2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet ece..annem biliyor da dikişi..bende ona baka baka öğrendim bişeyler..bu yılda dikmeyi çok istiyordum sıkılıyorum diye.
babam dikişmakinası almış bana..
beğendiğim modellerin kalıplarını çıkarıp dikiyorum..
yaz geliyor,hatta burda geldi..bir sürü yeni şey dikmek istiyorum özellikle elbise.

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım, dün cümlede anlamdan konu çalıştım 50 soru çözdüm tarihtende 100 soru çözdüm.şimdi hazırlanıyorum, konyaya gidiyorum, yanımda tarih ve anayasa kitabımı götürücem. orda çalışamasam bile yolda giderken bakayım en azından.
hadi çalışmaya devam, gevşek yok ona
hepinizi çoook seviyorumgöreopuyorumnanaktansizi özliycem:kedi:

pıkocum ıyı yolculuklar Şenizdıkkat et kendıne

kızlar ben hala ölçmenın ılk konusundayım bı kkıtaptan konuyu calsılstım bıde baska kıtaptan calısıp sorularını çözerım belkı de vıdeo ızlerım ıyı otursun dıe

nıe kımse yokklmaz:

gülsucum uyanmadın mı daha yoksa pastamı yapıyorsun yok yokk eşin yemege geldı demııı

merhaba kızlar,
bu seneki ortaöğretim sınavına girmek istiyorum ve kitap alıp çalışmayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz.
kitap tavsiye topiğine baktım ama herkes başka bir şey söylemiş o yüzden karar veremedim.

yolculuk yapacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum
herkese hayırlı cumalar hem sizi kocaman seviyorum

merhaba arkadaşlar
ecesu pikolata iyi yolculuklar kızlar
ecesu arasıra gir bari bizi meraklandırma
canımadeysin canım ne marifetler varmış sende maşallah
kapsül hakkında hiç bilgim yok
dalin sanada hayırlı cumalar canım
mavli hoşgeldin
platesimi yaptım şimdi türkçe ses bilgisi çalışıyorumhihoyyythihoyyyt

ooo fatoşum pilatesmi yaptın..
bende leslie ve callanetics yaptım.
callanetics i ilk defa yapıyorum çok zorladı bütün kaslarımı yaaa..tutuldum nerdeyse..
offff işte yine o iştah krizlerimden birini yaşıyorum..çok fenayım..
evde abur cubur olsa bitmişti şimdiye kadar..
almıyorum yiyorum diye..
şimdi yapmayada üşenirim ayrıca 2 saate yakın spor yaptım boşa gitmesin dimi

slm kızlar
ben tarih ve eğitim çalışmaya deva mediyorum yöntem tekniklerde bitti not çıkardım program geliştirmedeyim birqaz tersten gittim eğitimde ama tümü bitince soru çözücem hızlanmam lazım ölçme ve rehberlik kalıyo bundan sonra
tarihtede daha yeni ağır konulara başlııcam inş

canımm callatenicside şimdi duydum nerden yapıyosun nasıl bi spor merak ettim benimde yapmam lazım göbek çıktı yinee offfffffffffffff

canımadeysin sorna ben spordan sonra bir acıkıyorum bir acıkyorum anlatamam
sonrada oturup yiyorum cokacimcoook
spor ne işe yarar bilmem artıkkaydirigubbakcemile3
evet en iyisi abur cubur almamak mesela biraz önce bir ton aburcucur yedimklava:
leslie yi hiç bilmiyorum callanetickside birazdan indireyim bari
yarın bende yapayım bakalım nasılmış
yalnız ben kilo vermek istemiyorum koca göbeğimi bide yanlarım ı vermek istiyorum bölgesel yani
böle çok daha zor oluyor vermek mafoldumben
buarada ses bilgisini bitirdim sorularını çözecem

hoşgeldin branşdaşım.:))
Callanetics Egzersizleri - Sayfa 78 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bende burdan öğrendim..çirkin tipsiz bi kadın callan denilen kişi..vücudun çalışmayan yerlerindeki kasları bile çalıştırıyormuş bu egzersizle..gerçekten zorluyor..yapanların önceki ve sonraki hallerinin resmi var nette çok değişmişler.

benimde kız şimdi yattı hemen geçiyorumdersin başına.

bana bak yalnız çirkin tipsiz bir kadın...
valla ilk gördüğümde bunun gibi olacaksam hiç yapmam dedim.
orantısız bir vücut var

2 gündür pc canımı sıktı dün hallettik sanmıştık olmamış ondan bütün gün giremedim inş. bu kez olmuştur sorun çıkmaz özledim sizleriii acaip bağlılık yaptınız bende ilk düşündüğüm sizlersiniz :))))
pikolata cnm sınav yayınını senin gibi bende hiç bilmiyorum kararsız kaldım kızlarrr bilen yokmu SINAV YAYINI NASIILLL sabah gazetesi veriyorr almaya değermi FıKıRLERıNıZı BEKLıYORUM.

bana bak yalnız çirkin tipsiz bir kadın...
valla ilk gördüğümde bunun gibi olacaksam hiç yapmam dedim.
orantısız bir vücut var

delikafadulden bende başka bi sitede bi link buldum indiriyorum bi bakıyım belki pzt başlarım akşamları yapsam ne güzel olur
haftasonu başlamak isterdim ama iki günde gün var bende hele yarın için ne tatlı yapsam diye düşünüyorum pidenin yanında revani olsun demiştim ablam günü için halleyli kremşantili çikolata soslu bi tatlı yapmış çok güzel send yap dedi eşimi aradım sipariş için o ne be pide hazır salata turşu hazır bi tatlı yapcam o da 3 dklık bişeymi olcak çocuk oyuncağı gibi bunuda çamurdan yaptım az önce dersin deyince vazgeçtim gerçekten çok basit kaçacaktı yawww sempatiksalakcinni

merhaba arkdaşlar işleri hallettim banyomu yaptım yorulmuşum yafuu saat da kaç olmuş biraz uyuyup öyle mi başlasam ki
ecesu,pikoo iyi yolculuklar sizleree...
başağım ders çalışıyosun belli kuzumm hırss yapmaaa zemuszemus maşallahhh

merhaba arkadaslar;okuldan geldim,çıkışta biraz yürüyüş yaptık eşimle..yemek hazırlıcaz birazdan;
dün midem çok kötüydü hiç çalışamadım.soran arkadaslara teşekkürler..
başakçımm sen nasılsın canım???seni unutur muyum hiç;midem kötüydü yazıverdim hızlı hızlı..
bugün okulda cogr.çözdüm bol bol birde soru bankasındaki tarihi bitirdim.bugün anayasayı bitirip tüm soruları;yarın arkadasıma teslim etmek istiyorum kitabını
yarın çalışma günü..hava güzel ama kapılmıcam bu duruma..
pikolata iyi yolculklar canım
bi arkadas kaynak sormuş sanırım;yargı,ihtiyaç iyi yayınlardır diyebilirim
eee ben yokken baya yazışıyorsunuz;şimdi de gelin ama lütfen:1rolleyes:

gülahcım bnm ölçmeden genel tekrarım var beş te
uzaktan eğitim
iyi olmana sevindim tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…