2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende modüler ve işlemden 30 soru daha çözdüm ayy çok eğlenceliymişşhihoyyytyok gülsum başlamadım daha tatlım vatandaşlığa hiçte niyetim yok gibi-tatlicadiarzu-onada başlarsam kafam çorba olur en son bakıcam ona

kızlar ya konuyu açan pimpirikli arkadaşımız 1 şubatta girmiş en son siteye ama kendi topiğine hiç uğramamış neden acaba nerdekii çok merak ettim

kimsecikler yok bu gece bende çıkıyorum odaya gidip bişeyler çalışayım uyumadan önce ii geceler fıstıklarhihoyyyt

tabıkı merak ederım canım arkadasımı:1hug:
canım ben de turkceden dilbılgısını bıtrdm smdı sorularını da çözdm
yuppyyyy tükce konuları bıtttı ihtıyactan konu calısaark konuları ve soruları bıtrdım bı sonda deneme var

ayy bugun türkceden toplam 336 soru çözmusumkaydirigubbakcemile2

matematıkten de denklem ve basıtesıtsılk sorularımı bıtrdm dızı ızlerken ondan da 112 soru çözmusum ama daha kartezyen kıtabımda bırsuru denklem ve b.esıtszlk sorum varakannehir

bugun herkes erkencı benım uykum yok uyuyamıyorum ben de yontemden 2test çözdm ama yatıcam artık ıyıgecelr kızlarr

ececik başak maşallah çoşmuşsunzu yine..
bende hiç ders çalışacak hava yok ama kendime verdiğim sözü tutmam lazım..zaman tükenipte kpss ye girdiğimde tüh keşke çalışsaydım vakitlerimi değerlendirmedim demek istemiyorum..
o yüzden hemen başlıyorum bende..
sabah 6 da uyandım..kız uyandırdı.şimdi uyudu daha..hemen vakit kaybetmeden başlıyorum..
dalincim sana programımı atıyorum hemen...

herkese günaydııııııınn bu arada..
hava burda acaip güzelde içime sevinç doldu birden :)))

günaydın kızlar

bizim iznimiz onaylanmış eşim uçak biletimizi bile almış
15 gün olmayacağım nete arada girmeye çalışırım
hiç ders çalışamam yaaaa ona da üzülüyorum

canım üzülme yaa dönünce asılırsın..bişey soracağım.eşin nereli..ve denizlinin hangi ilçesini istiyor tayin olarak..

fıstıklar günaydın opuyorumnanaktankalktım hemen sıze gunaydın dıleyeyım dedım sankı bırazcık gec kalktım bugun dun 3bucukta yattım

smdı kahvaltı yapıp ölçme degrlendırmeye baslıcam kızlar aklinialirimsmile

hadı uyanınn sabah olduuukaydirigubbakcemile

eccesu nezman gıdıyosun

başakcım günaydın kolay gelsin..
ececim hayırlı yolculuklar sanada..

bende coğrafyadan 60 soru çzödüm leslie sansone ile evde yürüyüş yaptım.
şimdi coğrafyayı 100 etamamlayayım..kız uyanınca yemek yaparım
sonra dikiş dikerim..biraz kafam dağılsın kendime ciciler dikeyim..dün bir sürü beğendiğim modellerden kalıp çıkardım..kızım uyanıkken onları dikeyim abri..nasılsa çalıştırmıyor.

başak23 dalin09 bengisu hoşbulduk arkadaşlar ben yargının konu anlatımlı kitabını çalışıyorum bir plan yaptım tarihlerine göre hangi konuyu çalışacağımı yazdım konuyu bitirdikçe bi çentik atıyorum bu bile beni motive ediyor ohcanımadeğsin arkadaşım biraz önce bir makale okudum hırsmı motivasyonmu diye soruyordu cevap motivasyon olmalı ama motivasyonun özelliği bir artıp bir azalmasıdır oyüzdende kendinizi üzmeyin diyordu yazar önemli olan amaç olmalı onu kendinize devamlı hatırlatmalısınız...başarılar...

haklısın canım...aslında öss öğrencilerine de her zaman söylediğimiz bişey ama insan kendi başına gelmeden anlamıyor..o psikolojiden çıkalı yıllar olmuştu..hep motivasyonum yüksek olsun herzaman çok büyük istek ve hırsla çalışalım istiyoruz ama 1000 kişide 1 kişi öyle yapabiliyordur..bu sene hayırlısıyla bir iş sahibi olmama lazım yaaaaaa...Allahım ayrdımcımız ol..

günaydın kızlarr bende gece 3 te yattım türkçeden 50 soru çözüp uyudum,hilalcim bugün ii olmana sevindim tatlım kahvaltı yapayımda başlıycam bişeylerehihoyyyt

günaydın ececim evet bugün biraz daha iyiyim çok şükür..
kızlar çok alakasız ama bişey soracağım..
şu sayfanın üstünde reklamı olan acai berry kapsülü varya ondan almayı düşünüyorum..bu kiloları vermek için çok uğraştım..1 gr bile almak istemiyorum artık ama 1-2 aydır iştahım acaip açıldı inanın zor tutuyorum kendimi..salsam dünyaları yiyeceğim..
iştahımı kessin diye alayım diyorum..uzun zamnadır araştırıyorum en güveniliri bu..ve kullanıcıların %99 u memnun diyebilirim..diğerlerinde illa çıkıyor bir kaçtane boşa para verdim,hatta kilo aldım diyenler..
üstelik bu uyku porbleminide ortadan kaldırıyormuş ve acaip zindelik veriyormuş..bu aralar en ihtiyacım olan şeyy..
haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum napaıyım sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…