2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ecesu başak geçmiş olsun canlarım
arasıra benim de ağrıyor çok illet bişey
kasgevşetici falan biraz rahatlatıyor bide sıcak havlu uyguluyorum oda biraz rahatlatıyor
ama ne yapsamda bende bir haftadan önce geçmiyor

arkadslar gercekten hepmız aynı kaderı paylasıyorz agrılarımız bıle aynı ben bıraktım artık yatıcam smdı fatosbrn denıcem hemen tesekkurler öptm hepınızı ıyı gecelr
gülsucum uykun geldyse hadı yat sen de

İnşallah canım tembellik yapıp tempoyu düşürmez yetiştiririz inşallah sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

aaa herkes yatmış bende geri gelmiştim 16 soru daha yaptım şimdii yatıyorumm iyi gecelerr....arkadaşlar

canlarım günaydın ben smdı kahvaltı yapıp baslıcam

omzum boynum cok kotu hala gecmedı sızın gectımı kızşar

hadıı sabahh oldu herkes deerseeeekaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar yazmıyorum ama epeydir sizi takip ediyorum.Ben üniversiteden sonra ilk defa sınava gireceğim yaş 29 ama memurluk düşünmüyordum şimdi kafama dank etti senelerce çevremdekiler hep söyledi ben istemiyorum dedim ahhhh ahhh neyse nasip bu seneyeymiş, çalışma azminizi örnek alıyorum işi bıraktım artık evdeyim ders çalışacağım malum okul biteli 5 sene oldu sevdiğim dersten başlıyayım dedim tarihten başladım 10 günden beri konu çalışıyorum atatürk ilkelerine geldim şubat sonuna kadar tarihten bulabildiğim bütün soruları çözeceğim mart sonuna kadar genel kültürü yalayıp yutayım diyorum bu bünye hayatında böyle ders çalışma görmedi :roflol:

ececık tatlım gunaydın nasısn napıyosun
:teselli:

günaydın canımm dün gece nete giremedim eşimdeydi bilgisayar bende gidip odada gece 3,e kadar çalıştım,coğrafyadan 100 tane matematiktende 40 tane soru çözüp öyle uyudum,aşırı derecede başım ağrıyor:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar

fatoşçum sağol canım. benim ağrım ileri derecede canım. 1 yıldır sürekli ağrıyor.
doktora gidiyorum fizik tedavi diyor bursada olmadığım için kalıyor.
boynumdan iğne yapıldı ama yine fayda etmedi.
kaplıcalara gittim ordada 5 dkdan fazla kalamadım.

kızlar ben bugün duş alıp kuaföre gidicem. cumartesi günümüz var kaşlarımı aldırıcam.

sabah kalkınca türkçeden 30 soru çözdüm

benim de öyle baccuuuuvereliniortak

hem ben de roaccutanne kullanıyorum hem benim de başım fena ağrıyor bulantı yapıyor annemin günü de var ben napcam ya kekini tatlısını salatasını yapıverdim ama ikramını kendin yap diyesenağlama

günaydın kuzuşlar bende sütümü içiyorum yine kendimi burda buldum birazdan işleme çalışacam
bi arkadaş daha katılmış hoşgeldin mavli
dalin,ececik,ecesu napıyosunuz ne çalışıyosunuz
başağım kendini çalışmaya verdi maşallahhh 9dan beri çalışır herhalde...

ben mutlak değer ve basit eşitsizlikler çalışıyorum yani çalışamyorum başım çok ağrıyor

gülsucum daha kahvaltı yapmadım,yapayım başlıycam.dalincimm kaç ay oldu başlayalı baş ağrısından başka ayak bileklerim sırtım omzum kısaca heryerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…