- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.801
canım sen napıyosun calsıyormusun bıyerde yada okul falan mı var
selam kızlar...napıyorsunuz..
anam yarın gigiyor diye hiç keyfim yok bugün hiiiiç çalışmadım
((((
ne yazdıklarınızıda okumadım..bir ara okuru inşallah...
selam kızlar...napıyorsunuz..
anam yarın gigiyor diye hiç keyfim yok bugün hiiiiç çalışmadım
((((
ne yazdıklarınızıda okumadım..bir ara okuru inşallah...
pikolata pikolata huuuuuuuu hiç beni sormuyosun ama:dilcikar:bende coğrafya grafiklerden de 30 tane daha soru çözdüm biraz ara vericemm gözlerim ağrıdı:a015:
unutur muyum hiç seniolumunekankayizsmile ben de tarihe yüklendim bugün, çok kıl sorular var ya acayip tuzağa düşürüyor. ben de düştüm tabikaydirigubbakcemile3ne ben de coğrafyadan iklimi bitirdim,zevkli geldi. ilk konuya göre çok ağlenceli. şaka gibi ama coğrafyadan grafiklerde yanlışım çıkıyor benim yaeyvahedigeldismile 2008 de girdiğimde de çıkmıştı bu sene napıcam bakalım.
şimdi doğan hocadan video izliycem.
selam kızlar, hepinizi kocaman öpüyorumŞenizaferin bize ne güzel çalışıyoruz:lepi:
gülşahcım tarih soruma cevap vermişsin çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
gülsucum ya ne kadar çok gelmiş fatura, amimde almayı düşünüyordu söyleyim vazgeçsin.
başakcım sen naptın? doğan hocanın eşitsizliklerle ilgili sorularını görmemiştim. söylediğin iyi oldu bi ara bakayım.şimdi köklü ifadelerle ilgili videolarını izlemeye başlıycam, tam 4 tanekafamçokkarıştı
ben de 117 tarih, 20 matematik çözdüm sonra temizlik yaptım, üstüne spor ve duşsengözlerimebaksanabşimdide başımın ağrısından duramıyorum
selam kızlar, hepinizi kocaman öpüyorumŞenizaferin bize ne güzel çalışıyoruz:lepi:
gülşahcım tarih soruma cevap vermişsin çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
gülsucum ya ne kadar çok gelmiş fatura, amimde almayı düşünüyordu söyleyim vazgeçsin.
başakcım sen naptın? doğan hocanın eşitsizliklerle ilgili sorularını görmemiştim. söylediğin iyi oldu bi ara bakayım.şimdi köklü ifadelerle ilgili videolarını izlemeye başlıycam, tam 4 tanekafamçokkarıştı
ben de 117 tarih, 20 matematik çözdüm sonra temizlik yaptım, üstüne spor ve duşsengözlerimebaksanabşimdide başımın ağrısından duramıyorum
Güzel plan yapmışsın canım yetiştirebilirsen çok verimli olur opuyorumnanaktan ben tekrara ayıracagım zamanın kalacagını pek sanmıyorum konuları bitirir soru bankalarını çözerim bide farklı kaynaklar edinip her dersten farklı soru bankalarını bitircem, en son yalnışlarımın çok çıktıgı konuları belirleyip onları tekrar ederim ( zaman kalsa tüm konuları tekrar ederim ama geç başladm ben çalşmaya o kadar zamanım olmaz sanırım, bu kadarını bile yetiştirebilirmiyim diye düşünüyorum laelaelaelaelae sositososito )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?