- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.781
ececık cnm carsıya bıdaha mı gtceksın bosver ben cok yoruldum sen al artık dekaydirigubbakcemile3
Ay ölücem nedenabc=a+b+c+117
100a+10b+c-a-b-c=117
99a+9b=117
9(11a+b)=117
11a+b=13
10a+a+b=13
ab=13-a
ab=13-1=12
canım doğru mu bilmiyorum ama
fıstıklar gunaydın opuyorumnanaktanbzım gece kuşları çogalmıs masaşalhne gzel gece yarılarına kadar çalısmıssınz ben 1gıbı yattım:çok üzgünüm:
ay bugun tarıh hızlandrma dersıne gtcektım vazgectım gülsucum bence de sözel derslerı kendım calsıabılırm zaten ben kendım calısmadan anlamıyorum gıt gel vakıt kaybı dedım
yakomaz cnm bende egıtımcıyım bırsuru egtım dersının yanında bıde dıger dersler var demı ben derslerı gözumde cok büyütüyorum
ay benımde 2gundur buynum omzum tutuk gecmıyo bıturlu sureklı ders calısrken de basımı eğiyorum ondan da olabılır dıe düşündum
smdı kahvaltı yapıp baslıyorum calısmaya kızlar
Ayy evet canım sorma kitapları masaya dizdim üstüste kale gibi oldu bi sürü kitap nasıl bitircem ben diyorum her gördüğümde sempatiksalakcinni yine siz sabahtan akşama kadar çalışıyosunuz ay ben çok tembelleştim bu aralar günde bi iki saat bakıyorum sonrada çalışmadım diye canım sıkılıyo, biri beni kendime getirsin :kedi:
gülsucum ne demek canım inşallah verimli olur
yakomoz ben tüm dersleri sırayla çalışıyorum
mat tarih coğ geo vat türkçe hepsinden bir konu çalışıp konu testlerini çözüyorum
özet çıkarmıyorum yazarak çalışıyorum
bitince uzun süre soru çözecem
son 1.5 ay falan kalada farklı bir yayından tekrar aynı şekilde çalışmayı düşünüyorum
hem tekrar etmek hemde eksikleri tamamlamak adına
tabi planım güzelde yetiştirebilirsemkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?