2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ececik sagol canım;gerçekten çok rüzgar var ama hava sıcak Allahtan..rüzgar ürpertti benide..
kızlar haftasonu elimden geleni yapmaya çalışıyorum..bazen diyorum ki ne zaman bitecek bu durum..bende normal insanlar gibi yaşamak istiyorum..hava güzelse gezmek;komşularım,arkadaslarımla içim rahat vakit geçirmek..inşallah bu sene son olur..
bir yandan da diyorum ki kpss biterse büyük boşluk olcak:)öyle alışmışım ki bu tempoya..
bazen arkadaslar niye görünmüyosunuz;kendinizi kapattınız iyice diyorlar ama bildikleri halde böyle demelerine üzülüyorum..sanki ben kendimi insanlardan soyutlamaya bayılıyorum..onlar kadrolu;meslekleri ellerinde..bi sıkıntıları olmayınca ortam yapıyorlar habire..benimse biri gelecek;biyere gidicem diye aklım çıkıyor.
hepimize Allah kolaylık versin;bu çabalarımız bu yılda sonuçsuz kalmasın inşalah..akşam dualarımda kkdaki kpssye hazırlananlara yardım et Allahım diyorum..sizde dua edin olur mu??

gülşahcım çok haklısın valla inşllh hepimiz için son olur dediğin gibi insan bi taraftanda alışıyor hatta ben yazın sınav sonrası bazen oturur çalışırım alışkanlık:roflol:allah razı olsun senden dualarımızda kabul olsun inşllh:Saruboceqpuyorumnanaktan

gülsahcım cnm benım bende hepımız ıcın dua edıcem
kızlar ben bıraz ölçmeden soru çözdm ıhtıyactan mutlak degerı calsıtımsmdı sorularını yapıyorum. ööfffff dogan hocada mutlak deger yok

gülsucummmmmmmm dersmı calsıyorsunn

sagol başakçımmm;kızlar herkes çalışıyor sanırım;bende öğretim ilkelerinden 145 soru çözdüm..moladayım yinebayanssulusmile

slm kızlar napıyosunuz bakalım ben biraz geometriden soru çözdüm şimdide türrkçeden çözüyorum başakcım nasılsın şeker

kızlar ben bugun hıc verımlı calısamadım hem basımda cok agrıyo zaten 1de basladım calsımaya bıraz ölçmeden soru çözdm mutlak degere calsıtım 64 soru çözdm.biraz gıcık mutlak deger eskıden berı sevmezdm

ekol hocadan vıdeo ızledım deftere yazdm onları uyuz gıbı 45 dakıkalık vıdeoyu kac saatte izledım

sz naptınız fıstıklar gülsucum gülsahcım.gulsucum sen de bugun pek verımlı calsıamadın galıba.ececık ıyıyım cnm sen napıyosun

kızlar ben bugün başımı yastıktan kaldıramadım astımım çok kötü yaptı annem de yok memlekete gitti.
gitti koskoca gün

tatlım benım gecmıs olsun canm benım sen ıyı ol da calısrsın önce saglık benım de berbat basım agrıyor zaten hepımıze aynı anda bıseylr oluyorr

geçmiş olsun kılar bende dün kötüydüm sözde ders çalışacaktım 9 da uyudum.bugün hep tarih okudum bu tarih beni bitirecek poff.Tekrar tekrar okuyorum konsantre olamıyorum sanırım neyse yılmadan devam 50 soruda çözdüm 1.dünya savaşı trablusgarp ve balkan savaşlarından.kurtuluşa geçmeyi umuyorum bu gece

geçmiş olsun kızlar,iyiyim başağım bende türkçeden 120 soru çözdüm arada yanlışlar çıkıyor ya en basit dediğimiz türkçeden bile:gitme:çokgenlerden video izleyip soru çözüyorum bendehihoyyyt

kızlarıım yeni girebildim bugün tam gün dershanedeydim eve gelincede ütü yaptım yeni oturdum.yorulmuşumm şimdi farkettim.

geçmiş olsun kızlar;dikkat edin kendinize..105 rehberlik sorusu çözdüm ve yeter diyorum..beynim çok yoruldu artık;verim düşüyor yoksa..rehberlikten birkaç soru sorcam arkadaslar;yanıtlayabilir misiniz?uzun biraz ama
okul rehber öğretmeni candan öğencilerine yetenek testi uygular ve yetenek puanlarını,öğrencilerin genel basarı ortalamalaıyla karşılaştırır.çalışmanın sonunda öğrencilerden bir kısmının yeteneklerinin altında bir kısmının ise yeteneklerinin üstünde bir kısmınında yetenekleri ölçsüne basarılı oldugunun belirlerç
candan hanımın öğrencilerinin yetenek-başarı karşılaştırması sonuçlarına bakarak hangi yorumu yapması rehberlik anlayışına ters düşer:
A)yetenek ve basarı düzeyi düşük olan öğrencilerin aileleriyle görüşerek öğrencilerin basarılı olmalarını etkileyen faktörleri ortadan kaldırmaya çalışması
b)yeteneklerininin üstünde basaı göstermiş olan öğrencilerin baskı ve zorlama altında bu beceriye ulaşmış olabileceklerini düşünerek öğrencilerle görüşmesi
c)yetenek ve basarı düzeyi yüksek öğrencilere basarılarının devamını bekledigini belirtmeli ve yöneltme sürecinde onları ileri düzeydeki akademik programlara yöneltmesi
d)yeteneğinin altında basarı gösteren öğrencileri,yetenegi ölçsünde basarı göstern öğrencileri model alması için teşvik etmesi
e)yeteneğinin altında basarı gösteren öğrencilerin herbirini bireysel olarak ele alıp;basarılarını engelleyen duygusal,sosyal,ekonomik sorunların giderilmesine yardım etmesi

merhaba arkadaşlar
dalin geçmiş olsun yazılanları okuyamadım birazdan göz atacam
gezmeye gittim bugün bol bol alışveriş yaptım
bil.da açık unutmuşum
sabah mat obeb okek bitirdim şimdi rasyonel sayılar çalışıyorum
kızlar meridyen yayınları nasıl bilginiz varmı
kuzenim setini hediye göndermiş çook sevindim

teşekkürler canlarım zar zor iki lokma bişi yedim babama yedirdim yine yatağıma dönüyorum
evet bu astım illet bi hastalık çok pis birşey berrycim hele bu havaları allah günah yazmasın hiç sevmem ben 3 gün öncesinden yağmur kokusunu alırım ben metereologlar gibi:))
inşallah allah hastalara şifa dertlilere deva ve emek çekenlere karşılığını verir kızlara herkesle beraber bizde atanalaım herkesle beraber biz de şifa bulup dertlerimize çare bulalım inşallah

ohcanımadeysin gzl baccum bnm sana iyi yol arkadaşı olamadım kusuruma bakma tamam mı tatlım ama yarın telafi edicem bunu fazlasıylaa inşallah

gülsahcım nasıl bı sorudur bu boyle ama bı turlu dogru sıkkı bulamdım henuze rehberlk calsımadım ama yıne de yaparım dıe düşündm cok garıp bı soru anlaymadım cvp neymıs bunu B mı acaba

tatlım bu arada tebrık ederım senı ne guzel calsıtın bugun.sabah erken kalkcaksın yat artık hhadı.ben de sınemadan geldım bıraz calsıayım artık aslında gec yatmam lzım bugun hem gec kalktım hem cok calsımadım ustune üstelık recep ivedıge gttım kaydirigubbakcemile3

rasyonel sayıları bitirdim
40 tanede soru çözdüm
şimdi duraklama çalışıyorum mattan sonrada hiç iç açıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…