2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ya arkadaşlar kpss tarih çalışmak çok sıkıcı kitaplar oku oku bitmiyo
tarihten iyi bir ders notunuz var mı?
lütfen yardımcı olur musunuz?

yok canım değilim ben kendim verdim kilolarımı..
şimdi sıkılaşmak istiyorum
aslında kilom norml ama birazdaha ince ve zayıf olmak istiyorum..

kızlar merhabalar ben 5 te yattmıstım 6 bucuga dogru uyandım ama sonra telefonla konusurken vakıt gecıvermıs bırazdaha annemlerın yanında oturdum dogrudürüst görmuyorum onları ve saat 5den berı bısey calısmıyorum gttı 3 saat.

gülsahcım bana hıcbısey yazmamıssınmafoldumben
ayy saat de 8e geldı dizim baslıcak mat çözerım izlerken

gülsucum gelmedın galıba daha
pıkocum ıyı yolculukkar ssana

merhaba arkadaşlar oku oku bitmedi herkes harika çalışmış bende yeni geldim eve sabah sadece 26 işlem sorusu yaptım hemen başlıyorum işlemi bitircem bugün planımdan 1gün erken bitecek inşallah
gülşah başakımm pikooo ecelerrr fatoş nerdesinizz yafuu ben geldim herkes gitmişş sizii aşkıı memnucularrr...

ben geldimmmmmmhihoyyytduş aldım yemek yedim matematikten 100 tane soru çözdüm şimdide işlem ve kümelere çalışıyorum,annem sayesinde bende aşkı memnuya takıldım kaldımkaydirigubbakcemile3pikocumm ii yolculuklarr tatlışŞenizgülsucum bende sana yetişeyim matematiktenhilalcim sıkma canını yemeğini ye güzelce sonra ders başınakaydirigubbakcemileherkese kolay gelsin çalışkan fıstıklarrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ayy gözüm tv ye takılıyo yaaa nasıl çalışcaksam-tatlicadiarzu-

gülsucum evet askı memnu ızledım ay cok heyecanlıdı tanı ızlerken 3testım vardı mat on bıtrdım 52 soru kaydirigubbakcemile2

sen naptın fıstık

merhaba arkadaşlar
bugün hiç ders çalışamadım. sanırım gecede çalışamayacağım.

Son düzenleme:
Selam kızlar şimdi ben de 65 soru çözdüm öğrenme psikolojisinden birazda konu çalıştım daha çalışacam diziye ayırdıgım vakti telafi etmem lazım öpüldünüss

kızlar ben de mat sorularıma baktım sımdı de turkceden dilbilgisine calıscam turkcede son konum

sz neler yapıyorsunuz fıstıklar

ececim sıkma canını doğudan sonra denizlinin köyleri bile cennet gibi gelir hayırlısı olsun:teselli:,başağım naptın,neler çalışıyosun,gülsum nerdesin yine işlemmi çalışıyosun.ben işlem ve modüler aritmatiği bitirdim 115 tanede soru çözdümmzemuszemuskümelere bakamadım belki bakarım

geldimm tatlışlar eşimin işi vardı bilg da yeni kalktı işlemi bitirdim bebişim 70 soru yaptım yarın modülere başlıycam inşallah vatandaşlığa başladım iki sayfa okudum fenalık geldii coğrafyaya başladım 2. konuya onu çalışıyodum hemen sizlere bakıveriyim dedim
ecesu inşallah istediğin olur kuzucumm eşin seni dinler
ececikk çalışkan ece vatandaşlığada başladın mı
başağım sen ne yaptınn bebişkomm annem gösterdim bak beni merak etmişş başağım dedim
annemde ne güzel birbiinizi motive ediyosunuz dediiii kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…