşallah verimli olur
yakomoz ben tüm dersleri sırayla çalışıyorum
mat tarih coğ geo vat türkçe hepsinden bir konu çalışıp konu testlerini çözüyorum
özet çıkarmıyorum yazarak çalışıyorum
bitince uzun süre soru çözecem
son 1.5 ay falan kalada farklı bir yayından tekrar aynı şekilde çalışmayı düşünüyorum
hem tekrar etmek hemde eksikleri tamamlamak adına
tabi planım güzelde yetiştirebilirsemkafamçokkarıştı

fıstıklar gunaydın opuyorumnanaktanbzım gece kuşları çogalmıs masaşalh ne gzel gece yarılarına kadar çalısmıssınz ben 1gıbı yattım:çok üzgünüm:

ay bugun tarıh hızlandrma dersıne gtcektım vazgectım gülsucum bence de sözel derslerı kendım calsıabılırm zaten ben kendım calısmadan anlamıyorum gıt gel vakıt kaybı dedım

yakomaz cnm bende egıtımcıyım bırsuru egtım dersının yanında bıde dıger dersler var demı ben derslerı gözumde cok büyütüyorum

ay benımde 2gundur buynum omzum tutuk gecmıyo bıturlu sureklı ders calısrken de basımı eğiyorum ondan da olabılır dıe düşündum

smdı kahvaltı yapıp baslıyorum calısmaya kızlar

başakcım günaydınn nasılsın..ya valla maşallah bu hatunlar gece yarılarıda çalışıyor..tü tü tü...nazar değmesin..
bende dün coğrafya çalıştım..bölgeler coğrafyası kaldı birtek..bide ince bilmedeiğim ayrıntı ezberler var coğrafyada..dün test çözdüm bol bol..
vtandaşlığa mayısta falan başlamayı düşünüyorum..
ayyy ben regl oldum ve çok fenayım..test yaptım hamile olmadığımı öğrendim ondan sonra oldum işe bak..
kahvaltımı yaptım birazdan başlayacağım bende.

merhaba bayanlar

ders çalışmayla alakalı değil pek ama

Abbas Güçlü nün bir kampanyası var. öğretmensiz okulları ve boş geçen derslerin tesbiti için çalışmalar yapılıyor. eğer sizin çevrenizde de böyle okullar varsa ( ücretli olarak çalıştığınız okulları da bu listeye ekleyebiliyoruz) bildirelim gerçek açık neymiş hep beraber gösterelim. kpss çalışmaktan daha önemli ,lütfen yardımcı olur musunuz?mafoldumben

günaydın bende yeni kalktım başlıyacam birazdan başağım ikimiz varız herkesler çalışıyor coğrafya canımı sıkıyor ya bakalım çok çalışmakla olur mu
sen ne yaptın tatlış başak ne çalışıyosun bebişkooo...

şekerler günaydın baksanıza saat kaç olmuş ben nerdeyse yeni uyandım çüüşşş dimmii bukadar uyumak sinir ediyor beni çok istiyorum erken kalkmayı ama OLMUYORRR ne yapsamm kızlarr
buarada dün gece baya çalışan arkadaşlar var helal olsunn en iyisini yapmışsınız

ececık tatlım napıyosun
ecesu cnm sen naptın
kızlar benımde omzum tuttlmus cok kötuyum
ben de tukceden 95 soru çözdm yazım yanlısları cok önemlı bu konuya cok sasırdgım kelımeler var

başakçım 1. meşrutiyeti bitirdim. gerileme, duraklama ve dağılma özetlerimi tekrar edip soru çözeceğim.

ahh canım omuz, boyun ağrısı çok kötü.
masaj yapıp, kas gevşetici jel varsa sür rahatlatır biraz.
aynı sorunlar bende de var
benim eşim masaj yapmaya bıktı artık
tayinimiz çıksın omzumdan boynumdan tedavi olucam
fizik tedavi verdi doktor ama hastane bile yok burda
memlekette kalmam lazım eşimi de bırakamıyorum.

sürdum ama hıc gecırmedım ay ınsan saglıgının kıymetını hıc iyiyken anlamıyor ben de hala yazım kurallarından soru çözuyorm
canım tarıh calısrken sıkılınca mat çözsene ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…