2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kimsecikler yok
akşam kayınvalidemlere gittik
yeni geldim eve
ses bilgisi sorularımı çözecem
bengisu sınav yayınları inş iyidir benim kuponum dün bitti bir iki güne alırım kitabı
tektane hoşgeldin
canımadeysin calleneticsi gündüz tam indirdim kaç saat uğraştım yalnışlıkla bil. kapattım silindi
resmen deli oldum artıkın sabah indiririm

burdayım fatoşcumopuyorumnanaktanbende bugün kümeleri bitirdim 70 tane soru çözdüm,türkçeden 50 tane,birde coğrafyadan konu çalıştım çok yorgunum uykum geldi ama dayanabilirsem biraz daha soru çözmek istiyorummirmirmirmiryerimseniben

9 a doğru başlayabildim bugün 52 tane modüler aritmetik sorusu yaptımm hepsii buu arkadaşlarr
sen ne yapıyosun fatoşş ne çalışıyosun ececik yine 1 dakka boş durmamışın süpersin...
başağım nerde yattı galiba...

ececik iyi geceler canım süpersin
gülsu bende bugün çok bakamadım
tembel tembel dolaşıyorum nette
birazdan yatarım bari uykumu alayımda yarın erken kalkayım

günaydın kızlar..
en erkenci benmiyim şimdi..8 de kalktım..biraz oyalandım atıştırdım falan..
şimdi leslie yapayım diyorum bakayım kızım bacağıma yapışmazsa..
bugün kaynım gelecekti ama telefon falan etmedi.herhalde yarına kaldı..
birkaç günlüğüne türkiyeye geldi kızı görmek istiyor.
hadi ben kaçayım bakalım inşallah yapabilirim.

kızlar günaydın..

kaç günlerdir giremiyorum mide bulantılarımdan..şimdi biras hafifledi gibi..
kızlar benim sorunum şu;çalışıyoruma ma unutuyorummmmmmmmmmklava:klava:
aklımda kalmıyor çoğu şey..ben gii olan varmıdır ki? yoksa herkes okuduğunu hatırdında tutabiliyormu?
senağlama

günaydın kızlar
oğlumla kahvaltımızı yaptık biraz evi toplayıp bide sporumu yapıp başlayacam
yova olmaz olurmu bendede oluyor
özellikle tarih çok güzel anlıyorum geriye dönünce çoğunu unutmuşum çook tekrar yapmamız lazım
canımadeysin yap sporunu ihmal etme insan daha dinç oluyor

günaydınnnnnn kıslarrrrrr hihoyyyt

ya tarih konusunda bende öyleyim malesef :kedi:
şunu anlat denilse bi şüphe duyuyorum acaba doğru muydu diye :uhm:
ama sorular önüme gelince şıklardan falan hatırlıyorum çok şükür

bende gideyim de biraz çalışmaya çalışayım bari
hadi bakalım hepimize kolay geleee haaaanımmm olumunekankayizsmile hihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bugün tarih konularını bitiricem inşallah!... bana acil soru bankası lazım bugün çarşıya çıkıp bi bakayım neler var....aslında ihtiyaç almak istiyodum ama netten sipariş vermek istemiyorum oyüzdende ne bulabilirsem artık....bende yargının soru bankası var ama sağolsun kardeşim hepsini işaretlemiş artık yeni alacağım...

fatoscum sağol canım içime su serptin valla..

peki çalışma tarzınız ne kızlar? konuları bitirip soru çözmekmi? yoksa konu+ sorularmı?

ay ben bunaldım galiba kafayı yemiş durumdayımm...

kızlar merhaba;nasılsınız??
sabah uyanabileceğim en erken saatte uyandım ve eşimin baskılarıyla ilk denememi gerçekleitirdim.tabi ilk oturumu sadece..size yazıktan sonra ikinci oturumu gerçekleştircem.
yediiklim denemelerinden ilkine basladım;netlerimi paylaşmak istiyorum..daha iyi olabilirdi aslında ama şöyle
türkçe 4 yanlış
matematik(bu derste yateneksiz oldugumu belirteyim)11 doğru 2 yanlış kalanlar boş)
tarih 4 yanlış
cografya 2 yanlış
anayasa ve güncel bilgiler 2 yanlış

evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum..matematikte parmak hesabıyla yapabildim anca..daha iyi olur inşallah..gerçek sınvda kolay sorular gelirse bu şekilde olur netlerim..
türkçeyi ne kadar hafife aldıgımı birkez daha anladım ki ben öss de 45 te 45 yapmıştım.ona güveniyordum.basagım çok haklı her akşam soru çözmeye baslıcam en az 10 tane
tarihte bilgi sorularını kaçırdım..cografyada heyelan ve ovalarla ilgili soru kjaçırdım
anayasada olaganüstü hal ilan etmeye yetkili kurumu tbmm yaptım ama cumhurbaskanlığı baskanlıgında bakanlar kurulu olcakmış..ikisiinin arasında kalmıştım..lahey adalet divanı nerdedir diger soru;cevap hollanda olcak ben danimarka yapmıştım.g8 ülkelerini sormuş;birde ab üyelerini onlar dogru..
denemelerde çıkan güncelleri sizinle paylaşmaya çalışçam;birde eğitimde yeni bir kavramla karşılasırsam yazıcam..
en azından güncel konularda birbirimizi haberdar ederiz..kitaplara malesef öteki sene giriyor kavramlar ve hepimiz ters köşe oluyoruz..
biraz uzadı kusura bakmayın arkadaslar..kpss matikten notumu hesaplıcam az sonra..
umarım burda olursunuz..öpüyorummm

bu arada tarihte problem yaşayanlar konu çalıştıktan sonra sorudan gidin bence;ve farklı kaynaklardan sorular çözün..çünkü tarihi ben bile unutabiliyorum.umutsuzluga kapılmayın..sorunuz olursa elimden geleni yaparım

sinirden çatlıycam dün hava güzel diye halımı yıkamıştım küçük olduğundan balkona sıpğdı astım baktım tertemiz olmuş,bugün sereyim diye bi yazdım halıyı resmen heryeri çamur olmuş :gitme:mafoldumbenbeyaz yerler bildiğimiz kahverengi sil baştan koslayla heryerini sildim parmaklarımın derileri soyuldu ne anlamı kaldı yıkadığımın keşke yıkamaya versydimklava:şimdide onun kurumasını bekliyorumm öffffffff,neyse bari bişeyler çalışayım beklerken

çok yorucu olmuştur kolay gelsin.ben TARıHTEN NEFRET EDıYORUM OKUYUNCA UYKUM GELıYOR HıÇ BıRŞEY KAFAMA GıRMıYOR,,,,,:çok üzgünüm:klava:
ıki ileri bir geri datanın kitabını aldım yine olmuyor konsatre olamıyorum özette bir işe yaramıyor ne yapıcam ben

slm kızlarrr şimdi matematik çözücem hep tarih çalışıyorum fenalık geldii ama istedğim gbi olmuyor bitrlüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…