2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım matematiği bitirdim sayılır sadece kümeler,olasılık bir de permütasyon kombinasyon konuları kaldı.

bizim izne ayrılma durumumuz var yarın belli olur sanırım.
15, 20 gün memlekete gidicez. orda tarih çalışamam diye tarihi bitirmeye çalışıyorum.
yaprak test alıp matematik ve geometriyi orda çözerim
sözel çalışmak biraz zor oluyor sessiz ortam olması lazım
bi de ben tarihi seviyorum masal gibi geliyor bana
başakçım dedemin dedesi 93 harbinde şehit olmuş
dedemin babannesi, dedeme anlatırmış savaşın nasıl olduğunu
dedemde bizlere anlatırdı... o yüzden mi bilmiyorum tarihi seviyorum

kızlarr hadı gelin kısır yıyelım cokacimcoookannem yapmıs

ben de bıraktım sımdı calısmayı 155 turkce çözdmkaydirigubbakcemile2 yazım kuralları karısık dıe nerde soru bulduysam çözdm

cay falan içip mat esıtszlk çözcem

ecesu insalh ıztedgnz guzel bı yer cıkar

iyiyim başakcım coğrafya çalışıyorum enlem boylama baktım yine 50 tane de soru çözdüm daha sorularım var ama annemle pazara gidip gelicez yağmur yağmadan gidelim.ohh ne güzelll kısırda varmışş afiyet olsun tatlımmŞeniz

kızlar maşallah herkes ne güzel çalışıyor:hooray:
başakcım geçmiş olsun.bi ara bende de aynı sorun vardı.yakı bile alıp yapıştırdım geçmedi, sonra hafif egzersize başladım şimdi hiç olmuyor. ayakta dik durup sanki kürek çekiyormuş gibi ellerini geriye it. tıpkı sandalda kürek çekenlerin yaptığı gibi. bir de kollarını iki yana açıp kapa, bu hareketi yukarıdan aşşağıda yapabilirsin.

bende dershaneden yeni geldim, yemek yeyip ders başı yapacağım:dance:

hilalcim sorma bende reng oldum ve gece uyuyamadım bu yüzden

hadi kızlar miskinlik yapan varsa çabuk ders başınaklava:

pikocum denıcem soyledıgın hareketlerı tesekkur ederım tatlımm ayy nasıl canım yandı zor yapıyorum valla

canm benım bırazcıcık dınlen hemen calsıma nasıl gectı günün

bende tarihten dershanede hocanın yazdırdıklarını tekrar ettim osm.kültür uygarlık hazırlanayımda birazdan çıkıcam dershanede tarih etüdü var sonrada 7de ders var eve gelmem 9-9buçuk ben yokken çok çalışınn akşama görüşürüz canlarımm

pikocum denıcem soyledıgın hareketlerı tesekkur ederım tatlımm ayy nasıl canım yandı zor yapıyorum valla

canm benım bırazcıcık dınlen hemen calsıma nasıl gectı günün

hala bilgisayar başından kalkamıyorumkaydirigubbakcemile3köşe yazısı okuyorum. valla yoğundu matematikten yapamadığım soruları sordum. ne güzel Türkçeden yazım yanlışlarına gelmişsin, ben bugün cümlede anlama geçicem vakit olursa:kedi:
bu arada her ayın 25 inde ihtiyaç yayınlarının Türkiye geneli deneme sınavı oluyormuş, bu ay giricem bakalım sonuç ne olacak.

ayy ben sınavlardan korkuyorum bırsuru konu eksıgım var daha

ben de artık dersaneyı beklemeden kendım calsıyorum konuları tukceyı ve egıtımı o sekılde yapma kararı aldım tatlım

en güzeli başakcım yoksa yetişmeyecek konular, yetişse de yekrara çok vakit kalmayacak.
ay herkes gelmişboshayallersmilenapyosunuz kızlar? fazla internete takılmayın ona göreyerimseniben
bengisu cnm iyi dersleropuyorumnanaktan
ben kaçtım kızlar yemek yeyip tarihten test çözücem, sonrasında ne yaparım bilmiyorum.

ihtiyaç yayınlarının sınavı 28 şubat değilmiydi pikolata...

hımmm evet galiba öyle şimdi takvime baktım 28 şubat pazar gününe denk geliyor. hocamız her ayın 25 i demişti halbuki, iyi 3 gün daha uzamış oldu biraz daha çalışırımkaydirigubbakcemile3netlerim çok çıkmıyor moralim bozuluyor.

kızlar biraz geç kaldım ama bende aranıza katılmak istiyorum. sözleşmeli çalışıyorum 6. yılımdayım. işletme fakültesini bitirdim 2008 de..

merhaba kızlar
ben bugün daha hiç başlamadım
temizlik yaptım 4tede oğlumun veli toplantısı var oraya gidecem
maske yaptım yüzüme sitede okumuştum pirinç maskesi
inşallah iyi gelir birazdan yıkayıp hazırlanacam
gece artıkın benim çalışmalar
öpüyorum sizleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende matematikten 30 soru çözdüm evi süpürdüm anca.akşama sinemaya gidicz ailecek .dönüşte çalışırım gidene kadar mat çözücem hedefim 100 soru

teşekkür ederim başakcım ve pikolatm bu kez çıkıyorum hazırlandım. hadi sizlerde dersin başına geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…