- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.041
gülsahcım cnm benım bende hepımız ıcın dua edıcem
kızlar ben bıraz ölçmeden soru çözdm ıhtıyactan mutlak degerı calsıtımsmdı sorularını yapıyorum. ööfffff dogan hocada mutlak deger yok
gülsucummmmmmmm dersmı calsıyorsunn
Çok pis bu astım bu akşmda kızım öksürebilir yağmurlu ve rüzgarlı hava hiç yaramıyorkızlar ben bugün başımı yastıktan kaldıramadım astımım çok kötü yaptı annem de yok memlekete gitti.
gitti koskoca gün
geçmiş olsun kızlar;dikkat edin kendinize..105 rehberlik sorusu çözdüm ve yeter diyorum..beynim çok yoruldu artık;verim düşüyor yoksa..rehberlikten birkaç soru sorcam arkadaslar;yanıtlayabilir misiniz?uzun biraz ama
okul rehber öğretmeni candan öğencilerine yetenek testi uygular ve yetenek puanlarını,öğrencilerin genel basarı ortalamalaıyla karşılaştırır.çalışmanın sonunda öğrencilerden bir kısmının yeteneklerinin altında bir kısmının ise yeteneklerinin üstünde bir kısmınında yetenekleri ölçsüne basarılı oldugunun belirlerç
candan hanımın öğrencilerinin yetenek-başarı karşılaştırması sonuçlarına bakarak hangi yorumu yapması rehberlik anlayışına ters düşer:
A)yetenek ve basarı düzeyi düşük olan öğrencilerin aileleriyle görüşerek öğrencilerin basarılı olmalarını etkileyen faktörleri ortadan kaldırmaya çalışması
b)yeteneklerininin üstünde basaı göstermiş olan öğrencilerin baskı ve zorlama altında bu beceriye ulaşmış olabileceklerini düşünerek öğrencilerle görüşmesi
c)yetenek ve basarı düzeyi yüksek öğrencilere basarılarının devamını bekledigini belirtmeli ve yöneltme sürecinde onları ileri düzeydeki akademik programlara yöneltmesi
d)yeteneğinin altında basarı gösteren öğrencileri,yetenegi ölçsünde basarı göstern öğrencileri model alması için teşvik etmesi
e)yeteneğinin altında basarı gösteren öğrencilerin herbirini bireysel olarak ele alıp;basarılarını engelleyen duygusal,sosyal,ekonomik sorunların giderilmesine yardım etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?