2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam canım:)
hoşbulduk
valla işyerinde nete giremiyorum, akşamları da btn gün pc başında olmanın bezginliğiyle hiiiç açamıyorum pcyi ((
ondan giremiyorum cnm..
ama çalışmaya çalışıorum derslere...
ben de böle durumlar
sen neler yapıosun???

canım sen napıyosun calsıyormusun bıyerde yada okul falan mı var

Canım anaokulu öğretmeniyim ben, özelde çalışıyodum bıraktım çalışmıyorum şu an 2008 Selçuk mezunuyum kpssyi geçebilirsem devlet olacak inş. bu çalışmayla nasıl geçeceksem sempatiksalakcinni

bende coğrafyadan 65 tane soru çözdüm özel konumu matematik konumu iyice oturttum sanırım şimdide grafik yorumlama sorularını çözüyorum,gülsucumm çokk gelmiş cidden ya bizde düşünmüştük iiki geçmemişiz ttnet sınırsız pakete geçtik biz 50 tl,eskiden bende her ay aşıyodum kotayı akannehir

merhaba kızlar bende bu sene son sınıfım kendımı denemek ısıtıyorum
onerebılcegınız sıteler var mı netten calısabılecegım..

selam kızlar...napıyorsunuz..
anam yarın gigiyor diye hiç keyfim yok bugün hiiiiç çalışmadım
((((
ne yazdıklarınızıda okumadım..bir ara okuru inşallah...

selam kızlar, hepinizi kocaman öpüyorumŞenizaferin bize ne güzel çalışıyoruz:lepi:
gülşahcım tarih soruma cevap vermişsin çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

gülsucum ya ne kadar çok gelmiş fatura, amimde almayı düşünüyordu söyleyim vazgeçsin.

başakcım sen naptın? doğan hocanın eşitsizliklerle ilgili sorularını görmemiştim. söylediğin iyi oldu bi ara bakayım.şimdi köklü ifadelerle ilgili videolarını izlemeye başlıycam, tam 4 tanekafamçokkarıştı

ben de 117 tarih, 20 matematik çözdüm sonra temizlik yaptım, üstüne spor ve duşsengözlerimebaksanabşimdide başımın ağrısından duramıyorum

pikolata pikolata huuuuuuuu hiç beni sormuyosun ama:dilcikar:bende coğrafya grafiklerden de 30 tane daha soru çözdüm biraz ara vericemm gözlerim ağrıdı:a015:

((((

ay cnm ya kıyamamolumunekankayizsmileAllah kavuştursun, sakın çalışmanı aksatayım deme. sınavı kazanınca annenin seninle ne kadar gurur duyacağını düşün:1hug:hem işe başlayınca daha çok gelebilir yanına, malum toruna bakacak birileri lazımyerimseniben

kızlarrr ben eve yeni geldim ders etüt fln derken...şimdi yemek söyledik onu bekliyoruz kurt gibi açım tabi aynı zamanda yaprak dökümünü izliyorum.

[/COLOR]
((((

hilalcimm sıkma canını canım benim ya seni çok ii anlıyorum benimde annem gideceği zaman içime sıkıntılar girer annemin kaldığı odaya günlerce gireremem allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

pikolata pikolata huuuuuuuu hiç beni sormuyosun ama:dilcikar:bende coğrafya grafiklerden de 30 tane daha soru çözdüm biraz ara vericemm gözlerim ağrıdı:a015:

unutur muyum hiç seniolumunekankayizsmile ben de tarihe yüklendim bugün, çok kıl sorular var ya acayip tuzağa düşürüyor. ben de düştüm tabikaydirigubbakcemile3ne ben de coğrafyadan iklimi bitirdim,zevkli geldi. ilk konuya göre çok ağlenceli. şaka gibi ama coğrafyadan grafiklerde yanlışım çıkıyor benim yaeyvahedigeldismile 2008 de girdiğimde de çıkmıştı bu sene napıcam bakalım.
şimdi doğan hocadan video izliycem.

bengisu hoşgeldinopuyorumnanaktanyemekten sonra insana acayip bir ağarlık çöküyor ya:kedi:ben de az önce yedim, fazla kaçırmışım, mayıştımmmmmirmirmirmir

dalincim nasılsın?

kolay gelsin tatlım dikkatsizlik yüzünden çıkıyor arada bu sene yaparız inşlh,bende çok olmadı yemek yiyeli ama acıktım gidip tıkınayım azcıkcokacimcoook-tatlicadiarzu-

cok ıyı sayılmam canım ya bu boyun tutuklugu degıl ders calsırken sureklı egılıyorumm ya oyuzden oldu galıbaakannehi

ben de ızlmedm henuz koklu sayıları.esıtsızlıklerı yenı bıtrdm ama dah baya sorum var

ayy saatt 10 bucuk olmus ne cabuk gecıyor zman ya

gulsucum valla ne guzel dızı ızlıyorsun ben oylanırken vakıt gectı

kızlar ben de noktalama ısaretlerıne calsıtım ıhtıyactan ve sorularını çözuyorum smdı. cok zor gelırdı noktlama ısretlerı hıc de zor degılmıskaydirigubbakcemile3

gülsahcım bu aksam misafirlerın vardı demı canım benım yorulmussundr sımdı sen:teselli:

pıkocum bıde dogan hocada tarama testlerı var alt tarafında da çözumlerı var onları da yapp ben 1testı yaptım

inşallah yetiştirebilirim
bnce sende iyi bir tempoyla çalışırsan yetişir
benimde çok olmadı çalışmaya başlıyalı
senin planda güzel yetişmezse eksik konuları tekrar ederiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…