2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülşahcım hosgelldınn opuyorumnanaktanmıden bırazdha iyi demı tatlım
bak bugun cuma tatile gırdın koca 2gun tatilinn var
ben de ıyıyım sekerım turkce ve yontemı bıtrdım bugun ölçmeye basldım ölçmenın temel kavramlarını calısıp 203 soru çözdm temel kavramlardan
bıraz ara verdım ılk konuyla ılgılı gerı kalan sorularımı çözcem

kızlar hepinize teşekkürler
valiz hazırlamadım daha valiz hazırlıcam
bir daha giremem işlerim var
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

slm kıslar aranıza bende katılmak istiyorum kabul edersiniz? opuyorumnanaktan
bende temmuz da sınava girecek olanlardanım.hepimiz için hayırlısı inş. :Saruboceq:

bi de bir şey sormak isyitorum.ben dersaneye gitmiyorum da
yapamadığımız soruları burada paylaşıp, çözebilme imkanımız var mı acaba
:kedi:

kaydirigubbakcemile5 olmaz olur muolumunekankayizsmile

hoşgeldin tektane;çözüyoruz tabiki sorularımızı..
başakçım nete giremiyorum yaa kaç saattir;iki sohbet etseydik senle
kızlar nerelerdesiniz bakayım??gelin çabuk ama;
bende vatandaşlıktan 150 soru çözdüm.7 test daha kaldı..biraz mola vereyim kalanları da çözcem

daliiiiin neler yaptın bakalım.
ben 100 coğrafya çözdüm
50 tarih çözdüm
bide cd izledim
şimdi matematik çözeyim kız uyuduktan sonra tarihi 100 etamamlayacağım.

hehe ben de ölçme çözüyorum daha doğrusu genel tekrarın faydalarını görmeye çalışıyorum ama beynim allak bullak olmuş
kızlar benim içimden roman okumak geliyor napcam ya şu içimdeki ayartıcılara kışşt demem lazım

ben de 100 türkçe çözdüm yapamadığım ölçmeler vardı onları uğraşıyorum beynim alırsa mat çözcem oh canıma deysin
olmadı yarın mat çalışacam
yarın tarih mat ve program geliştirme çalışacam

gulsahcım bı ıkımız varız napıyosun bakalım bend e mat çözcem sonra ölçme sorularını çözcem ılk konuyu temel kavramları calsıtım onunla ılgılı butuk kıtaplardakı soruları çözuyorum

evet ya dizi falan mı var bugün;ikimiz kaldık:)
ben pinekliyorum öyle işte son yedi testi çözücem ha gayret diyorum kendime ama üzerimde battaniye kolumda yastık hafifçe kaykılıyorum oldugum yerde:a015:
ölçmeyi başarıyla halledeceğine inanıyorum canımzemuszemus

kaydirigubbakcemile3 sevımlı seyy senıı canım benım resmen uykuya davetıye cıkarmısın

tesekkur ederım skeerım benım

tarihten 70 soru çözdüm tam matematik çözecektim ki arkadaşlar aradı akşama bize geleceklerini söyleyince bıraktım kek çay fln evi toparlama şimdi hepbirlikte oturuyoruz.artık bugün bitti benim için

kızlar mehaba ben 2saatr oyalanıyorum yarın sabah dersanem varya ohe sürdum saclarımı düzlestrdm bıraz kendıme geleyım ınsan ıcıne cıkcam dedm gunlerdr evdeyım

smdı bıraz ölçmeye bakcam

sz napıyosunz fıstıklar

öğledewn sonra coğrafya çalışdım türkiyenin nüfus dağılımlarını falan bitirdim onlarla ilgili test çözdüm birazda türiyede tarım ile ilgili konulara bakıp aksam yemeği molası verdim yemekden sonrada biraz matematik çalısayım dedim hep sözel olmasın diye 50 kadarda matematik çözdüm bugünlük yetti bana arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…