2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar bende yeni başlıycam çalışmata tarihten tbmm ye size iyi çalışmalar görüşürüz....

şu soruya sinir oldum bakarmısnız.
3 basamaklı abc sayısı rakamları toplamından 117 fazladır.buna göre 2 basamaklı ab sayısı kaçtır?

abc=a+b+c+117
100a+10b+c-a-b-c=117
99a+9b=117
9(11a+b)=117
11a+b=13
10a+a+b=13
ab=13-a
ab=13-1=12
canım doğru mu bilmiyorum ama

daha şimdi geldim bende çarşıdan eşimm gazete isteemişti unutmuşum yaaa yakında satan yerde yok püffffffffffff bidaha gitmem gerekkk:umursamaz::a015:

kızlar merhaba napıyosunuz neler yaptınız ay ben saflastım sank
bırazdaha yontem sorum varıdı onları bıtrdım nette takılayım dıe grdm sıkıldım baya

ececık cnm carsıya bıdaha mı gtceksın bosver ben cok yoruldum sen al artık dekaydirigubbakcemile3

dedim vallahiii çok yoruldum gidemem hergünde ben alamam dedim kupon biriktirecekmiş 3 boyutlu gözlükle dvd veriyomuşta hergün alacaksan al yoksa bana güvenme dedimm:dilcikar:sırnaşık şey

kızlar ben spor yapıp duşa gircem hemen, 60 tarih çözdüm, temizlik yaptımzemuszemus

kızlar ben de mat 20 soru basıt esıtslk çözdm ardından da dogan hoca tarama testı eklemıs 16 soruluk onu çözdm sonra çözumleınden kontrol ettım pıkocum sen yaptın mı onları

Ayy evet canım sorma kitapları masaya dizdim üstüste kale gibi oldu bi sürü kitap nasıl bitircem ben diyorum her gördüğümde sempatiksalakcinni yine siz sabahtan akşama kadar çalışıyosunuz ay ben çok tembelleştim bu aralar günde bi iki saat bakıyorum sonrada çalışmadım diye canım sıkılıyo, biri beni kendime getirsin :kedi:

canım sen napıyosun calsıyormusun bıyerde yada okul falan mı var

Güzel plan yapmışsın canım yetiştirebilirsen çok verimli olur opuyorumnanaktan ben tekrara ayıracagım zamanın kalacagını pek sanmıyorum konuları bitirir soru bankalarını çözerim bide farklı kaynaklar edinip her dersten farklı soru bankalarını bitircem, en son yalnışlarımın çok çıktıgı konuları belirleyip onları tekrar ederim ( zaman kalsa tüm konuları tekrar ederim ama geç başladm ben çalşmaya o kadar zamanım olmaz sanırım, bu kadarını bile yetiştirebilirmiyim diye düşünüyorum laelaelaelaelae sositososito )

merhaba arkadaşlar bende tarihten konu çalıştım 61 soru yaptım yaa vınn 200 lira geldmiş deli oldum ya kapattırcaz ttnete geçecez videolardan oluyor herhalde
eesu tatlış nasılsın tarih mi çalışıyosun
akşamda yaprak dökümü izlerim başağım izlerken mattan test çöz dedi bi deneyim öyle yapabilecekmiyim
başak pikooo ececik nerdesiniz tatlışlar yemek mi yiyosunuz...

gülsucum duşa grcektım yemek yedım bıraktım calsmayı sabah 10dan berı odamdayım saf gıbı oldumkaydirigubbakcemile3

aaayyy baya gelmıs kızz ttnet daha uygun galıba cnm

çözersın cnm ama konu calısma

evet gülsucum tarih çalışıyordum ama ara verdim.
eşimi bekliyorum yemekten sonra da diziler var
hem dizi izlerim hem de soru çözerim ben de

kızlar eşim pc ye bir program yüklemiş.
video izlediğim zaman ilk açtığımda onu pc ye kaydediyor
tekrar izleyeceğim zaman da pcden izliyorum kotadan düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…