- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #4.881
kızlar sziden bir isteğim olacak..kendime takım arkadaşı arıyorum.motivasyonum çok düşük..zırl zırıl ağladım bugün..
birlikte plan yapıp uygulayabileceğim bir takım arkadaşı arıyorum..hergün kontrol edelim,illaki aynı dersler olmasına gerek yok.
herkes kendine göre plan yapar ama ona göre kontrol ederiz..
çok iyi bir eşin var maşallah üzme kendini olur mu cnm hadi plan yapmakta yardım et bana ben plan yapmayı bilmiyorum kibilmiyorumkismilehayır pikom çalışamadım bol bol ağladım canım..
inşallah başlayacağım..bi yemek yiyelimde önce..
sonra başlayacağım..
ama yemek yapasımda yok
eşim dışardan isteyelim dedi..
saolsun aşkım benim :))
tamam ben varım nasıl yapıcaz:sm_confused:
aslında ben olmak isterdim ama yarın konyaya gidiyorum ve ne kadar motive edici olurum bilemiyorumsırnaşık şeybencekızlar sziden bir isteğim olacak..kendime takım arkadaşı arıyorum.motivasyonum çok düşük..zırl zırıl ağladım bugün..
birlikte plan yapıp uygulayabileceğim bir takım arkadaşı arıyorum..hergün kontrol edelim,illaki aynı dersler olmasına gerek yok.
herkes kendine göre plan yapar ama ona göre kontrol ederiz..
dış politikadan size soru:
Yeni Türk devletinin "yurtta sulh cihanda sulh" ilkesini benimsemesi durumunda hangileri gerçekletirilmiştir?
1. Milletler Cemiyetine üye olma
2. Sovyet Birliği ile dostluk anlaşması imzalama
3. II. Dünya Savaşında tarafsız olmaya çalışma.
ben 1 ve 3 dedim cevap hepsi olacakmış. Yeni Türk devleti derken 1923 Cuhhuriyetin ilanını kastetmiyor mu? Rusya ile 1.İnönüden sonra ant. imzaladık diye hatırlıyorum.
diğer sorum:
Yeni Türk Devleti :
1. yabancı okullar
2. dış borçlar
3. Adana Mersin demir yolu
sorunlarından hangilerini Fransa ile yaşamıştır? ( cevap hepsi olacakmış)
benim kitabım Adana Mersin demir yoluyla ilgili bir sorundan bahsetmiyor:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?