2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsucum nerelerdesın cok merak ettım senıbilmiyorumkismile

gülsahcım gel artık okuldan özledım valla :teselli:dun de gırmedın mısafirlerın vardı demı

başakcım saol gene deolumunekankayizsmileben de tüm gazımı toplayıp doğan hocadan video izlemeye başladım. çok verimsiz bir gün geçirdim telafi etmeye çalışıyorum. dış politika konusu kısaymış çok hoşuma gitti, keşke tüm konular böyle olsakaydirigubbakcemile3türkçeden bende bugün cümlede anlama bakayım diyorum, daha baştayım yasempatiksalakcinniyetişirim inşallah.

berrycim ihtiyacı neden beğenmedin, ben 2008 de kpss ye girdiğimde ihtiyacın yaprak testlerini çözmüştüm, bir de irem yayınlarının.fakat ağırlıklı olarak ihtiyaca bakmıştım. bir de data ve yargının konu anlatımlı kitaplarının içerisindeki testleri çözmüştüm. ihtiyacın çok faydasını gördüm diyebilirim, hatta testlerdeki soruların çok benzeri sınavdada çıkmıştı. bence çözebildiğin kadar farklı kaynaktan soru çöz.

dalincim misafirleride önderdin hadi ders başına bakalımyerimseniben

kızlar sziden bir isteğim olacak..kendime takım arkadaşı arıyorum.motivasyonum çok düşük..zırl zırıl ağladım bugün..
birlikte plan yapıp uygulayabileceğim bir takım arkadaşı arıyorum..hergün kontrol edelim,illaki aynı dersler olmasına gerek yok.
herkes kendine göre plan yapar ama ona göre kontrol ederiz..

hilacim nasılsın? Allah kavuştursun. hadi salma kendinikaydirigubbakcemileüzüntünü kitaplardan çıkar. napıyosun, çalışabildin mi?

tamam ben varım nasıl yapıcaz:sm_confused:

hayır pikom çalışamadım bol bol ağladım canım..
inşallah başlayacağım..bi yemek yiyelimde önce..
sonra başlayacağım..
ama yemek yapasımda yok
eşim dışardan isteyelim dedi..
saolsun aşkım benim :))

çok iyi bir eşin var maşallah üzme kendini olur mu cnm hadi plan yapmakta yardım et bana ben plan yapmayı bilmiyorum kibilmiyorumkismile

tamam ben varım nasıl yapıcaz:sm_confused:

sen hangi derslere çalışıyorsun bilmiyorum ama herkes çalıştığı derslere göre haftalık program yapsın..birbrimize verelim o programları..
atıyorum ben bugün 100 tarih çözeceğim,coğrafyadan ekonomik coğrafyaya çalışacağım bide ingilizce den cd izleyeip not alacağım..ben sana gün sonunda rapor vereyim aynen sende bana
eksik yapan eksiğini ertesi gün fazlasıyla telafi etsin..buda ceza olsun..
uyarmı sana

aslında ben olmak isterdim ama yarın konyaya gidiyorum ve ne kadar motive edici olurum bilemiyorumsırnaşık şeybence

konyadan bana 1.5 kg etli ekmek hurmalı konya şekeri filan al gel de iyice motive olayım kuzum
bu ders çalışmak ne kadar acıktırıyor be
ben de çeneme kuvvet falım çiğniyorum:) su içiyorum:)

pikolatacım tarih gördüm atladım yine;birinci soruda yeni türk devleti derken 1920 tbmm yi kastediyor.o yüzden hepsi olacak evet.
2.soru ise hepsi;çünkü en büyük borç fransaya;güneyi bölgeleri fransızlar işgal ettiği için;bu sorun fransızlarla yaşanmıştır.

evet kızlar ;yorucu bir günün ardından birlikteyiz;okul arkadaslarım geldiler gece 12 de bulaşıkları falan yerleştirdim..yani dün hiç çalışamadım maalesef;bugün midem agrıyor;ne yapıcam bilmiyorum;bir duş alıp uzanıcam..tempo düşüyor hiç içime sinmiyor ama böyle çalışmaya çalışırsam aklıma hiç girmicek bunu biliyorum..
sizin iyi oldugunuzu okudum.(boyun rahatsızlıgı dışında)
bu arada geçmiş yıllarda iyi puan alan arkadaslar benim eksiğimin denemeye girmemek oldugunu söylediler.bide konu çalışma soru üzerinden git diyorlar o yüzden kalan 4 ergimi erteliyorum.son zamanlar ve bilmediklerim için bakmak üzere..şu andan itibaren soru çözmek ve bilmediklerimi not almak üzere yöntemimi değiştiriyorum.
çünkü ilk girişim degil;konu çalışsamda ertesi gün unutuyorum.yanlışlarıma hiç üzülmücem çünkü bilmediklerimi öğrenmiş olcam:)
banyoya giriyorum.biraz düzelirsem yazarım size tekrar
hepinizi çok özledim ama ben:kedi:

gülşahcım geçmiş olsun,sorularım için senin gelmeni bekliyordumkaydirigubbakcemile3 cevabın için teşekkür ederim.gerçektn bol soru çözmek en güzeli. konuya süper çalışıyorum ama soru çözerken gerçekten tamamen öğrendiğimi hissediyorum. insan beynini zorluyor, bağlantı kuruyor daha akılda kalıcı oluyor.

dalincim istediğin etli ekmek, hurma olsunkaydirigubbakcemile3bayılıyorum konyanın etli ekmeğinecokacimcoook

fotoscum nasılsın, neler çalıştın bugün?

ben doğan hocadan kalan 2 videoyu izledim. başım çok ağrıyor dans edip açılmaya çalışcam, sonra yemek yer türkçeye bakarım belki.

kızlar resmen bittim bugün
yemeklerim hazır misafir bekliyorum
gelin görünki oturacak halim kalmadıdelikafadulden
kuzucuğum koltukta uyuya kaldı:asigim:
sabah platesimi yaptım çok az ders çalışabildim
pikolata evet bırakmayalım ben kesin kararlıyım bu sefer hergün yapacam platesimi
ohcanımadeysin maşallah ben bir sporu yapamıyorum hepsini yapabiliyorsan bravo sana
callaneticsi bende istiyorum kesin inceltiyormu bilgin varmı acaba
bide bende varım canım ama yarından itibaren
pikolata gülşah dalin geçmiş olsun kızlar
kendinize iyi bakın
başakcım haklısın işi bırakmışken tam gaz devam et inşallah yarından itibaren bende yoğunlaşacam

fatoşcum vala incelmek istiyorum artık..2 haftadır ara ara leslie sansone yaptım..haftada 3 gün pilates yaptım ama daha yeni başladığım ve düzene sokmadığım için herhalde hiç incelmedim..callanetics yapanlar çok memnun..ama çok zorluyor başlarda diyorlar.
bakalım.

pikocum güle güle git gel..
gülşah geçmiş olsun canım..
bu arada gerçekten soru çözmek çooook önemli..istediğimzi kadar konu çalışalım sorusuz olmadan olmuyor..ben çok sordua yanlışlarımı öğrendim..

oh canıma deysin br gruba bağlımısın diyet topiğinde.ihtiyaç özetin özeti anlatmış ben kendim özet çıkarmalıyım.ihtiyaç akademiye gidiyorum hoca iyi sorulr iyi.anlatımda konular arası bağlantı yok.data ve molekulden aşk-ı memnudan sonra 2 bölüm çalışıcam bakalım özet çıkarıcam soruları çözücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…