- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.841
inşallah yetiştirebilirim
bnce sende iyi bir tempoyla çalışırsan yetişir
benimde çok olmadı çalışmaya başlıyalı
senin planda güzel yetişmezse eksik konuları tekrar ederiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ececık tatlım gunaydın nasısn napıyosun:teselli:
selam arkadaşlar yazmıyorum ama epeydir sizi takip ediyorum.Ben üniversiteden sonra ilk defa sınava gireceğim yaş 29 ama memurluk düşünmüyordum şimdi kafama dank etti senelerce çevremdekiler hep söyledi ben istemiyorum dedim ahhhh ahhh neyse nasip bu seneyeymiş, çalışma azminizi örnek alıyorum işi bıraktım artık evdeyim ders çalışacağım malum okul biteli 5 sene oldu sevdiğim dersten başlıyayım dedim tarihten başladım 10 günden beri konu çalışıyorum atatürk ilkelerine geldim şubat sonuna kadar tarihten bulabildiğim bütün soruları çözeceğim mart sonuna kadar genel kültürü yalayıp yutayım diyorum bu bünye hayatında böyle ders çalışma görmedi :roflol:
hem ben de roaccutanne kullanıyorum hem benim de başım fena ağrıyor bulantı yapıyor annemin günü de var ben napcam ya kekini tatlısını salatasını yapıverdim ama ikramını kendin yap diyesenağlamagünaydın canımm dün gece nete giremedim eşimdeydi bilgisayar bende gidip odada gece 3,e kadar çalıştım,coğrafyadan 100 tane matematiktende 40 tane soru çözüp öyle uyudum,aşırı derecede başım ağrıyor:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?