- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.021
olsun canım telafi edersin..arada kaçamak iyi oluyor..canlarım günaydın ben bugun dersaneye gtmedım cok zor geldı ve erken de kalkmadım 11 e kadar uyudum kalktım bı dusa grdm smdı kahvaltı yapcam sonra ölçmeye devam etcem
maşallah sana..en çok çözen sensin galiba..bende çok az soru çözüyorum ya..günde 500 yapmamız lazım bizim aslında..günaydın kızlar dün gece girmedim nete ama sabah 4 e kadar çalıştım.matematikten 150 soru çözdüm,coğrafyadan yeni konuya başladım 30 soru çözdüm.geometriden de çokgenleri bitirdim bir kitaptan 30 soru çözdüm.bugünde diğer kitaplardan bakıcam çokgenlere
merhaba kızlar;herkes burda ne güzel;bende erken kalktım erken dediğim 9 tabi;dünkü denemeden sonra türkçeye önem vermem gerekli dedim ve sabahtan beri test çözüyorum..karışık çözdüm aynı konulardan sıkılıyorum.160 soru etmiş;paragraflardan çoookkk sıkılıyorummmm..
basakçım neden girmedin canım;iyisin demi?beyin yorgunlugu işte;dinlen canım..
ececik;ohcanımadeysin siz nasılsınız?
geldimmm arkadaşlar tarihten konu dinleyecem şimdi
ececik nasıl dayandın tatlım 4 e kadarr iyi maşallah
başağım dershaneye gitmek zoruna mı gitmeye başladı kuzucum
gülşah sen nasılsın
fatoş nereye gitti yafuu hiç göremiyorum onuu...
nasıl gidiyor başakçım;bende birazdan çalışmaya devam edicem;bir derse takılmıcam çok sıkılıyorum.mesela tek program geliştirme çözsem aynı konular olunca bunalıveriyorum..
tüm soru bankalarımı önüme aldım;konuların yanına günleri yazdım;her gün soru çözücem..yaprak testleri okula götürüp orda çözcem..böyle işte
ölçme mi çalışıyorsun???
geldimmm arkadaşlar tarihten konu dinleyecem şimdi
ececik nasıl dayandın tatlım 4 e kadarr iyi maşallah
başağım dershaneye gitmek zoruna mı gitmeye başladı kuzucum
gülşah sen nasılsın
fatoş nereye gitti yafuu hiç göremiyorum onuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?