2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

vatandaşlık çalışıyorum yasama
kızlar okuyan oldumu bilmiyorum pirinç maskesi yapmıştım yüzüme
herkeze şiddetle tavsiye ediyorum süper oldu bebek gibin cildim oldu
ohcanımadeysin Allah kavuştursun canım

saol ecesu dizimi izldim geldim bende reklamlarda tarih pratik kartından konu okudum reklamda bayğ uzun sürüyomuş şimdi gidiyorummm işleme başlıycamm görüşürüzz...
pikoo sakın almayınn hepp çok geliyorr tatlışş...

kızlar ben de noktama işsaretlerınden soru çözuyodum bı ara verdım telefonla konusayım dıe 1saat gecmıskaydirigubbakcemile3

fatosbrn nasıl maska anlatrmsın

ben de pirinç maskesi istiom baby baby olayım gerçi tedavi görüom cildimden amayaş 30 ama ergen gibi sivilce üretiyom maşallah dur demenin zamanı geldi bence:))

fotoscum ben de istiyorum maskedenbayanssulusmile
kızlar size benden de bir kıyak: gece yatarken cildinize bepanten plus krem sürün süper geliyor.sivilce lekelerimi açtı biraz. cildim sanki daha bi bebek gibi oldu. bu sitede okumuştum,sonra uygulamaya başladım.eczanelerde satılıyor fiyatı 4tl. pahalı kremlere servet ödedim ya inanın hepsi para tuzağı.

ecesu bende aklım başka yerdeyken soru çözünce çok yanlışım çıkıyorkaydirigubbakcemile3özellikle sözellerde.

şimdi sürünerek doğan hocanın videosunu izliyorummafoldumbençok uykum geldi ve yorgunum.15 dakikam kaldı bitirip yatıcam.

hepinize iyi geceler fıstıklarımolumunekankayizsmile

pıkocum 4 vıdeonun hepsını mı ızledın yoksa

yok nerdee:roflol:2 tane izledim ama her şeyi not almadım. birazda kısaydı ikiside 30 dakikaydı. napim çok mayıştım ya devamını izleyemiycem.
sen naptın,çalışcak mısın hala, ben yatıcam çok uykum geldimirmirmirmir
uyumayı çok seviyoruummm:mymeka:

pıkocum ben aksam cok oyalandım bıraz daha calsırım aslında omzum cok kotu hıc gecmıcek gıbı sankı tutulmaa gıbı degıl

kızlar ben cıkıyorum pc ses yapıyor dıkkatım dagılıyor bıde acaba kım geldı kızlardan neler yazdılar dıe merak edıyorum yontem ve teknıklerden karma testım var 42 soruluk onu çözcem öptm szı

saol cnm bı ıkımız mı varız ecesu

gülsu fatosbrn yatmazdı uyudunuzmu kızlarrrrr

ben de paragraf testı çözcem 16 soruluk sonra yatarım

bugün türkceden yazım kuralları ve noktalama ısretlerını calsıtım toplam 233 turkce sorusu çözmusum smdı 16da paragraf çözcem

egıtım yontem ve teknıklerden model vee yaklasımlardan 215 soru çözmusum

matematıkten de 55 soru çözmusum yeter de artar dıe düşünuyorm hayret uykum yok emınım paragraf çözerlken uykum gelır

maske yapan yapana hem ders çalışırız hem bakım yaparızz süpersiniz kızlar boynu ağrıyan ecesu ve başakaa çok geçmiş olsun eğilmekten benim de ağrıyor
bende 51 işlem sorusu yaptım daha yapacam ama benim de uykum geldi biraz daha yapıp öyle mi yatsam bilemedimm off bugün hep evdeydimm valla sıkıldımm yaaaaaaaaa

ders çalışıyordum kızlar
yasamayı bitirdim
maskeye geliyim pilav yaparken pirinci ıslatıyoruzya onun suyunu dökmeyip bir kaba boşaltıyoruz
4-5 saat bekletiyoruz bulanık bir su
sonra suyun dibinde bir tortu oluşuyor krem gibi suyunu süzüp onu pamukla cildimize sürüyoruz
15-20 dak bekletip yıkıyoruz
inanılmaz geriliyor cildiniz bembeyaz oluyor yumuşacıkbayanssulusmile
inşallah hepinizde aynı etkiyi yaratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…