2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merahaba kızlar nasılsınız..maşallah hepniz çalışıyorsunuz..bende çok büyük bi motivasyon düşüklüğü var ya..annem gidiyor diyemi kaç gündür böyleyim..şimdi bavulunu topluyor bende burda ağlıyorm.ahh ne zor yaaa..içine tüküreyim şu gurbetin..
acilen kendimi toplamam lazım..maşallahınız var sizin çok güzel çalışıyorsunuz.
bende ilk 15 gün çok sıkı açlıştım..sonra yavaş yavaş düştü motivasyon..şuan hiç yok..

annem gittikten sonra başlarım diyorum ama hiç sanmıyorum..

ayyy şunlara bak süslü hatunlar sizi..
bide maskeler yapıyorlar..
ben önceden çok yapardım şimdi hiç bakmıyorum kendime..
çok üşeniyorum yaaa...

gülsucum küsermıyım hıc 10da basladım calısmaya erken kaltım ama baslyıncaya kadsr vakıt gectı anlatım bozukluklarını caslıtım sımdı sorularına gecıyorum öptm hepınzı

sabah 7,30 dan 10 a kadar matematikten soru çözdüm alışverişe gidip dönüşte 3 ayrı kaynaktan soru çözmeye devam kesirli sayılara kadar gidicem

merhaba kızlar
bende türkçeye başlayacam şimdi ses bilgisi
oğlum hasta gibi öksürüyor okula göndermeyecem akşamada yemeğe iki kaynım gelecek
artıkın bir iki saat ancak bakabilirim
ha birde bugün platese başlıyacam ebru şallının cdsini kopyaladım birazdan onu yaparım
anaaaaam çıldıracam hiç vaktim yokdelikafadulden
ecesu üzüldüm canım inşallah tedavini bulur biran önce iyileşirsin çok çok geçmiş olsun
ohcanımadeysin üzülme canım yine gelir annen valla gurbetlik zor vesselam(benimki şuaralar gelemiyor bilem)mafoldumben
bırakma kendini bir kaçgün moralini topla sonra yine başlarsın
başakcım çok güzel çalışıyorsun maşallah sana

gunaydın tatlım tesekkur ederım cnm oulu da daha ıyı calısabılmek ıcın bıraktım bosa gtmesınkaydirigubbakcemile3

cnm baya yogunsun bugun kolay gelsın sana ooo platesmı ne guzell

hey maşallah ne güzel çalışıyorsunuz..banada ilham verin yaaaawww...
fatoşum napıyım valal düştük gurbet ellere kaderim benim bu (
bu arada bende spor yapmaya başladım düzene sokacağım inşallah..
leslie sansone ile evde yürü ve incel programını yapıyorum..arada ebru şallı pilates..callanetics egzersizlerine başlamam lazım asıl çok inceltiyormuş
yaz geldi burda çünkü..

kzılar napıyosunz ay ben ara verınce nete ve tele takılı kalıyorum vakıt gecıyor dah 75 taencık soru çözdm turkceden

Ben önlisans olarak giricem kpss ye 2008 dekinde 80 almıştım.Bu sene daha çok çalışıp 90 almam lazım...

fıstıklarım nasılsınızdelikafadulden
başakcım ne güzel çalışıyorsun maşallahhepimizin seni örmek alması gerek:hooray:inşallah boynunun ağrısı geçer.
ecesu sanada çok geçmiş olsun.:1hug:
dalin ve ececik sormayın benimde başım felaket ağrıyor. bugün 12 ye kadar kalkamadım yataktan, burnumda tıkalı. baş ağrısı ders çalıştırmıyor ya:a015:insan konsantre olamıyor konuya.
fotoscum ben de spor yapıyorum. bırakmayalım inşallah. bu arada dün renglim ilk günü olmasına rağmen coşup spor yaptım.temizlik, duş derken şimdide baş ağrısından duramıyorum

hemen yaptıklarımı da anlatayım kızlar:
12 ye kadar mayışıp tarihten dış politikayı bitirdim ve 100 soru çözdüm. çalıştığım kaynak öss kitabı ve konuyu yüzeysel almış. soru çözerken hiç okumadığım şeylerle karşılaştım o yüzden bu konuyu bitridim saymıyorum.
şimdi de doğan hocanın köklü ifadeler videosunu izleyeceğimşakkıdı

dış politikadan size soru:

Yeni Türk devletinin "yurtta sulh cihanda sulh" ilkesini benimsemesi durumunda hangileri gerçekletirilmiştir?
1. Milletler Cemiyetine üye olma
2. Sovyet Birliği ile dostluk anlaşması imzalama
3. II. Dünya Savaşında tarafsız olmaya çalışma.

ben 1 ve 3 dedim cevap hepsi olacakmış. Yeni Türk devleti derken 1923 Cuhhuriyetin ilanını kastetmiyor mu? Rusya ile 1.ınönüden sonra ant. imzaladık diye hatırlıyorum.

diğer sorum:
Yeni Türk Devleti :
1. yabancı okullar
2. dış borçlar
3. Adana Mersin demir yolu
sorunlarından hangilerini Fransa ile yaşamıştır? ( cevap hepsi olacakmış)
benim kitabım Adana Mersin demir yoluyla ilgili bir sorundan bahsetmiyor:uhm:

pıkocumm benım cokk gecmıs olsun tatlım:teselli:

canım benım nedense yeterlı gelmıyor calıstıklarım
canım adana mersın demır yolu da var ben kıtapta görmustum hepsı olcak.dıs polıtıkayı calıstım ama hatrlamıyorum daha dogrusu tarıhten calıstgım herseyı unuttummkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de sıkıldım bayadr mat çözuyorum

slm kızlar dün geceden beri nete giremedim sarjda sorun oldu bilg.açılmadı neyseki hallettik
mavli cnm hoşgeldin
tarihten dağılma dönemini çalıştım
kızlar sabah gazetesi 15 kupona kpss soru bankası veriyor hemde 5000 soru var. aklınızda olsun.sınav yayını nasıldır almaya değer mi?

kızlar ya çalışamıyorum bugünmafoldumbenhiç isteğim yok, başım ağrıyo keyfim yok. bir de yarın konya ya gidiyoruz 2 günlüğüneakannehirne götürsem ne giysem onu düşünüyorum. bavul hazırlamaya bile halim yok ya.
doğan hocayı açmıştım izleyim diye onu da kapadım.şimdi bi kahve içip türkçeye bakayım diyorum,umarım ona çalışabilirim.

başakcım cevap için teşekkür ederim. Yeni Türk dev derken 23.Nisan 1920 den sonrasını kastediyor di mi? yoksa direk TBMM nin açlış tarihini mi kastediyorCADIARZU

bengisucum o yayını hiç bilmiyorum. ben soru bankasını fotokopi çektirdim.5 tl ye geldi. içerisinde çok fazla soru var. data ve akademi nin soru bankaları. bir de cilt yaptırdım. :lepi:

oh be gittiler bazı kadınlar nasıl çatlak oluyor ya sinir oluyorum.
bu eve yeni taşındık eski sitedeki komşular ilk defa geldiler.
daha terliklerini giyip herkese hoş geldin demeden birisi arka odalara dalmış ( babam arka oda da pc başındaydı) allahım ya kahkaha lar patlatarak anlatıyor kadın
babam uzanıyor olabilir üstünü değişiyor ola bilir dimi
ama kapalı kapıyı tıklatırsın yada ev sahibinde evi merak ettim gezelim dersin belki yayıntı fln vardır tövbe ya o kadın resmen car car yırtınıyor konuşurken babamın olduğunu bildiği halde nasıl kahkahalar atıyor anlatamadım sinirden katıdım kaldım

Son düzenleme:
ben dataın 2010 da çıkan tarih kitabın aldım bugn ihtiyacınkini hiç beğenmemiştim bide molekül setn tarihini aldımbu akşam umarımözet çıkarıcamkaydirigubbakcemile3
Tarih başıma bela oldu yaa kitap beğenemiyrum pegemin sadece tarih-anayasa soru bankası var alan varmı

bengisucum o yayını hiç bilmiyorum. ben soru bankasını fotokopi çektirdim.5 tl ye geldi. içerisinde çok fazla soru var. data ve akademi nin soru bankaları. bir de cilt yaptırdım. :lepi:

pikocum dıger sorun hakkında yorum yapcak kadar bısey bılmıyorum tatlımkaydirigubbakcemile3

ohh gez bakalım napcaksın bakayım konyada yerimseniben

kızlar ben de sıkıldım bıraktım sabahtan berı anlatım bozukluklarını calıstım ve 180 turkce sorusu çözdm 60 da mat çözdm

bbıraz uyurum belkı aksm da askımemnu var kaydirigubbakcemile2

ay ben de hıc bavul hazırlamayı sevmem herseyı koyasım gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…